- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.021
Bnm iki hfta oldu bırakalı. Midem almıyor artık.Kızlar merhaba ben çatı muayenesinden sonra yeni yeni kendime geliyorum kanamam da azaldı baya. Size bir şey sormak istiyorum magnezyum kullanmaya devam ediyor musunuz? Şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Anladım canım.Bilgim yok plasenta hakkında canım . Acikligima alttan elle baktı canım
Kızlar hala cok hareketlenmedı yemek yedim su içtim yanı oynamaya dermanı yokmuş gibi nasıl desem cok etkisiz oynuyor oynamıyo arası bir kaç sefer hissettim biraz daha üzerinde durayım biraz tedirgin oldum..birden boyle oldu
Ben de kız bebekte karından erkekedeerkbelden gırer dıye bılıyorumbkızımda da oyl olmuştu belden gelmıstıKızlar yanlıs bılgılendırmıs olmayım ama karnın alt kısmında olan sancılar yalan üst kısmında olanlar gerçek sancıymıs öyle okudum...
Doktorlar bi günde 10 hareket ettiyse sorun etmeyin diyor ama insanın aklina takiliyor hareketli bebek birden hareketten kesilince. 2 hafta önce bendede oldu gittim acile hastanede oynamaya başladı cadıCanım bekliyorum cok az da olsa hareket ediyor elh yanı şöyle dıyım bir saatte 1 kere bana gore az size gore de az mı..
Masalah canım hayırlı olsunKızlar doğumum iyi geçti dün akşama doğru taburcu oldum ama bebeğim hastanede solunum sıkıntısı var 35+5 de perşembe günü Doğum yapmıştım 3.100 gram 50 cm boy 2 gündür solunum cihazı çıkarılmış sadece hava veriliyor kendi kendine nefes almaya başladı ve bugün ağladı ziyaretteyken gözlerini açtı hepsi düzelme belirtisi dedi hemşire bi an önce ona kavuşmak istiyorum sürekli süt sağıp götürüyoruz allahım Doğum yapmayanlara hayırla Doğum yapmayı yapanlara da analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim gibi bebeği küvezde olanlara da tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah
Az ama bnm aklıma bebeğin kötü oldugu için değil doğuma hazırlık gibi geldi bu değişimin.Canım bekliyorum cok az da olsa hareket ediyor elh yanı şöyle dıyım bir saatte 1 kere bana gore az size gore de az mı..
Cnm sancı derken adet sancısı gibi ağrımı? Kasılmalar mı?Kızlar yanlıs bılgılendırmıs olmayım ama karnın alt kısmında olan sancılar yalan üst kısmında olanlar gerçek sancıymıs öyle okudum...
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.Kızlar doğumum iyi geçti dün akşama doğru taburcu oldum ama bebeğim hastanede solunum sıkıntısı var 35+5 de perşembe günü Doğum yapmıştım 3.100 gram 50 cm boy 2 gündür solunum cihazı çıkarılmış sadece hava veriliyor kendi kendine nefes almaya başladı ve bugün ağladı ziyaretteyken gözlerini açtı hepsi düzelme belirtisi dedi hemşire bi an önce ona kavuşmak istiyorum sürekli süt sağıp götürüyoruz allahım Doğum yapmayanlara hayırla Doğum yapmayı yapanlara da analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim gibi bebeği küvezde olanlara da tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah
Kızlar hala cok hareketlenmedı yemek yedim su içtim yanı oynamaya dermanı yokmuş gibi nasıl desem cok etkisiz oynuyor oynamıyo arası bir kaç sefer hissettim biraz daha üzerinde durayım biraz tedirgin oldum..birden boyle oldu
Evet kasılmalarCnm sancı derken adet sancısı gibi ağrımı? Kasılmalar mı?
Mantıklı şöyle ki yukardan aşağı indiriyor demekki bebeği aklıma o geldi
Evet normal de cok hareketli özellıkle sabah uyandıgımda ve gece uyudugumda gün arasında oynar durur şimdi boyle olunca birde bende tedirginim o yuzdenCanım dün hareketleri nasıldı??
