2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar dünden beri sağ kasığım sürekli ağrıyor.bazende göbeğin altı zor tutuyorum hastaneye gitmemek için belime vuruyor. Ne yapacagımı şaşırıyorum.çarşamba günü kontrolüm
Hepim8zde oluyo bu agrilar canım bebek büyuyo ve baski yapiyo. Ama siddeti çok fazla artarsa bi Dr görun yinede

Kızlar doğumum iyi geçti dün akşama doğru taburcu oldum ama bebeğim hastanede solunum sıkıntısı var 35+5 de perşembe günü Doğum yapmıştım 3.100 gram 50 cm boy 2 gündür solunum cihazı çıkarılmış sadece hava veriliyor kendi kendine nefes almaya başladı ve bugün ağladı ziyaretteyken gözlerini açtı hepsi düzelme belirtisi dedi hemşire bi an önce ona kavuşmak istiyorum sürekli süt sağıp götürüyoruz allahım Doğum yapmayanlara hayırla Doğum yapmayı yapanlara da analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim gibi bebeği küvezde olanlara da tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah

Aminnnn .. Ohhh cok sukur CNm yakında yuvanızda olur insaallah guzel yavrun :)
İnsaallah sagsalim kavuşursunuz bebeğinize şimdiden hayırlı olsun :)

Canım valla benim de ilk bebek ,sağlıklı gelsin de hiç üzülmüyorum sen de üzülme,kipkirmizi çizgiler bazıları beyaza dönmeye başladı bile.ama görüntü kötü.olsun birazı geçer kalan çatlaklar bizimdir:)

Masallah canım çok şükür,gorduk senin minnosu pek sevimliydi,insallah en yakın zamanda kavuşursunuz :)Allah bağışlasın

Kızlar cok cok hafif oynuyor ama yok denecek kadar az hareket ediyor normalde boyle değil o yüzden endıselendım ilk defa boyle dedi

Şimdiden hayırlı olsun, rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsin, benimde haftaya pazartesi allah ızın verırse

Maşallah canım, gözünaydın. Çok sevindim iyi geçmesine, sağlıcakla büyüt inşallah
Allah sağ salim kavusup kucağına almak nasip etsin inşallah. Rabbim hayırlısıyla kurtarsın.
Kızlar cok cok hafif oynuyor ama yok denecek kadar az hareket ediyor normalde boyle değil o yüzden endıselendım ilk defa boyle dedi
İmkanın varsa bi acile gitsen mi canım, için rahat eder en azından

Şimdiden hayırlı olsun, rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsin, benimde haftaya pazartesi allah ızın verırse
Senin sezaryen sebebin ne canım paylaşabilir msn,bende karar asamsindayim da
Bebek012538 kızlar ikinizde saglikla alın kucağınıza hepimiz saglikla alalım minnoslari.

Aynen canim aynı :) Benimde beyaza dönenler var . Neyse alısacagiz artık yeter ki yavrularimiz iyi olsun

Kızlar dün dr.a sorcaktım unuttum diğer sorunları konuşurken.. Size danışayım..
- Usg ölçümlerinde plasenta grade 2 felan diyo dr dikkat ettiniz mi, ben hiç araştırmamıştın ve dün plasenta grade 3 dedi. Bu da kireçlemenin seviyesiymiş yani plasenta yaşlanmasının..
- Bir de rahimde açıklığı olan arkadaşlar, dr.unuz açıklığı usg.de mi gördü yoksa vajinal muayene ile mi..

Kızlar merhaba ben çatı muayenesinden sonra yeni yeni kendime geliyorum kanamam da azaldı baya. Size bir şey sormak istiyorum magnezyum kullanmaya devam ediyor musunuz? Şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Bilgim yok plasenta hakkında canım . Acikligima alttan elle baktı canım

Kızlar merhaba ben çatı muayenesinden sonra yeni yeni kendime geliyorum kanamam da azaldı baya. Size bir şey sormak istiyorum magnezyum kullanmaya devam ediyor musunuz? Şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Ben artık nedense ne vitamini ne magnezyumu düzenli kullanamıyorum unutuyorum hep. Aslında sonrada pişman oluyorum ama büyüdü diyede üstünde durmuyorum sanırım
birde çok kabızlık yapıyor , bebek çıkacak diye korkuyorum birazda ondan salladım. Kontrolde sorucam devam edeyim mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…