2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok canım nerdeeee :) sabah kontrol var bakalım durumlar iyidir umarım.
Platesin çok faydası olduğunu hep okuyorum, sana da katkısı olmuş bence:)
hadi be, sizde açılma yok mu oğlum erken gelcek yani 40. haftayı beklemicek desene teyzesi Pilatesi şiddetle tavsiye ederim, çatı ağrısına iyi geliyor, kuruk sokumu- sırt ağrısı, bacak kasılmaları falan bir çok ağrıya iyi geliyor ve gördüğüm gibi açılmaya da iyi geliyor, ayrıca kegel Tavsiye ederim tatlışlar, hadi doğurun sırada bekliyoz teyzesi

Belkıde dediğin gibidir canım sizde olmazsanız tek basıma evde dolanıyorum bazen çok şiddetli mesela şuan hafifledi ama hala var bilmiyorum hayr olsun

Canım nişanın için ne dedi doktor

Nişan düşmeden açılma olmazmış kuzum, düşen nişanmış. İlla kanlı olması veya bir kere de düşmesi gerekmezmiş ama pelte gibi sarımtrak renkte olan nişanmış, doğru bilmişim..
Canım benim ikincide nısanım gelmedi 3 cm açılma var dedi ben şaştım kaldım bu doktorlar a ve doğuma almıştı beni...

Canım benim ikincide nısanım gelmedi 3 cm açılma var dedi ben şaştım kaldım bu doktorlar a ve doğuma almıştı beni...
Bilmiyorum kuzum ki ben doktorun dediğini dedim, benimki yabancı doktor. Fark ediyor işte birbirlerinin dedikleri yaptıkları tutmuyor. Benim ilk gebeliğim, belki sende geldi de wc falan düştü, çünkü kaynaklarda da önce nişan geliyor sonrasında açılma ve silinme başlıyor diyor.

Belkide doğrudur bana dua edin inşaAllah sağ salim doğuralım

Senin geliyor bebişin bence arkadaşım valla Çömel-kalk hareketleri falan yap, vucudunu esnet. Vajinal doğum mu olacak inşallah ?
Canım inşaAllah öyle gözüküyor ya ben hala emin olamadım yalancı mı ki acaba diye ..sabah a cıkarsam inşaAllah oğlanı okula gönderip acile gideceğim...

Hala devam ediyor kasılmalar bazen 8 bazen 10 dk da geliyor ...uzandım belkı uyuyabılırım diyr

WC ye kalktım bi de buraya bakıyım dedim doğuran varmı diye. Bebiş geliyo galiba bu sefer..
hadi inşallah sağlıklı ve kolay olsun doğumun canım Allah yardımcın olsun. Takipteyim hayırlı haberlerini bekliyorum.

Canım inşaAllah öyle gözüküyor ya ben hala emin olamadım yalancı mı ki acaba diye ..sabah a cıkarsam inşaAllah oğlanı okula gönderip acile gideceğim...
Hala devam eden sancıların varsa, doğuma yaklaştıkca sancılar düzene girecektir bence, sen haftandasın çünkü yavrucum. Allahım yardım etsin, gelsin bebişinnnn, bize yaaaaazzzz nollurrr

Kızlar Allah razı olsun 1 de bir gözümü açtım feci şekilde sancın var 4 saattir sancım var yanı bazen hafıflıyor bazen çoğalıyor o yüzden dedim acaba yalancı mı emin olamıyorjm şimdi dk tutmaya çalışıyorum en son 4 12 de girdi kasılma ..pozisyon degıstırıyorum acaba hafıflıyecek mi diye mesela şuan yazarken de hafıfden tekrar kasılma geldi 4 20..cocuklar olmasa giderdim de bos yere telaslandırmak istemiyorum ...belki değildir diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…