2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Allahim şifasini verdis insallh sen dirayetli ol annesi ona güç ver insallh oda bu zorlu süreçten kolaylikla geçecek allahim bizlere bagişlasin evlatlarimizi.

BenBde 35içindeyim. Gerçekten sürünerek gidiyorum işe. Oturuyorum oturmaktan ağrıyor. Az dolanayım diyorum kalkınca tutulmuş oluyorum.. Haftaya son perşembe. İzne ayrılacağm.. Gün sayıyorum. Srn ne zamanzizne ayrılıyorsn cnm

Dr bana 37 den sonra basla
Dedi CNm ben ins haftaya cars 37 dolacak başlıcam yemege

canım Allah şifasını verir inşallah 1 tane Yasin okurum inşallah oğlun için

Allah sifa versin canim

Kızlar size birşey sorcam göbeğinizde kaşıdığınızda yada dokunduğunuzda bir uyuşukluk var mı? Derinizde yani.Benm göbeğim böyle karıncalanmış hissediyorum cok gergin diye mi?

Kızlar size birşey sorcam göbeğinizde kaşıdığınızda yada dokunduğunuzda bir uyuşukluk var mı? Derinizde yani.Benm göbeğim böyle karıncalanmış hissediyorum cok gergin diye mi?
Canim benim karıncalanma değilde göbek deligimin sağ tarafı bir yere vurmuşta etim ezilmiş gibi bir ağrı var 2 gündür dokunduğunda ağrıyor ama sebebi ne bende bilmiyorum

Bol bol su ic dedi gunde 3 lt en az dedi ben nasil icerim bilmiyom suyla sancinin cok alakasi var dedi.
Hem sana erken diye söylenip hemde sadece su iç demesi garip geldi bana:)
Kelebekcikk34 var mesela sancısı cıktı diye dr direkt ilaç verdi. Tamam su kasılmalarda etkili ama sadece su ile olacak birşey değil diye düsünüyorum. Açıkcası öyle önemli bi durum olsa başka tedbirde alırdı gibime geliyor.

Benim karnım kaşınınca farkediyorum bazen öyle hissiz gibi uyusuk gibi değişik bişey. Kaşıyorum ama kaşıyo gibi olmuyor

Magnezyum da içiyomdum ben günde 2kez o bile kar etmedi ilaç verdi valla

Canım mesala benim 30 dan aşağı hıc inmedi sancı ama senin doktorun suyu nu patlatabilir dedi benim kı 40 60 çıkmasına rağmen ciddiye almadı ...değişik bu doktorlar birbirlerine uymuyorlar...

Magnezyum da içiyomdum ben günde 2kez o bile kar etmedi ilaç verdi valla
Aynen canım banada öyle.
Canım mesala benim 30 dan aşağı hıc inmedi sancı ama senin doktorun suyu nu patlatabilir dedi benim kı 40 60 çıkmasına rağmen ciddiye almadı ...değişik bu doktorlar birbirlerine uymuyorlar...
Bende erken hafta olunca dikkate aldı dr, alttan cıkcak gibiydi bi de canım. 5 dk.da 1 ritmik geliyodu. Serum varken bile devam ediyodu düzensiz. Geçmeyince geri takıyolardı serumu.
Şimdi haftamız normal oldugundan suyu patlatsa bile sorun olarak görmemistir doktorun muhtemelen. Oğlumda son haftalarda cekindiğin nstde 80 leree sancı vardı ama dr önemsemiyodu. Tamamen haftayla alakalı sanırım kuzum.

Canım o söylediğini nerdeyse 25. Haftadan beri hissediyorum. Karnım büyük olduğu için diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…