- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.481
Ayaktayken daha fazla baskı hissedersen eskisine göre bu acilman artiyo anlamina grliyo :) bende öyle oluyodu. Başkada anlayamazsin cnmİnşallah ya, ikincilerde birden de açılma olabiliyomuş keşke olsa öyle:) Açılmanın arttıgını anlamanın herhangi bir yolu var mı canım peki?
Olur olur , bak yazyağmuruma kasılmalardan sonra arttı açıklığı. Darısı sanaŞimdide kasılmaya dondu çok şükür bebek hareketi var çoğalır mı dersin
Çok takma canm kafana gebeliklerin çoğunda olabliormus bu durum.stres daha zararlıIlk leke geldiği gün ultrasondan bakmıştı her şey yolundaydı orada.Demişti ki kesede her şey yolundaysa aklımıza tek bi Olasılık gelir o da progesteron eksikliği progestan yazdı bunu iç ,eğer progesteron eksikliği ise leke kesilir değilse devam eder buna rağmen devam ederse yapılacak başka bişey yok dedi.iğne istedim önermiyorum ben dedi başka doktora sordum o da ha hap ha iğne ikisi de ayni dedi.
Bende sürekli bir leke yok haftada bir
Ayyy ne güzel. Çok sevindim ya.. Benim göğüslerim boş gibi geliyor. Normalde de minicikti çocuk gibi. Şimdi de büyüdü ama artık ne kadar büyürseKızlar bu arada sol gogsumden sut geldi bir değişik oldum ilk defa bu hamılelıgımde sut geldi
Maşallah , maharetli anne yaaa.Selam kızlar. Bugün 36+4deyiZ biz kızımla. 2850kg olmuşuznst kalp atışı hareketleri çok iyi çıktı. Nst de hiç durmadı kıpır kıpır ordan oraya. Ultrasonda da doktor bile şaşırdı. Çok hareketli diye. Maşallah diyelim annesine çekmiş iki dakka durmuyor bugün izne ayrıldım çok şükür, ilk İzin günümde dinlenmek yerine hamur açtım börek yaptım kızımın canı tatlı çekti tatlı yaptım şimdi sağ kalça kemiği felç uzandık, kızım hala kıpır kıpır ben yoruldum o yorulmadı
Çatı muayenesi yapıcam demişti bugünden için. Dün gece eğilip bükülüp ağda yaptım. Bugün sordum çatı muayenesi vardı diye, 38. haftada dedimadem öyle beni dün gece neden uğraştırdn doktor hanım diyemedim .. Zaten biraz tedirgindim iyi oldu
Kuzum hazır bantları ben sadece bacak için kullanıyorum kolay oluyor diye. Özel bölgeye bi kez denedim beceremedim. Ben çam sakızı ile alıyorum.Maşallah , maharetli anne yaaa.
Ağdayı ne kullanıyosun canım ? Evde hazır sir ağda bantları var. Yapabilirmiyim acaba
Yok canım hiç endişelenme. Zaten bebeğin emmesi gereken yer ucu değil kahverengi kısmı.Ayyy ne güzel. Çok sevindim ya.. Benim göğüslerim boş gibi geliyor. Normalde de minicikti çocuk gibi. Şimdi de büyüdü ama artık ne kadar büyürseucu da yok zaten, süt hiç olmayacak gibi düşünüyorum. Allah korusun.
Çam sakızında yapıştırdıktan sonra bez lemi çekiyoduk? Onda zorlanıyorum ben yaa nasıl hakediyosun sen onu :) ve bezi ne kullanıuosun? Yoksa eldivenle alır gibi çekiyomuyuz çam sakızında :):)Kuzum hazır bantları ben sadece bacak için kullanıyorum kolay oluyor diye. Özel bölgeye bi kez denedim beceremedim. Ben çam sakızı ile alıyorum.
Kesinlikle yengemın o kadar küçük kı yeni tomurcuklanıyor sanki ama sut bol bol varAyyy ne güzel. Çok sevindim ya.. Benim göğüslerim boş gibi geliyor. Normalde de minicikti çocuk gibi. Şimdi de büyüdü ama artık ne kadar büyürseucu da yok zaten, süt hiç olmayacak gibi düşünüyorum. Allah korusun.
İş arkadaşım söylemişti bu zayıf inek muhabbetini. Çok gülmüştüm, şaşırmıştım da. Gerçekten öyle oluyor ise benden mutlusu olmaz. Kahverengi kısmı kocaman oldu benim. Rengi de acaip koyulaştı. Bakalım. Gelsin bebişlerimiz de Allah rızıklarını verirYok canım hiç endişelenme. Zaten bebeğin emmesi gereken yer ucu değil kahverengi kısmı.
