2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah herşeyi iyidir bebişin canım kanala girdi mi sor bakalım belki girmiştir :) sabah yaz bize de yine

Sancım hiç olmadı canım bugün belim ağrıdı biraz geçti geceye ne olur Allah Kerim :)
Çok heyecanlı ya, kim bilir sen nasıl hissediyorsun:) Allah hayırlısını versin inşallah..
İnşallah herşeyi iyidir bebişin canım kanala girdi mi sor bakalım belki girmiştir :) sabah yaz bize de yine
İnşallah canım sağol:) kanala girip girmediğini sorucam. bir de ikinci hamileliklerde bebiş son günlerde iniyomus ne kadar doğru onu sorayım:)

Islıııııkkk ıslııııkkk :)) ay inşallah kolayca sagliklica kurtuluruz..
Bende tam buna benzer birşey okudum dr.a sorayım yarın diye yazmıştım bir önceki mesajimda:)

Artik dogurmak isteyen kizlar cinsel iliski dogumu hizlandiriyormusdenemeye cesaret eden oldu mu?biz 3-4 aydir korkudan kapattik o defteri

H
Islıııııkkk ıslııııkkk :)) ay inşallah kolayca sagliklica kurtuluruz..
Bende tam buna benzer birşey okudum dr.a sorayım yarın diye yazmıştım bir önceki mesajimda:)
He kuzum bir arkadaş bahsetmiş ilişkiden. Sorucaktım da çekindim , siz aramı verdiniz bitirdinizmi devammı :):)
Bak fırsat bu fırsat başlayın olmadı doğumuda tetikliyo. Sizdeee M mutluyumki

Artik dogurmak isteyen kizlar cinsel iliski dogumu hizlandiriyormusdenemeye cesaret eden oldu mu?biz 3-4 aydir korkudan kapattik o defteri
Biz de 26.haftadan sonra Dr yasaklamıştı. O zaman riskte yoktu ama..
H

He kuzum bir arkadaş bahsetmiş ilişkiden. Sorucaktım da çekindim , siz aramı verdiniz bitirdinizmi devammı :):)
Bak fırsat bu fırsat başlayın olmadı doğumuda tetikliyo. Sizdeee M mutluyumki
Geçen haftaki kontrolden tık çıkmayınca benimkini kıstırasım gelmişti ama yine de cesaret edemedim

Biz de 26.haftadan sonra Dr yasaklamıştı. O zaman riskte yoktu ama..

Geçen haftaki kontrolden tık çıkmayınca benimkini kıstırasım gelmişti ama yine de cesaret edemedim
Oğlanı uyutda bi dene :)
Kendine zarar vermeden . Hatta risk yoksa haftada iki diyorlar. Afedersin meni içerisndeki bileşenler rahim ağzının açılmasına sebepmiş çünkü.

Kızlar 10 dk da bir düzenli kasılmam olunca acile gittik nst de sancı çıkmadı ama 1 cm açıklık varmış. Sizce 1 cm açıklıkla ne kadar zamanı bulur doğumun başlaması??

benim doktorum da soyledi ama bu halde ikimizin de onu düşünecek hali yok:) ancak hala kanala girmedi bizimki, son çare olarak dener miyiz bilmiyorum, umarım en geç 41 e kadar sağlıklı bir şekilde gelir de sezaryene gerek kalmaz

Oğlanı uyutda bi dene :)
Kendine zarar vermeden . Hatta risk yoksa haftada iki diyorlar. Afedersin meni içerisndeki bileşenler rahim ağzının açılmasına sebepmiş çünkü.
Evet kuzum bende okudum doğum tetiklensin diye öneriliyormuş.
Oglanın uyuması şurda dursun önce eşimin uyumasını engellemek lazım :)) zaten hiç cazip gelmiyor ya, hormonlarim kaçış yönünde çalışıyor halen:))
Öksuruom daha karnimi agritio artik karnimin kenari kemikler agrio suan adet agri gibi falan terliim korkudan hamd olsun iyiyim ama senin dedigin karisimdan yaptim.balli su iciom.hep ondan yiyom
İnşallah çabuk geçer canım. Çok sık usutuyorsun kendine dikkat etmelisin artık, öksürük vs karnını daha çok zorlar.

Agrioo yaaa kasikk kenarlarii artikk yazik yavruma insaAllah etkilenmezz yA duanda dizlerim agriooo

Agrioo yaaa kasikk kenarlarii artikk yazik yavruma insaAllah etkilenmezz yA duanda dizlerim agriooo
Biraz da kendini fazla dinlediginden oluyor. Çünkü ilk konuştuğumuzdan beri hemen hemen aynı şikayetleri yaşıyorsun. Kendimizi bu kadar dinlemesek, bir kere oldu diye o belirtiye kafayı yormasak bu kadar olmuyor.

Kizlaar baya konu kacirmisimm varmi doguran eden yok galiba.. iliski durumu kanal mevzusu konusulmus. Gecen kontrolde 41de de kanala inmezse suni sanciyla mudahale ederiz dedi galiba bizim dr. Ben tam duymadim da oyle mi oluyo kanala girmeyince yoksa benmi yanlis duydum

Biraz da kendini fazla dinlediginden oluyor. Çünkü ilk konuştuğumuzdan beri hemen hemen aynı şikayetleri yaşıyorsun. Kendimizi bu kadar dinlemesek, bir kere oldu diye o belirtiye kafayı yormasak bu kadar olmuyor.
Evet cnm haklisinn öle ama istee maleseff sende hic birsey xok galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…