- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.121
hadi be, sizde açılma yok muYok canım nerdeeee :) sabah kontrol var bakalım durumlar iyidir umarım.
Platesin çok faydası olduğunu hep okuyorum, sana da katkısı olmuş bence:)
Belkıde dediğin gibidir canım sizde olmazsanız tek basıma evde dolanıyorum bazen çok şiddetli mesela şuan hafifledi ama hala var bilmiyorum hayr olsunBelki yerleşiyordur bebiş. Benim sabahki belim ve legen kemiğine vuruyordu fena. Acaba seninde mi öyle oldu diye düşündüm ama şiddetli sendeki baya. Allah'ın izniyle bu seferki doğum sancısı olur inşallah canım ya. Böyle beklentiyle de zor oluyor, şimdi mi değil mi derken devrelerimiz yanıyor valla :))
Canım nişanın için ne dedi doktorhadi be, sizde açılma yok muoğlum erken gelcek yani 40. haftayı beklemicek desene teyzesi Pilatesi şiddetle tavsiye ederim, çatı ağrısına iyi geliyor, kuruk sokumu- sırt ağrısı, bacak kasılmaları falan bir çok ağrıya iyi geliyor ve gördüğüm gibi açılmaya da iyi geliyor, ayrıca kegel Tavsiye ederim tatlışlar, hadi doğurun sırada bekliyoz teyzesi
Nişan düşmeden açılma olmazmış kuzum, düşen nişanmış. İlla kanlı olması veya bir kere de düşmesi gerekmezmiş ama pelte gibi sarımtrak renkte olan nişanmış, doğru bilmişim..Canım nişanın için ne dedi doktor
Canım benim ikincide nısanım gelmedi 3 cm açılma var dedi ben şaştım kaldım bu doktorlar a ve doğuma almıştı beni...Nişan düşmeden açılma olmazmış kuzum, düşen nişanmış. İlla kanlı olması veya bir kere de düşmesi gerekmezmiş ama pelte gibi sarımtrak renkte olan nişanmış, doğru bilmişim..
Bilmiyorum kuzum ki ben doktorun dediğini dedim, benimki yabancı doktor. Fark ediyor işte birbirlerinin dedikleri yaptıkları tutmuyor. Benim ilk gebeliğim, belki sende geldi de wc falan düştü, çünkü kaynaklarda da önce nişan geliyor sonrasında açılma ve silinme başlıyor diyor.Canım benim ikincide nısanım gelmedi 3 cm açılma var dedi ben şaştım kaldım bu doktorlar a ve doğuma almıştı beni...
Belkide doğrudur bana dua edin inşaAllah sağ salim doğuralımBilmiyorum kuzum ki ben doktorun dediğini dedim, benimki yabancı doktor. Fark ediyor işte birbirlerinin dedikleri yaptıkları tutmuyor. Benim ilk gebeliğim, belki sende geldi de wc falan düştü, çünkü kaynaklarda da önce nişan geliyor sonrasında açılma ve silinme başlıyor diyor.
İnşallah kuzum benim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bi senden bi de @y4zy4qmurum dan haber bekliyorum yaaa, bence eli kulağında sizin, geldi gelecek..Belkide doğrudur bana dua edin inşaAllah sağ salim doğuralım
Hala devam ediyor kasılmalar bazen 8 bazen 10 dk da geliyor ...uzandım belkı uyuyabılırım diyrY Yeni ben lazim ne durumdasn arkdşm
Senin geliyor bebişin bence arkadaşım vallaHala devam ediyor kasılmalar bazen 8 bazen 10 dk da geliyor ...uzandım belkı uyuyabılırım diyr
Canım inşaAllah öyle gözüküyor ya ben hala emin olamadım yalancı mı ki acaba diye ..sabah a cıkarsam inşaAllah oğlanı okula gönderip acile gideceğim...Senin geliyor bebişin bence arkadaşım vallaÇömel-kalk hareketleri falan yap, vucudunu esnet. Vajinal doğum mu olacak inşallah ?
Canım inşaAllah öyle gözüküyor ya ben hala emin olamadım yalancı mı ki acaba diye ..sabah a cıkarsam inşaAllah oğlanı okula gönderip acile gideceğim...
Hala devam ediyor kasılmalar bazen 8 bazen 10 dk da geliyor ...uzandım belkı uyuyabılırım diyr
Hala devam eden sancıların varsa, doğuma yaklaştıkca sancılar düzene girecektir bence, sen haftandasın çünkü yavrucum. Allahım yardım etsin, gelsin bebişinnnn, bize yaaaaazzzz nollurrrCanım inşaAllah öyle gözüküyor ya ben hala emin olamadım yalancı mı ki acaba diye ..sabah a cıkarsam inşaAllah oğlanı okula gönderip acile gideceğim...
Genelde sola yattığımız için mi acaba. Yüzdüğümü özledim ya aylardır takamıyorum. Arada eşimin yüzüğünü takıp hevesimi alıyorum :)Benimde sol el açık ara önde canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?