2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar merhaba ben çatı muayenesinden sonra yeni yeni kendime geliyorum kanamam da azaldı baya. Size bir şey sormak istiyorum magnezyum kullanmaya devam ediyor musunuz? Şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Bnm iki hfta oldu bırakalı. Midem almıyor artık.
Demir ve vitamin ilaclarınıda devamlı kullanamıyorum, hemoroid olusmus bi tane ama cok acıtıyo ilaçlarıda alınca
Bilgim yok plasenta hakkında canım . Acikligima alttan elle baktı canım
Anladım canım.
Dr hep karından bakıyo 30 mm açıklık yok diyo. Acaba alttan bakınca farkediyo mu diye düşündüm bende.

Kızlar yanlıs bılgılendırmıs olmayım ama karnın alt kısmında olan sancılar yalan üst kısmında olanlar gerçek sancıymıs öyle okudum...
Ben de kız bebekte karından erkekedeerkbelden gırer dıye bılıyorumbkızımda da oyl olmuştu belden gelmıstı

Canım bekliyorum cok az da olsa hareket ediyor elh yanı şöyle dıyım bir saatte 1 kere bana gore az size gore de az mı..
Doktorlar bi günde 10 hareket ettiyse sorun etmeyin diyor ama insanın aklina takiliyor hareketli bebek birden hareketten kesilince. 2 hafta önce bendede oldu gittim acile hastanede oynamaya başladı cadı ama en azından nst ultrason ettiler içim rahatladi

Masalah canım hayırlı olsun

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.
Ciğer geliştirici vurulmuşmuydun?

Kızlar özellikle de daha önce Doğum yapanlara naçizane bir sorum var... gebelıgımın basından beri suyum fazla.. iğne vuruldum kasılma olmaması için haftada bir... 2 gündür çatı ağrılarım daha da arttı asla dönemiyorum yatakta uzanamıyorum..ayrıca iki gündür belimde bıçak saplanması gibi ağrılar var.. kasıklarımda daha da agırlaşmış bir yük sanki... bunlar Doğum belırtısı midir..

Canım dün hareketleri nasıldı??

Bendede oldu bir kaç defa çok endişelendim, ama bir gün önce çok hareketli olduğu zamanlar, ertesi gün çok sakin oluyor!! Tatlı birşeyler yemeyi denedinmi???

Canım dün hareketleri nasıldı??

Bendede oldu bir kaç defa çok endişelendim, ama bir gün önce çok hareketli olduğu zamanlar, ertesi gün çok sakin oluyor!! Tatlı birşeyler yemeyi denedinmi???
Evet normal de cok hareketli özellıkle sabah uyandıgımda ve gece uyudugumda gün arasında oynar durur şimdi boyle olunca birde bende tedirginim o yuzden

Benim ikinci doğumum olcak Allahın izniyle ama ilkinde hiiç belirtim yoktu. Bunda fazlasıyla var ama doğum yok:) O yüzden bilemiyorum.

3419 canm maşallah çok sevndm seni gruptanda takip ediyodm ama çıkınca göremedm naptığını merak etmşym aneliytın riskli diye.Çok şükür atlatmşsn ve bebeğinde iyi ye gidiyormş inşallah tez vakitte kavuşursn bebeğine yanına gelir sağlığı uerinde olsnda çıkar annesi üzülme

Canim ben hiç vitamin kullanmadım sadece omega içmiştim 6. Aydan sonra da magnezyum ara ara da kan şurubu içtim. Şimdi doktor sadece kana devam etmemi istiyor. Magnezyum ağrıları alıyordu ona devam etmek sakıncalı mi merak ettim o yüzden sordum canım

Allah analı babalı büyütsün canım çok şükür ikinizde iyisiniz. Bizde hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebislere

Kızlar artık kalça kemiğimde ağrıdığına göre ben iyice piştim bence :) herhalde benm pelvik kasları çalışıyor.Omurgamdan aşağı ayrılıyor sanki kemiklerim

Kızlar merhaba ben çatı muayenesinden sonra yeni yeni kendime geliyorum kanamam da azaldı baya. Size bir şey sormak istiyorum magnezyum kullanmaya devam ediyor musunuz? Şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Canim ben gyno ferro sanol b12li demir ilaci vitamin olarak imom ve magvital kullaniyorum canim. Demir kullanmama ragmen demirim dusuk bence dr a guvenmeliyiz bu konuda tabi dr dan eminsek
Ee baska baska, var mi doguran :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…