- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.061
Burda sorduklarım kadar googlede arattıklarım var benım ....Yok kız ben varken :) ben senden daha fazla soru soruyorum :) sen böyle devam ederse hiç bekleme perşembeyi acilden gir kahverengi leke geldi nişan olduğunu düşünüyorum de.Mecbur bakarlar
Nişanın geldi büyük ihtimalleBurda sorduklarım kadar googlede arattıklarım var benım ....
Ben artık oraya cok bakmıyorm hep en kötü yazıyor.Burda en azından tecrübeli anneler aynı durumda olan insanlar var.içini ferah tut canm sen diyordun “ben doğurcam daha “senin vakit yakın bence bebeğin gayet iyi.Burda sorduklarım kadar googlede arattıklarım var benım ....
Komple kafayı yemeden doğurcaz inşallah :):)Ya kizlar bazi anneler hareket etmemesinden yakinmis, bende zor uyudum fazla hareketinden ya hic durmadi, ayak kol diz hepsini hissettim yani ve o kadar sivri oluyo ki artik dedim patlatacak torbasiniNormal mi ki yaa ?
Nişanın geldi büyük ihtimalle
Doğumlarımda önce benim bebeklerde dedim ya daha önceçok çok az oynamışlardı. Sonrasındada nişanım geldi senin bahsettiğin gibi. Allah bilir tabide seninki yakın inşallah canım.
İnşaAllah canlarımBen artık oraya cok bakmıyorm hep en kötü yazıyor.Burda en azından tecrübeli anneler aynı durumda olan insanlar var.içini ferah tut canm sen diyordun “ben doğurcam daha “senin vakit yakın bence bebeğin gayet iyi.
Anladım canım çok teşekkür ederim ben de devam edeyim o zamanCanım ben dün gittim daha kontrole. Karnımın altına fena sancı giriyodu. Kaslarını zorluyodur dedi dr ve magnezyum iç dedi. İlkinde de doğuma kadar içtim. Bir sıkıntı olmuyor. Ben içtiğim halde kasılmalarım vardı ama midem kötüleşince bıraktım.
Benim doktor biraktirdi suan sadece kan ilaci iciyorum.Kızlar merhaba ben çatı muayenesinden sonra yeni yeni kendime geliyorum kanamam da azaldı baya. Size bir şey sormak istiyorum magnezyum kullanmaya devam ediyor musunuz? Şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Benim bebeğim 27 den beri aralıksız tekme atıo dönüyor kıpırdıyor 35 in içindeyiz yer daralması falan etkilemiyor açıkcası bende cok endişeliyim bir çocuk 7 24 oynar mıYa kizlar bazi anneler hareket etmemesinden yakinmis, bende zor uyudum fazla hareketinden ya hic durmadi, ayak kol diz hepsini hissettim yani ve o kadar sivri oluyo ki artik dedim patlatacak torbasiniNormal mi ki yaa ?
İşte benimde haftalardır korkum bu canım, doğum belirtisi mi enfeksiyon mu ayırt edemicem diye diken üstünde oturup kaç kez yazdım burayaAnladım canım enfeksiyon olmasında doğumda sıkıntı oluyor bebek için hakkımızda hayırlı olsun
Vitamin ve demir ilacı canım ya. İkisini birden kullanırsam wc.de mahvediyo. Bu hafta farkettim bende acıyınca.Hangi ilacın hemoroid yaptığını düşünüyosun canım
Bende de başlıyo sanki
Benim önceden cok sık oluyordu ama şu sıralar olmuyor pek. İlaçları bıraktıgımdan olabileceğini düsünmüstüm ben.36 haftadayim kızlar ve agiz tadimda degisiklik var tamamen metal tad var agzimda sizde varmi böyle bişey niye oluyodurki
Aynen bende de öyle oldu. O yüzden bıraktım vitamini kan ilacı yazmadı bana içinde var vitaminin diye.İşte benimde haftalardır korkum bu canım, doğum belirtisi mi enfeksiyon mu ayırt edemicem diye diken üstünde oturup kaç kez yazdım burayainşallah bişey olmaz canım sağlıcakla atlatır mis mis büyütürüz bebişleri..
Vitamin ve demir ilacı canım ya. İkisini birden kullanırsam wc.de mahvediyo. Bu hafta farkettim bende acıyınca.
Benim ilkinde üç tane olmuştu bu haftalarda ama temizlenirken farkettim, acı sancı wc sorunu hiçbirşey olmamıştı. Doğum sonrası geçti gitti, 1,5 saat ıkınmaya rağmen kötüleşmemişti bile. İnşallah bunlarda geçer yaAynen bende de öyle oldu. O yüzden bıraktım vitamini kan ilacı yazmadı bana içinde var vitaminin diye.
İnşallah geçer korkuttu beni basur işi
Kızlar kan şurubu kabız yapmıyor ben en başından beri kapsül değil tüp kullanıyorum içmek zorunda kalırsanız aklınızda bulunsunAynen bende de öyle oldu. O yüzden bıraktım vitamini kan ilacı yazmadı bana içinde var vitaminin diye.
İnşallah geçer korkuttu beni basur işi
Ben ferro sanol kullanıyorum o da sorun yapmıyor ama aynı gün vitaminde alırsam huzursuz ediyor.Kızlar kan şurubu kabız yapmıyor ben en başından beri kapsül değil tüp kullanıyorum içmek zorunda kalırsanız aklınızda bulunsun
Sırt ustu yatmaktan uyandıgımda her tarafım uyuşmuş oluyor ne sagıma yatabılıyorum ne soluma ...bana adet sancısı gibi ağrı giriyor kasıklarım sanki patlıycak ama sırt ustu yatınca geçiyor...İyi akşamlar arkadaşlar , benim kız bi doğsun o minnak ayaklarını ısıracagım onun bır kaç gündür kaburgama dayandırıyor ayaklarini çok rahatsız ediyor yatinca ne sağımda ne solumda rahat edebiliyorum varmi benim gibi acı çeken
Yazarim canim sen kullaniyomusun magnezyumuEvet canım ben de okudum ama bazı yorumlarda da etkisi olmadığı söylenmiş sorunca yazar mısın
Evet ya icmek cok zor magnezyumu demek ki bi sikinti cikarmiyo kasilma oluyo icerken de..Canım ben dün gittim daha kontrole. Karnımın altına fena sancı giriyodu. Kaslarını zorluyodur dedi dr ve magnezyum iç dedi. İlkinde de doğuma kadar içtim. Bir sıkıntı olmuyor. Ben içtiğim halde kasılmalarım vardı ama midem kötüleşince bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?