Bendede oldu bir kaç defa çok endişelendim, ama bir gün önce çok hareketli olduğu zamanlar, ertesi gün çok sakin oluyor!! Tatlı birşeyler yemeyi denedinmi???
Benim ikinci doğumum olcak Allahın izniyle ama ilkinde hiiç belirtim yoktu. Bunda fazlasıyla var ama doğum yok:) O yüzden bilemiyorum.Kızlar özellikle de daha önce Doğum yapanlara naçizane bir sorum var... gebelıgımın basından beri suyum fazla.. iğne vuruldum kasılma olmaması için haftada bir... 2 gündür çatı ağrılarım daha da arttı asla dönemiyorum yatakta uzanamıyorum..ayrıca iki gündür belimde bıçak saplanması gibi ağrılar var.. kasıklarımda daha da agırlaşmış bir yük sanki... bunlar Doğum belırtısı midir..
Canim ben hiç vitamin kullanmadım sadece omega içmiştim 6. Aydan sonra da magnezyum ara ara da kan şurubu içtim. Şimdi doktor sadece kana devam etmemi istiyor. Magnezyum ağrıları alıyordu ona devam etmek sakıncalı mi merak ettim o yüzden sordum canımBen artık nedense ne vitamini ne magnezyumu düzenli kullanamıyorum unutuyorum hep. Aslında sonrada pişman oluyorum ama büyüdü diyede üstünde durmuyorum sanırım
birde çok kabızlık yapıyor , bebek çıkacak diye korkuyorum birazda ondan salladım. Kontrolde sorucam devam edeyim mi diye.
Allah analı babalı büyütsün canım çok şükür ikinizde iyisiniz. Bizde hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebislereKızlar doğumum iyi geçti dün akşama doğru taburcu oldum ama bebeğim hastanede solunum sıkıntısı var 35+5 de perşembe günü Doğum yapmıştım 3.100 gram 50 cm boy 2 gündür solunum cihazı çıkarılmış sadece hava veriliyor kendi kendine nefes almaya başladı ve bugün ağladı ziyaretteyken gözlerini açtı hepsi düzelme belirtisi dedi hemşire bi an önce ona kavuşmak istiyorum sürekli süt sağıp götürüyoruz allahım Doğum yapmayanlara hayırla Doğum yapmayı yapanlara da analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim gibi bebeği küvezde olanlara da tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım öyle bi sorun varsa içme zatenBnm iki hfta oldu bırakalı. Midem almıyor artık.
Demir ve vitamin ilaclarınıda devamlı kullanamıyorum, hemoroid olusmus bi tane ama cok acıtıyo ilaçlarıda alınca
.
Canim ben gyno ferro sanol b12li demir ilaci vitamin olarak imom ve magvital kullaniyorum canim. Demir kullanmama ragmen demirim dusuk bence dr a guvenmeliyiz bu konuda tabi dr dan eminsekKızlar merhaba ben çatı muayenesinden sonra yeni yeni kendime geliyorum kanamam da azaldı baya. Size bir şey sormak istiyorum magnezyum kullanmaya devam ediyor musunuz? Şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Evet son ayda öyle oluyor bende biraz yürüdümmü rahatsız oluyorumKıZlar bugün bebeğin kafasını çok aşağıda hissediyorum yürürken özellikle. Yaklaşıyor mudur nedir anlamadım. Hapşırsam çıkacak sanki
Kızlar doğumum iyi geçti dün akşama doğru taburcu oldum ama bebeğim hastanede solunum sıkıntısı var 35+5 de perşembe günü Doğum yapmıştım 3.100 gram 50 cm boy 2 gündür solunum cihazı çıkarılmış sadece hava veriliyor kendi kendine nefes almaya başladı ve bugün ağladı ziyaretteyken gözlerini açtı hepsi düzelme belirtisi dedi hemşire bi an önce ona kavuşmak istiyorum sürekli süt sağıp götürüyoruz allahım Doğum yapmayanlara hayırla Doğum yapmayı yapanlara da analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim gibi bebeği küvezde olanlara da tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah[/QUOTE
çok geçmis olsun bebişinle bi an evvel kavuşursun inşallah kilosu çok iyi maşallahrabbim uzun omurler versin sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?