2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Burda sorduklarım kadar googlede arattıklarım var benım ....
Nişanın geldi büyük ihtimalle
Doğumlarımda önce benim bebeklerde dedim ya daha önce çok çok az oynamışlardı. Sonrasındada nişanım geldi senin bahsettiğin gibi. Allah bilir tabide seninki yakın inşallah canım.

Ya kizlar bazi anneler hareket etmemesinden yakinmis, bende zor uyudum fazla hareketinden ya hic durmadi, ayak kol diz hepsini hissettim yani ve o kadar sivri oluyo ki artik dedim patlatacak torbasini Normal mi ki yaa ?

Ya kizlar bazi anneler hareket etmemesinden yakinmis, bende zor uyudum fazla hareketinden ya hic durmadi, ayak kol diz hepsini hissettim yani ve o kadar sivri oluyo ki artik dedim patlatacak torbasini Normal mi ki yaa ?
Komple kafayı yemeden doğurcaz inşallah :):)
Bizde şaşırdık dimi valla , az harekette de korkuyoz fazlasında da.

İnşaAllah canlarım

Anladım canım çok teşekkür ederim ben de devam edeyim o zaman

Kızlar merhaba ben çatı muayenesinden sonra yeni yeni kendime geliyorum kanamam da azaldı baya. Size bir şey sormak istiyorum magnezyum kullanmaya devam ediyor musunuz? Şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Benim doktor biraktirdi suan sadece kan ilaci iciyorum.

Benim bebeğim 27 den beri aralıksız tekme atıo dönüyor kıpırdıyor 35 in içindeyiz yer daralması falan etkilemiyor açıkcası bende cok endişeliyim bir çocuk 7 24 oynar mı

Anladım canım enfeksiyon olmasında doğumda sıkıntı oluyor bebek için hakkımızda hayırlı olsun
İşte benimde haftalardır korkum bu canım, doğum belirtisi mi enfeksiyon mu ayırt edemicem diye diken üstünde oturup kaç kez yazdım buraya inşallah bişey olmaz canım sağlıcakla atlatır mis mis büyütürüz bebişleri..
Hangi ilacın hemoroid yaptığını düşünüyosun canım
Bende de başlıyo sanki
Vitamin ve demir ilacı canım ya. İkisini birden kullanırsam wc.de mahvediyo. Bu hafta farkettim bende acıyınca.

Aynen bende de öyle oldu. O yüzden bıraktım vitamini kan ilacı yazmadı bana içinde var vitaminin diye.
İnşallah geçer korkuttu beni basur işi

Aynen bende de öyle oldu. O yüzden bıraktım vitamini kan ilacı yazmadı bana içinde var vitaminin diye.
Benim ilkinde üç tane olmuştu bu haftalarda ama temizlenirken farkettim, acı sancı wc sorunu hiçbirşey olmamıştı. Doğum sonrası geçti gitti, 1,5 saat ıkınmaya rağmen kötüleşmemişti bile. İnşallah bunlarda geçer ya

Kızlar kan şurubu kabız yapmıyor ben en başından beri kapsül değil tüp kullanıyorum içmek zorunda kalırsanız aklınızda bulunsun

Kızlar kan şurubu kabız yapmıyor ben en başından beri kapsül değil tüp kullanıyorum içmek zorunda kalırsanız aklınızda bulunsun
Ben ferro sanol kullanıyorum o da sorun yapmıyor ama aynı gün vitaminde alırsam huzursuz ediyor.

İyi akşamlar arkadaşlar , benim kız bi doğsun o minnak ayaklarını ısıracagım onun bır kaç gündür kaburgama dayandırıyor ayaklarini çok rahatsız ediyor yatinca ne sağımda ne solumda rahat edebiliyorum varmi benim gibi acı çeken

Sırt ustu yatmaktan uyandıgımda her tarafım uyuşmuş oluyor ne sagıma yatabılıyorum ne soluma ...bana adet sancısı gibi ağrı giriyor kasıklarım sanki patlıycak ama sırt ustu yatınca geçiyor...

Evet canım ben de okudum ama bazı yorumlarda da etkisi olmadığı söylenmiş sorunca yazar mısın
Yazarim canim sen kullaniyomusun magnezyumu
Evet ya icmek cok zor magnezyumu demek ki bi sikinti cikarmiyo kasilma oluyo icerken de..
Ben hic kasilma hissetmedim yada oldu anlamadim, anlamama durumum var mi ki kizlar :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…