- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.141
Haberlerini bekliyoruz canım. Sanki bu sefer gerçek Doğum sancılarıymış gibi geldi bana :)Kızlar Allah razı olsun 1 de bir gözümü açtım feci şekilde sancın var 4 saattir sancım var yanı bazen hafıflıyor bazen çoğalıyor o yüzden dedim acaba yalancı mı emin olamıyorjm şimdi dk tutmaya çalışıyorum en son 4 12 de girdi kasılma ..pozisyon degıstırıyorum acaba hafıflıyecek mi diye mesela şuan yazarken de hafıfden tekrar kasılma geldi 4 20..cocuklar olmasa giderdim de bos yere telaslandırmak istemiyorum ...belki değildir diye..
Ara ara hissettiren sancılarım oluyor ama düzenli değil sen nasılsın tatlım bi gelişme varmı? SendeŞimdi nasılsın canım sancın var mı
Valla öyle tatlım dün ü atlattık bakalım bugün ne olur Allah bilir.. artık hergün bu modda olucam sanırım :) her lavaboda hep panikle kontrolde olucam gelen bişey var mı diye :) gece 100 kez uyanmışımdır çok delikli uyudum valla ama bugüne de şükür :) senin güzel haberleni bekliyoruz inşallahÇok heyecanlı ya, kim bilir sen nasıl hissediyorsun:) Allah hayırlısını versin inşallah..
İnşallah canım sağol:) kanala girip girmediğini sorucam. bir de ikinci hamileliklerde bebiş son günlerde iniyomus ne kadar doğru onu sorayım:)
Yok canım dün akşamdan beri hiç kanama olmadı belim de geçti şaka yaptı bizim bebiş aileleri panik yaptırdık istemsizce :))) bekliyoruz bakalım ne zaman gelir bebişler :)Canım naptın , nişanın arttımı ağrı sancı varmı?? @mervem-metem
Insallah canim hayirlisi nasil olacaksa oyle olsun hakkimizda..bize doktor hicbise soylemiyor o konu ile ilgili uzuun zamandirbenim doktorum da soyledi ama bu halde ikimizin de onu düşünecek hali yok:) ancak hala kanala girmedi bizimki, son çare olarak dener miyiz bilmiyorum, umarım en geç 41 e kadar sağlıklı bir şekilde gelir de sezaryene gerek kalmaz
Normal canım yolun sonuna geldik ondandır.. bol bol dua oku rahatlarsın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGunaydin kizlar...ben hicbirseye tahammulum kalmamis gibi hissediyorum 1-2 gundur sizde de var mi bu?esim evden gidince rahat nefes aliyorum sanki ne alakaysa...annem geldi sagolsun artik her an hersey olablir diye ama kadin 2. Kez birseyi sordugunda oflayip pufluyorum hemen.boyle davranmak istemiyorum ama elimde degil.yanliz kalmak istiyorum sanki.cok durgunlastim ben normal miyin ya
Kankitom bende 75 kiloyumKızlar bugün kontrolümüz vardı, şimdi yazabiliyorum ancak. Doktor ilk kez alttan muayene etti, 1 cm açılmam varmış. Oğlum sağlıklıymış çok şükür, 75 kg olmuşumbiraz sancım vardı, nst bağladılar 10-15 arası değişiyordu değerler, braxton hicksmiş onlar, sıkıntı edilecek birşey değilmiş. Vakti gelince oğluşum gelcek annesineee
Aminn insallah canimNormal canım yolun sonuna geldik ondandır.. bol bol dua oku rahatlarsın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ehehe bende öyleyim yaGunaydin kizlar...ben hicbirseye tahammulum kalmamis gibi hissediyorum 1-2 gundur sizde de var mi bu?esim evden gidince rahat nefes aliyorum sanki ne alakaysa...annem geldi sagolsun artik her an hersey olablir diye ama kadin 2. Kez birseyi sordugunda oflayip pufluyorum hemen.boyle davranmak istemiyorum ama elimde degil.yanliz kalmak istiyorum sanki.cok durgunlastim ben normal miyin ya
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.. Randevusu olanlara güzel haberler, kanala inmemiş bebişlere Allah yol göstersinsabırsız annelere sabırlar, boynu bükük kafayı yana yaslamış bebişler(!) de kafayı doğrultup çıkışa yönelsinler Yeni annelere bol sütler huzurlu uykular, gazsız günler. Kuzucuklarını eve götürmeyi bekleyenlere güzel müjdeler, kuzucuklarını bekleyen annelere kolay doğumlar, hafif sancılar.. Hadi kolay gele
Istee hem ihtiyacimiz var hem tahammul edemiyoruzehehe bende öyleyim yailk doğumum olucak nasipse, dün diyorum eşime kimse gelmesin başımı beklemelerini istemiyorum sancı çekerken yalnız olmak istiyorum.Acil bişe olsa ararım gelirler zaten kendi annemle 10 dk mesafemiz, kayınvalidemle 40 dk. Bu sefer yok tansiyonun düşerse bayılırsan vs.. Zaten doğum yapcam sonra eşim yurtdışına gitcek 1 aylığına dedim bari hastanede sen yanımda ol ama yine de içimden mantıklı sesler diyor ki anneler olsun, yanında olsunlar ya bişe olursa..Kafayı yicem doğurana kadar heralde
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar bizde kontrole gidiyoruz şimdi, dün bütün gün devam etti sancılar ama gece geçti şimdi de gayet iyiyim bakalım kontrolde ne çıkacak
İnşallah düzene girer canım .5 dk da bi istikrarli gelirse eğer o zaman git hastaneyeYok yok kızlar sancılarım aynı şekliyle devam ediyor henüz sıklasma yok 6 ya kadar çok çok sıddetlıydı artık 5 dakia da 7 dakkada geliyordu . sonra hafıflemeye başladı şuan halan var ama gece ki kasar yoğun değil ..bilmiyorum neden boyle ol ...buda gerçek sancı değilse ben gerçek sancımı düşünemiyorum ..belki yazamayabılırım ama hastaneye felan gıdersem muhakkak yazarım...hakkınızı helal edin ama bu da gol olmadı ama gece çok çektim ben 4 cm hayali kurarken şimdi bu damı yalancıydı dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?