2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben doktora kanal falan diyorlar girmiş mı kanala dedim dediği tek şey baş aşağı bebek onda sorun yok başka da birşey demedi bu devletler neden kanal seysıne bakmıyor lar

Canım bilemiyorum kafam karıstı esimede dedim dr.um benden daha panik die sanciyi gorunce yuz ifadesi değişti daha öncede bahsetmistim sana vajinal fitilden sonra cok su gelmisti die o zamanda cok telaslanmisti bu durum iyimi kötumu bilemedim

Hadi bakalım inşallah canım dakika tut sancı geldikce :) ayy heycanlandim şimdi bakarsın sabaha bebiş doğar
Ay canım bilmiyorum bu da değilse çok kötü sancı girmeye başladı ..eşim uyuyor çocuklar uyuyor telaş yapmayım diyorum ama harbi harbi bu sefer çok zorluyor..inşaAllah buda yalancı degıldır

Benim karnım kaşınınca farkediyorum bazen öyle hissiz gibi uyusuk gibi değişik bişey. Kaşıyorum ama kaşıyo gibi olmuyor

Aynen öyle uyuşuk gibi derim benmde
Aynısıni bende fark ettim
Kızlar nrkmal bisey demek ki
Kızlar galiba benim sancılar bu sefer harbi başladı..sol taraftan belım sanki kopacak kasıgıma vuruyor adet sancısı gibi kasılma değil bildiğin adet sancısı ..
Ayy hadi bakalım tam Zaman'ı sabaha dogurursun belki de allahım sagsalim
Kolaycacık doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın

Ay canım bilmiyorum bu da değilse çok kötü sancı girmeye başladı ..eşim uyuyor çocuklar uyuyor telaş yapmayım diyorum ama harbi harbi bu sefer çok zorluyor..inşaAllah buda yalancı degıldır
Sakın olmaya bak canım takipte kal bide yer çekiminin etkisi var derler eğilip nefes al ver daha kolaylaştırır pilates topu varsa onlada yapabilirsin haber ver bir gelişme olursa heycanla burda beklerim ben artık

Evet cnm haklisinn öle ama istee maleseff sende hic birsey xok galibaa
Yok canım :)) kasılmalarım var azıcık, uyuyamıyorum onun yüzünden
Neler neler konuşulmuş kaçırdım hepsini :/
Ben şimdi sol elimin kapanmakta zorlandığını farkettim çok da şişmiş. Tek el şişer mi
Benimde sol el açık ara önde canım:)
Bende anlam veremedim, temkinli olması iyi ama yaklaşımı doğru mu bilemedim:) sonuçta dr olan onlar, daha iyi bilecek değiliz elbette. Hayırlısı olsun ne diyelim:)
Kızlar galiba benim sancılar bu sefer harbi başladı..sol taraftan belım sanki kopacak kasıgıma vuruyor adet sancısı gibi kasılma değil bildiğin adet sancısı ..
Tek taraflı olabiliyor mu canım? Ayy valla bugun herkese heyecanlanmaktan ben dogurcam yaaa aralıkları düzenli mi kuzum dk tutuyor musun?

Kızlar bugün kontrolümüz vardı, şimdi yazabiliyorum ancak. Doktor ilk kez alttan muayene etti, 1 cm açılmam varmış. Oğlum sağlıklıymış çok şükür, 75 kg olmuşum biraz sancım vardı, nst bağladılar 10-15 arası değişiyordu değerler, braxton hicksmiş onlar, sıkıntı edilecek birşey değilmiş. Vakti gelince oğluşum gelcek annesineee

Canlar hıc gitmiyor kı ağrı son bir saattir..o yüzden birşey tutamıyorum ama y4zy4qmurum cidden tek taraflı sağ da birşey yok sol tarafım yıkılıyor..
Belki yerleşiyordur bebiş. Benim sabahki belim ve legen kemiğine vuruyordu fena. Acaba seninde mi öyle oldu diye düşündüm ama şiddetli sendeki baya. Allah'ın izniyle bu seferki doğum sancısı olur inşallah canım ya. Böyle beklentiyle de zor oluyor, şimdi mi değil mi derken devrelerimiz yanıyor valla :))

Oyy açılma da başlamış, hayırlısı ile kavuştursun Rabbim inşallah:)

Oyy açılma da başlamış, hayırlısı ile kavuştursun Rabbim inşallah:)
Amin canım benim, hepimizi inşallah en kısa zamanda İlk doğumlarda açılmanın olması zaman alırmış, ben sanırım pilatesti, spordu bunu hızlandırdım Doktorum da dedi, pilates topunde oturup, belden aşağısını dairesel şekilde yuvarlamak çok faydalıymış. Sizlerde açılma var mı ?

Yok canım nerdeeee :) sabah kontrol var bakalım durumlar iyidir umarım.
Platesin çok faydası olduğunu hep okuyorum, sana da katkısı olmuş bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…