- 3 Şubat 2018
- 71
- 60
- 38
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.041
Allahim şifasini verdis insallh sen dirayetli ol annesi ona güç ver insallh oda bu zorlu süreçten kolaylikla geçecek allahim bizlere bagişlasin evlatlarimizi.Kızlar oğlum küvezde biliyorsunuz dün solunumu durmuş atak geçirmiş 1 hafta kritik ilaç tedavisi başlandı inşallah cvp verir sizlerden ricam fetih ve Yasin surelerini okuyabilir misiniz hepinizin dualarına muhtacım rabbim kimseyi evlatla sınamasın
BenBde 35içindeyim. Gerçekten sürünerek gidiyorum işe. Oturuyorum oturmaktan ağrıyor. Az dolanayım diyorum kalkınca tutulmuş oluyorum.. Haftaya son perşembe. İzne ayrılacağm.. Gün sayıyorum. Srn ne zamanzizne ayrılıyorsn cnmgünaydın kızlarr.. nasılsınız bugunn.. benım de bugu 35. haftam bıttı 36ya gırdımm ve belim agrıyor kalktıgımdan berıı hayır olsunn.. artık sabahları erken kalkıp işe gelmek cok zorlkayıcı olmaya basladıı.. iyice ağır vasıta oldum :):):) sizde durumlar ne alemde..bakalım aramızdan bugun doğum yapıp meleğini kucağına alan olacak mı
Dr bana 37 den sonra baslaKızlar kaçıncı haftadan sonra hurma yemeyi artırmalıyız. Bir araştırma yaısı okudum , bilimsel olarak ta onaylanmış yani hurmanın doğumu kolaylaştırıp , bebeğe olumlu etkilerinin olduğundan...
doktoruna danışan varmı bu konuyu? Günde iki tane yiyorum ben şimdilik.:)
canım Allah şifasını verir inşallah 1 tane Yasin okurum inşallah oğlun içinKızlar oğlum küvezde biliyorsunuz dün solunumu durmuş atak geçirmiş 1 hafta kritik ilaç tedavisi başlandı inşallah cvp verir sizlerden ricam fetih ve Yasin surelerini okuyabilir misiniz hepinizin dualarına muhtacım rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Allah sifa versin canimKızlar oğlum küvezde biliyorsunuz dün solunumu durmuş atak geçirmiş 1 hafta kritik ilaç tedavisi başlandı inşallah cvp verir sizlerden ricam fetih ve Yasin surelerini okuyabilir misiniz hepinizin dualarına muhtacım rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Canim benim karıncalanma değilde göbek deligimin sağ tarafı bir yere vurmuşta etim ezilmiş gibi bir ağrı var 2 gündür dokunduğunda ağrıyor ama sebebi ne bende bilmiyorumKızlar size birşey sorcam göbeğinizde kaşıdığınızda yada dokunduğunuzda bir uyuşukluk var mı? Derinizde yani.Benm göbeğim böyle karıncalanmış hissediyorum cok gergin diye mi?
BenBde 35içindeyim. Gerçekten sürünerek gidiyorum işe. Oturuyorum oturmaktan ağrıyor. Az dolanayım diyorum kalkınca tutulmuş oluyorum.. Haftaya son perşembe. İzne ayrılacağm.. Gün sayıyorum. Srn ne zamanzizne ayrılıyorsn cnm[/QUOT
bende 8 martta ayrılacagım mısmetse 37+0 oluıyr o gun.. ınsallahh bır sorun cıkmadan ızne ayrılacagızzz.. hakkımızda haırlısı cnm , rabbım zamanlı ve kolay dogumlar nasıp etsın bızee.. bebısı de telkin ediyorum hep :)) oğlummm daha senın yerın ıyı , daha vaktın var diye :)))
Bol bol su ic dedi gunde 3 lt en az dedi ben nasil icerim bilmiyom suyla sancinin cok alakasi var dedi.Anladım canım, sonucta sancıyı kendimiz çağırmıyoruz ki, çoğumuz yaşadık bu durumu burda. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Dr herhangi bir öneride bulundu mu özellikle ya da ilaç felan?