Benim memişler pek küçük sayılmazlardı hamilelik öncesi ama hiçte öyle şakır şakır sütüm olmadı.
Annem mesela benim , göğüsler ufacık ama dolu dolu emzirmiş bol sütle. Hep derlerya zayıf ineğin sütü iyi olur diye :):)
Yeter inşallah hepimizinki.
Doğumunmu başlıyo acaba? Vücut hazırlık yapıyodur belki süt üreterekKesinlikle yengemın o kadar küçük kı yeni tomurcuklanıyor sanki ama sut bol bol var
Aynen öyle canım , en güzel şey stresden uzak olup , bol su ve emzirmeyi istemekmiş zaten.İş arkadaşım söylemişti bu zayıf inek muhabbetini. Çok gülmüştüm, şaşırmıştım da. Gerçekten öyle oluyor ise benden mutlusu olmaz. Kahverengi kısmı kocaman oldu benim. Rengi de acaip koyulaştı. Bakalım. Gelsin bebişlerimiz de Allah rızıklarını verir
ağırlık ve bebiş komple karnımın altında gibi oluyor, ağrı ordan başlayıp kasıklardan yukarı cıkıyor. Böyle bişey mi ki acaba canım. Uff çok sordum hakkını helal et kuzumAyaktayken daha fazla baskı hissedersen eskisine göre bu acilman artiyo anlamina grliyo :) bende öyle oluyodu. Başkada anlayamazsin cnm
Aynen canım, dün akşamüstü boş boş kasılıyodum. Gece bi uyandım sol böbreğim ağrıyo sandım gecmeyince buraya yazdım. Uyanış o uyanış:)) Y Yeni ben lazim sen nasıl oldun cnm?Olur olur , bak yazyağmuruma kasılmalardan sonra arttı açıklığı. Darısı sana
Ne güzeeel. Bebişler geldiğinde de bol bol sütümüz olur inşallahKızlar bu arada sol gogsumden sut geldi bir değişik oldum ilk defa bu hamılelıgımde sut geldi
Bez filan yok canım. Direk yapıştırıp elinle yapıosun. Öğrendikten sonra aşırı rahat. Senin dediğin sir ağda. O çok tahriş ediyor benim cildimi. Küçücük bir çam sakızı ile tüm özel bölge tertemiz oh misss. Ama gerçekten emek sarf edici ve şekilden şekle giriyorsunÇam sakızında yapıştırdıktan sonra bez lemi çekiyoduk? Onda zorlanıyorum ben yaa nasıl hakediyosun sen onu :) ve bezi ne kullanıuosun? Yoksa eldivenle alır gibi çekiyomuyuz çam sakızında :):)
Yaa varya şuan yolunmş tavuk gibiyim :):) toplasam 50 tüy yoktur ama garip garip yerlerdeler lazerim gittti lazerim
Yatışı genellikle 4cmden sonra yapıyolar kuzum. Bende suni istemiyorum zaten ilkinde kötü olmuştu, çok şiddetleniyor korkuyorum. Biraz daha sıklaşsa da kendiliğinden açılsa hayırlısıyla..
İnşallah öyle bir durum olmaz ve çabuk açılır canım. Gittikçe şiddetli geliyor çünkü.
Allahın izniyle devlette olacak canım. İnşallah sende uygun bir yer bulur olursun muayeneni..
İnşallah canım inşallah, evde olmak gerçekten daha iyi şuan:)
hayırlısıyla siz dogurun sira bize gelecek insallahHu bu bu doğum yapan kadınlar nereeler bizi unuttular
Benimde kasılmalarım var hemde rahmin üst kısmında bakalım neler olacak artacak mı sıklasacak mı yoksa bu da mı yalancı psikolojik mi hayırlısı herşeyin ama bugün psıcolojım pert
Şimdi nasılsın canısı?ağırlık ve bebiş komple karnımın altında gibi oluyor, ağrı ordan başlayıp kasıklardan yukarı cıkıyor. Böyle bişey mi ki acaba canım. Uff çok sordum hakkını helal et kuzum
Aynen canım, dün akşamüstü boş boş kasılıyodum. Gece bi uyandım sol böbreğim ağrıyo sandım gecmeyince buraya yazdım. Uyanış o uyanış:)) Y Yeni ben lazim sen nasıl oldun cnm?
Ne güzeeel. Bebişler geldiğinde de bol bol sütümüz olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?