2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhabalar kızlar. Biraz önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı. Altıma kaçırmadıgıma eminim. Suyum mu geliyor emin olamadım. Acaba suysa gelen sancılar başlar mı?

Insallh cnm

Merhabalar kızlar. Biraz önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı. Altıma kaçırmadıgıma eminim. Suyum mu geliyor emin olamadım. Acaba suysa gelen sancılar başlar mı?
Merhaba Ilk doğumumda 38. Haftada dediginiz gibi çamaşırımda ıslaklık oluyordu . Sanci vs yoktu. Dr.a gittim 2 cm açılma olmus 3-4güne doğum olur demişti. Dediği gibi de oldu. Siz ihmal etmeyin dr.u arayın .

Önüne bi bez koy eğer su gelmisse tekrar islanacaktir. Emin olursan Dr git çünkü su geldimi evde beklemeyin diyolar

Birde bana doktor şöyle demişti ıslak olursa ayırt etmem için,kış ayındayız ve o sıvı 37 derece bedenden çıkıyor ılık oluşunu hissedersin demişti.Sen bez koy sıcak mı dikkat et bakalım.
Ben tayt giydiysem cok terliyor çamaşırım mesela biliyorum artık sıvı olmadığını

Sen ümidi kestın galiba :))!
Ben sizin heyecanlarınıza ortak olmakla yetinmeye karar verdim bebik gelene kadar:)) benim kızın keyfi yerinde gibi:)
Canın takip et suysa devamı gelir. Bir de beyaz çamaşır ya da penye vs koy renginden de ayırt edebilirsin. Sancıların ne zaman başlayacağı kişiden kişiye değişiyor bu durumda. Hayırlısıyla gelsin bebiş:)
Haber varmı kuzum ondan.?
Yok canım, yazmadı benimde bildiğim. İnşallah sağlıcakla çıkmışlardır evlerine

Valla olabilir canım ama böyle kanamalar birkaç gün ya da bir hafta da sürebiliyomuş bakalım beklemedeyim :) hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar..

Sağolun cevaplar için kıZlar. İlk dogumumda suyum gelmemişti ondan bilmiyorum cidden. Psikolojik mi bilmiyorum ama hafif sancılar var sanki. Birde afedersiniz ishal olmusum. Hepsi birleşince korktum. Takip ediyim devam ederse arıyım doktorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…