Bebek baskı yapmıştr belki orayaCanim benim karıncalanma değilde göbek deligimin sağ tarafı bir yere vurmuşta etim ezilmiş gibi bir ağrı var 2 gündür dokunduğunda ağrıyor ama sebebi ne bende bilmiyorum
Hem sana erken diye söylenip hemde sadece su iç demesi garip geldi bana:)Bol bol su ic dedi gunde 3 lt en az dedi ben nasil icerim bilmiyom suyla sancinin cok alakasi var dedi.
Benim karnım kaşınınca farkediyorum bazen öyle hissiz gibi uyusuk gibi değişik bişey. Kaşıyorum ama kaşıyo gibi olmuyorKızlar size birşey sorcam göbeğinizde kaşıdığınızda yada dokunduğunuzda bir uyuşukluk var mı? Derinizde yani.Benm göbeğim böyle karıncalanmış hissediyorum cok gergin diye mi?
Magnezyum da içiyomdum ben günde 2kez o bile kar etmedi ilaç verdi vallaHem sana erken diye söylenip hemde sadece su iç demesi garip geldi bana:)
Kelebekcikk34 var mesela sancısı cıktı diye dr direkt ilaç verdi. Tamam su kasılmalarda etkili ama sadece su ile olacak birşey değil diye düsünüyorum. Açıkcası öyle önemli bi durum olsa başka tedbirde alırdı gibime geliyor.
Canım mesala benim 30 dan aşağı hıc inmedi sancı ama senin doktorun suyu nu patlatabilir dedi benim kı 40 60 çıkmasına rağmen ciddiye almadı ...değişik bu doktorlar birbirlerine uymuyorlar...Hem sana erken diye söylenip hemde sadece su iç demesi garip geldi bana:)
Kelebekcikk34 var mesela sancısı cıktı diye dr direkt ilaç verdi. Tamam su kasılmalarda etkili ama sadece su ile olacak birşey değil diye düsünüyorum. Açıkcası öyle önemli bi durum olsa başka tedbirde alırdı gibime geliyor.
Aynen öyle uyuşuk gibi derim benmdeBenim karnım kaşınınca farkediyorum bazen öyle hissiz gibi uyusuk gibi değişik bişey. Kaşıyorum ama kaşıyo gibi olmuyor
Oyle diyor bazilari canim cevremde ama bilmiyorumki valla ya insallah gerek kalmaz ne deyim neden doktorum oyle soyluyor bilmiyorumAslında 42 ye kadar bekleten doktprlar var canım. Ama gerek kalmadan doğurursun inşallah.
Daha günün var canım neden on gün dediki? Belirti yok diye düşünüyosan orası belli olmaz, bi anda sancıda gelebilir su da gelebilir belli olmjyor yani:) hayırlısı hakkımızda
Bilmiyorumki canim yaa valla doktorlarin yorumu degisebiliyor iste...insallah kendiliginden gelir kuzum ne deyim...hakkimizda hayirlisi hepimizin
Aynen canım banada öyle.Magnezyum da içiyomdum ben günde 2kez o bile kar etmedi ilaç verdi valla
Bende erken hafta olunca dikkate aldı dr, alttan cıkcak gibiydi bi de canım. 5 dk.da 1 ritmik geliyodu. Serum varken bile devam ediyodu düzensiz. Geçmeyince geri takıyolardı serumu.Canım mesala benim 30 dan aşağı hıc inmedi sancı ama senin doktorun suyu nu patlatabilir dedi benim kı 40 60 çıkmasına rağmen ciddiye almadı ...değişik bu doktorlar birbirlerine uymuyorlar...
Canım o söylediğini nerdeyse 25. Haftadan beri hissediyorum. Karnım büyük olduğu için diye düşünüyorumKızlar size birşey sorcam göbeğinizde kaşıdığınızda yada dokunduğunuzda bir uyuşukluk var mı? Derinizde yani.Benm göbeğim böyle karıncalanmış hissediyorum cok gergin diye mi?
Bende dedim bi tek bende mi oluyor :)Canım o söylediğini nerdeyse 25. Haftadan beri hissediyorum. Karnım büyük olduğu için diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?