2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Haberlerini bekliyoruz canım. Sanki bu sefer gerçek Doğum sancılarıymış gibi geldi bana :)

günaydınlarr.bu mübarek cuma gününde sancısı olan arkadaşlarımızı rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah.gelmek için bekleyen bebişlerimizde sağlıkla gelsinler.bugün tartıya çıktım sabah 6kg almişim.bebek geçen hafta 2200 civarindaydı.bu hamileliğimde şişmedim şükür.oğlanda daha fenaydım. rabbim yardım etsin hepimize sağlıkla gelsinler kuzular.iki hafta daha çalışacam sonra izne çıkıyorum.ev temizliği beni bekler

Gunaydin kizlar...ben hicbirseye tahammulum kalmamis gibi hissediyorum 1-2 gundur sizde de var mi bu?esim evden gidince rahat nefes aliyorum sanki ne alakaysa...annem geldi sagolsun artik her an hersey olablir diye ama kadin 2. Kez birseyi sordugunda oflayip pufluyorum hemen.boyle davranmak istemiyorum ama elimde degil.yanliz kalmak istiyorum sanki.cok durgunlastim ben normal miyin ya

Valla öyle tatlım dün ü atlattık bakalım bugün ne olur Allah bilir.. artık hergün bu modda olucam sanırım :) her lavaboda hep panikle kontrolde olucam gelen bişey var mı diye :) gece 100 kez uyanmışımdır çok delikli uyudum valla ama bugüne de şükür :) senin güzel haberleni bekliyoruz inşallah

Insallah canim hayirlisi nasil olacaksa oyle olsun hakkimizda..bize doktor hicbise soylemiyor o konu ile ilgili uzuun zamandir

Normal canım yolun sonuna geldik ondandır.. bol bol dua oku rahatlarsın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kankitom bende 75 kiloyum
Bu arada sen izmirlimisin yurtdışındasn ama

Y Yeni ben lazim canım günaydın,naptın acaba?

ehehe bende öyleyim ya ilk doğumum olucak nasipse, dün diyorum eşime kimse gelmesin başımı beklemelerini istemiyorum sancı çekerken yalnız olmak istiyorum.Acil bişe olsa ararım gelirler zaten kendi annemle 10 dk mesafemiz, kayınvalidemle 40 dk. Bu sefer yok tansiyonun düşerse bayılırsan vs.. Zaten doğum yapcam sonra eşim yurtdışına gitcek 1 aylığına dedim bari hastanede sen yanımda ol ama yine de içimden mantıklı sesler diyor ki anneler olsun, yanında olsunlar ya bişe olursa..Kafayı yicem doğurana kadar heralde

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.. Randevusu olanlara güzel haberler, kanala inmemiş bebişlere Allah yol göstersin sabırsız annelere sabırlar, boynu bükük kafayı yana yaslamış bebişler(!) de kafayı doğrultup çıkışa yönelsinler Yeni annelere bol sütler huzurlu uykular, gazsız günler. Kuzucuklarını eve götürmeyi bekleyenlere güzel müjdeler, kuzucuklarını bekleyen annelere kolay doğumlar, hafif sancılar.. Hadi kolay gele

aminnn

Istee hem ihtiyacimiz var hem tahammul edemiyoruzsanci cekerkende yalniz olma ama canim Allah korusun ikimizinde ilk dogumuymusAllah sabir versin bize tahammul gucu kuvvet versin Insallah saglikli bir sekilde aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Son 31 aslında beklentimizi böyle 40 haftaya göre ayarlasak daha kolay olur beklenti olmaz sonuçta 40 olunca cikmasalarda popislerine suni sanciyi dayayacaz öyle yada böyle çıkacak tabi gel gorki öyle olmuyorHer Gece Her Sabah Bi Belirti ariyosun Doğuma Dair

y4zy4qmurum Senden Haber bekliyoruz İnş gonlune Göre Geçer kontrolun @mutlumuyum ki dogumami gittin kız senden ses çıkmadı inşallah bu sefer doğum sancisidir bi avazda doğur insallah

Yok yok kızlar sancılarım aynı şekliyle devam ediyor henüz sıklasma yok 6 ya kadar çok çok sıddetlıydı artık 5 dakia da 7 dakkada geliyordu . sonra hafıflemeye başladı şuan halan var ama gece ki kasar yoğun değil ..bilmiyorum neden boyle ol ...buda gerçek sancı değilse ben gerçek sancımı düşünemiyorum ..belki yazamayabılırım ama hastaneye felan gıdersem muhakkak yazarım...hakkınızı helal edin ama bu da gol olmadı ama gece çok çektim ben 4 cm hayali kurarken şimdi bu damı yalancıydı dıyorum

İnşallah düzene girer canım .5 dk da bi istikrarli gelirse eğer o zaman git hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…