2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Sancı araları azalınca mi açılma daha hızlı olacak acaba inşallah en kısa zamanda açılır kurtulursun çömelme hareketi yap yere bağdaş kurup otur , sancılar seni çok yoruyor mu bu arada ?

Birden yuklenmeseydin kendine canım çok ağrı çekersin o zaman yavaş yavaş arttır sayılarını

Sancı araları azalınca mi açılma daha hızlı olacak acaba inşallah en kısa zamanda açılır kurtulursun çömelme hareketi yap yere bağdaş kurup otur sancılar seni çok yoruyor mu bu arada ?
Bende bilmiyorumki canım, ilkinde farklıydı doğumum. O yüzden endişe ediyorum biraz ama inşallah hızlı ilerler. Çömelip kalkıyorum, hareket halindeyim evin içinde, sıcak duşa girdim çıktım. Umarım fayda eder. Sancılar altı dk.da bir geliyor. Karnım yavastan kasılıyor ve sancı birden bastırıyor alt tarafa. Beni en çok belirsizlik yoruyor:)

Canım neden suni sancı vermiyor azcık daha da artması için sancının

kiz acilmamasi gibi bi durum olabilir mi aklina kotu seyler getirme

canim benimde sanirim 6 haftalikken olmustu masallah bugünlere geldik yerlesme kanamasidir o hic aklina kotu seyler getirme

canim devlette mi dogurucaksin ona karar verdin mi . Yarin bende yakin civar bi devlet hastanesine gidicem oturdugum yerde randevu yoktu o yuzden baktirucam bakalim dogru mu cati meselesi

En azından hastanede çekmiyorsun bu sancıları o yönden iyisin, bu kadarı olduysa düzlüğe çıkar merak etme sen :)

Cevap için çok teşekkürler inşallah Öyledir.Doktorun ağzını Bıçak açmıyor bir de ondan duysaydım bu tarz Cümleler ne olurdu.Allah kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi benim de tabiki

Cevap için çok teşekkürler inşallah Öyledir.Doktorun ağzını Bıçak açmıyor bir de ondan duysaydım bu tarz Cümleler ne olurdu.Allah kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi benim de tabiki
Ya bosver doktorları orasini Allah bilir , benim ilk doktorum da bu durumda progestan verdi demediki yerlesme kanamasi ben kullanmadım bile o ilaci sen tabiki kullan ama endise etme yani .

y4zy4qmurum Doğumun Yeni Başladı Canım Yavaş Yavaş acilacak İnşallah :) Açılma Birden Bire Artan Bişey İnşallah Sabaha Doğmuş Olur bebisin Merak Etme :) Suni sanci almadigin İçin Doğal Şekilde Yavaş Yavaş acilcak İnşallah

Canım neden suni sancı vermiyor azcık daha da artması için sancının
Yatışı genellikle 4cmden sonra yapıyolar kuzum. Bende suni istemiyorum zaten ilkinde kötü olmuştu, çok şiddetleniyor korkuyorum. Biraz daha sıklaşsa da kendiliğinden açılsa hayırlısıyla..
İnşallah öyle bir durum olmaz ve çabuk açılır canım. Gittikçe şiddetli geliyor çünkü.
Allahın izniyle devlette olacak canım. İnşallah sende uygun bir yer bulur olursun muayeneni..
En azından hastanede çekmiyorsun bu sancıları o yönden iyisin, bu kadarı olduysa düzlüğe çıkar merak etme sen :)
İnşallah canım inşallah, evde olmak gerçekten daha iyi şuan:)

İnşallah ya, ikincilerde birden de açılma olabiliyomuş keşke olsa öyle:) Açılmanın arttıgını anlamanın herhangi bir yolu var mı canım peki?

Nedenini soylemior mu peki

Nedenini soylemior mu peki
Ilk leke geldiği gün ultrasondan bakmıştı her şey yolundaydı orada.Demişti ki kesede her şey yolundaysa aklımıza tek bi Olasılık gelir o da progesteron eksikliği progestan yazdı bunu iç ,eğer progesteron eksikliği ise leke kesilir değilse devam eder buna rağmen devam ederse yapılacak başka bişey yok dedi.iğne istedim önermiyorum ben dedi başka doktora sordum o da ha hap ha iğne ikisi de ayni dedi.
Bende sürekli bir leke yok haftada bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…