2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar basurdan bahsetmişsiniz bende çıktı 2tane acı sizi yok ama utanıyorum ben ya normal doğum olursa lama falan yapılıyor mu orayı gorucek mi doktor yada ebeler. Çatala oturunca orası gorunuyor mu
Canım hiç bunları kafana takıp şimdiden kasma insanlık hali herkezde olan bisey bende gecen sene hafif çıkıntı olarak meydana çıktı su anda küçük bi çıkıntı olarak var olabilir neleri görüyorlar doğumundan sonra tedavisine bakarsın aklının ucuna bile gelmesin böyle seyler

Kızlar basurdan bahsetmişsiniz bende çıktı 2tane acı sizi yok ama utanıyorum ben ya normal doğum olursa lama falan yapılıyor mu orayı gorucek mi doktor yada ebeler. Çatala oturunca orası gorunuyor mu
Canım dusundugun şeye bak kakanı bile yapıyorsun doğururken onlar alışık herşeye yapanlar var yani ..sen mutlu kavuşmaya odaklan ben ilk doğumdan sonra sunu dedıgımı hatırlıyorum kadın doğumla ilgili hiçbirşey olmm işleri cidden zor çoğu temizlik bile yapmayın sadece kısaltın diyor ...yanı öyle giden bile var sen sıkma canını ne yapalım ..

Hangi ilaçlar di cnm senin kullandigin ben daha iciyorum kan hapi ve magnezyum geçtimi peki şimdi
Decavit, gyno ferro sanol, magnorm canım. Arada bir kullanıyorum ben. Zaten düzen kalmadı midem coştugundan beri:)
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah :)
Ohh masallah :) bende çıktım gezdim eve kendimi atar atmaz yorgunluktan koltukta uyuya kalmisim :) banada gelse o enerji artık
Bende öyleydim ama birkaç gün önce yavaş yavaş kıpırdanmaya başlamıştım ama son kontrolün verdiği gazla iyice randıman aldım :)) ufacık bi açıklık bile yoook :)
Bu arada çatı muayenesi yaparken görüyo dr basuru. Çataldaykende görüyodur muhtemelen canım ama onu takmıyolarki, alışıklar sonucta.

Aii 18 aiii masallah neguzel bemden ufaksin
y4zy4qmurum seninde ikinci ayni duygularmi evlat evlattirdaa
Oğluma baktıkça şükrediyorum kuzum, ikinci de olsa evlat sevgisi değişmiyor. İkiside canından bi parça. Rabbim hayırlı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah. Bizleride başlarından eksik etmesin inşallah.
Canlarım benim gene sertlesme ve sanci basladi 3tur geliyor
Sancı kasıkta mı belden mi başlıyor canım?

Otun suyunu içtinizmi?

Haklısın canım ama ne biliyim işte kafamda kurup duruyorum ya e
Tuvaletini yapan mi .. ayy Allah korusun başıma öyle bişey gelmesin .. ben utancımdan ölürüm heralde bir daha doktor kapısına gidemem heralde çok takıyorum böyle şeyleri kafama bu ara sanirim neyse muayeneye gittigimde soylucem doktora gormeden haberi olsun .. neyle karşılaşacağıni bilsin :) y4zy4qmurum

güzel anne bi senin başına gelmiyoki bunlar sakın düşünme yasa gör emin ol herkez bunların doğal olduğunun bilincinde özellikle doktorlar ve ebeler

Canım belim ve alt karında

Canım su anda tekrar sağ tarafımda belimden giriyor
Belindeki de rutin değil ve gelip geçiyorsa karnınla birlikte işte o zaman dk tutman gerekiyomuş canım. Bir süre sonra sıklaşıp şiddeti artacakmış. Bende rutindi bel ağrısı ama karnıma girip çıkıyodu kasılmayla. Dün dr.a sordum böyle tarif etti. Bir de birden sık baslıyosa yalancıdır dedi. Bende ilkinde suyum gelerek gidince sancıyı tecrübe edememiştim:)

O obenmdunym cidden var başına öyle şeyler gelenler. Bu forumda okudum öyle bi tane:) Doğumda dr. Banada demişti wc ihtiyacı hissediceksin, çekinilmesi gereken bişey değil sadece bebeğine odaklan ve dediklerimi yap yeter, gerisi önemli değil vs vs. Temennimiz olmaması yönünde tabi :)

Bendede ilklerde basta 20 dk bir iki uc defa oldu 10 dustu sonra 5 dk 1 e dusmustu bakalim simdi ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…