- 5 Temmuz 2017
- 271
- 308
- 53
- 34
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.461
Kızlar nst de sancılar 90larda ve halen 6-7 dk arayla düzenli. Artık bir tık daha şiddetlendi, açılmam halen 2 cm. Eve geldim suan, sancılar ne zaman sıklaşır bilmiyorum ama açılmam çabuk olsun inşallah hayırlısıyla dua edin olur mu. Açılmıcak korkusu sardı beni
Dün ve bugün yaklaşık 100 defa squat yaptım. Karnım düzensiz kasılıyor belimde hafif ağrı var. Çok yorgun hissediyorum sürekli uyuyasın var. Doğum öncesi enerji olurmuş o yok bende. Bacaklarım et kesmiş. Cumartesi günü Çatı muayenesi vardı. Salı gününe erteledim korkudan. İnşallah muayeneden sonra açılmam çok olur da Doğuma geçerim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende bilmiyorumki canım, ilkinde farklıydı doğumum. O yüzden endişe ediyorum biraz ama inşallah hızlı ilerler. Çömelip kalkıyorum, hareket halindeyim evin içinde, sıcak duşa girdim çıktım. Umarım fayda eder. Sancılar altı dk.da bir geliyor. Karnım yavastan kasılıyor ve sancı birden bastırıyor alt tarafa. Beni en çok belirsizlik yoruyor:)Sancı araları azalınca mi açılma daha hızlı olacak acaba inşallah en kısa zamanda açılır kurtulursun çömelme hareketi yap yere bağdaş kurup otur sancılar seni çok yoruyor mu bu arada ?
Birden yuklenmeseydin kendine canım çok ağrı çekersin o zaman yavaş yavaş arttır sayılarını
Canım neden suni sancı vermiyor azcık daha da artması için sancınınBende bilmiyorumki canım, ilkinde farklıydı doğumum. O yüzden endişe ediyorum biraz ama inşallah hızlı ilerler. Çömelip kalkıyorum, hareket halindeyim evin içinde, sıcak duşa girdim çıktım. Umarım fayda eder. Sancılar altı dk.da bir geliyor. Karnım yavastan kasılıyor ve sancı birden bastırıyor alt tarafa. Beni en çok belirsizlik yoruyor:)
Normaldir heralde canim aynisi banada oldu bugunKizlar aksamdan beri iki kere bicak saplanir gibi kalcama agri saplandi basamadim ayagimi bu nedir normal mi
kiz acilmamasi gibi bi durum olabilir mi aklina kotu seyler getirmeKızlar nst de sancılar 90larda ve halen 6-7 dk arayla düzenli. Artık bir tık daha şiddetlendi, açılmam halen 2 cm. Eve geldim suan, sancılar ne zaman sıklaşır bilmiyorum ama açılmam çabuk olsun inşallah hayırlısıyla dua edin olur mu. Açılmıcak korkusu sardı beni
canim benimde sanirim 6 haftalikken olmustu masallah bugünlere geldik yerlesme kanamasidir o hic aklina kotu seyler getirmeSlm arkadaşlar bir sorum olacak sizlere 7 haftalık hamileyim 15 gün içinde 3 ayrı günde kahverengi lekelerim oldu.ilk hamileliğim ve çok tecrübesizim ne olur bir fikir verin sizler doğuma kadar yanaşmış kişilersiniz bu lekeleri yaşayanların hamilelikleri tamamına eriyor mu ????
canim devlette mi dogurucaksin ona karar verdin mi . Yarin bende yakin civar bi devlet hastanesine gidicem oturdugum yerde randevu yoktu o yuzden baktirucam bakalim dogru mu cati meselesiBende bilmiyorumki canım, ilkinde farklıydı doğumum. O yüzden endişe ediyorum biraz ama inşallah hızlı ilerler. Çömelip kalkıyorum, hareket halindeyim evin içinde, sıcak duşa girdim çıktım. Umarım fayda eder. Sancılar altı dk.da bir geliyor. Karnım yavastan kasılıyor ve sancı birden bastırıyor alt tarafa. Beni en çok belirsizlik yoruyor:)
Bende bilmiyorumki canım, ilkinde farklıydı doğumum. O yüzden endişe ediyorum biraz ama inşallah hızlı ilerler. Çömelip kalkıyorum, hareket halindeyim evin içinde, sıcak duşa girdim çıktım. Umarım fayda eder. Sancılar altı dk.da bir geliyor. Karnım yavastan kasılıyor ve sancı birden bastırıyor alt tarafa. Beni en çok belirsizlik yoruyor:)
Cevap için çok teşekkürler inşallah Öyledir.Doktorun ağzını Bıçak açmıyor bir de ondan duysaydım bu tarz Cümleler ne olurdu.Allah kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi benim de tabikikiz acilmamasi gibi bi durum olabilir mi aklina kotu seyler getirme
canim benimde sanirim 6 haftalikken olmustu masallah bugünlere geldik yerlesme kanamasidir o hic aklina kotu seyler getirme
canim devlette mi dogurucaksin ona karar verdin mi . Yarin bende yakin civar bi devlet hastanesine gidicem oturdugum yerde randevu yoktu o yuzden baktirucam bakalim dogru mu cati meselesi
36. Haftadan beri yapıyorum 15 ile başladım dün bugün biraz arttırdım. Bugün ve dün biraz fazla oldu herhalde
Ya bosver doktorları orasini Allah bilir , benim ilk doktorum da bu durumda progestan verdi demediki yerlesme kanamasi ben kullanmadım bile o ilaci sen tabiki kullan ama endise etme yani .Cevap için çok teşekkürler inşallah Öyledir.Doktorun ağzını Bıçak açmıyor bir de ondan duysaydım bu tarz Cümleler ne olurdu.Allah kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi benim de tabiki
Yatışı genellikle 4cmden sonra yapıyolar kuzum. Bende suni istemiyorum zaten ilkinde kötü olmuştu, çok şiddetleniyor korkuyorum. Biraz daha sıklaşsa da kendiliğinden açılsa hayırlısıyla..Canım neden suni sancı vermiyor azcık daha da artması için sancının
İnşallah öyle bir durum olmaz ve çabuk açılır canım. Gittikçe şiddetli geliyor çünkü.kiz acilmamasi gibi bi durum olabilir mi aklina kotu seyler getirme
canim benimde sanirim 6 haftalikken olmustu masallah bugünlere geldik yerlesme kanamasidir o hic aklina kotu seyler getirme
canim devlette mi dogurucaksin ona karar verdin mi . Yarin bende yakin civar bi devlet hastanesine gidicem oturdugum yerde randevu yoktu o yuzden baktirucam bakalim dogru mu cati meselesi
İnşallah canım inşallah, evde olmak gerçekten daha iyi şuan:)En azından hastanede çekmiyorsun bu sancıları o yönden iyisin, bu kadarı olduysa düzlüğe çıkar merak etme sen :)
İnşallah ya, ikincilerde birden de açılma olabiliyomuş keşke olsa öyle:) Açılmanın arttıgını anlamanın herhangi bir yolu var mı canım peki?y4zy4qmurum Doğumun Yeni Başladı Canım Yavaş Yavaş acilacak İnşallah :) Açılma Birden Bire Artan Bişey İnşallah Sabaha Doğmuş Olur bebisin Merak Etme :) Suni sanci almadigin İçin Doğal Şekilde Yavaş Yavaş acilcak İnşallah
Nedenini soylemior mu pekiDoktorum progestan verdi ikinci kutuya başlıcam Yarin.ultrasonda her şey yolunda diyor Dr.ilacı içip yatacaksın başka da yapacak bişey yok diyor gerisi Allah'a kalmış diyor .Demiyor ki böyle lekelenmesş olup Sağlıcakla doğum yapanlar var olur böyle Şeyler demiyor
Ilk leke geldiği gün ultrasondan bakmıştı her şey yolundaydı orada.Demişti ki kesede her şey yolundaysa aklımıza tek bi Olasılık gelir o da progesteron eksikliği progestan yazdı bunu iç ,eğer progesteron eksikliği ise leke kesilir değilse devam eder buna rağmen devam ederse yapılacak başka bişey yok dedi.iğne istedim önermiyorum ben dedi başka doktora sordum o da ha hap ha iğne ikisi de ayni dedi.Nedenini soylemior mu peki
Allah göstermesin Sağlıcakla tamamına erdirsin Allah'ım hepimizinkileri de..çok tşk lerPurpplee leke kahverengi ise endişe etme o eski kan demek vücudun onu atıyordur, düşük olacaksa eğer taze kırmızı kan gelirdi
Stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallahAllah göstermesin Sağlıcakla tamamına erdirsin Allah'ım hepimizinkileri de..çok tşk ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?