2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hu bu bu doğum yapan kadınlar nereeler bizi unuttular
Benimde kasılmalarım var hemde rahmin üst kısmında bakalım neler olacak artacak mı sıklasacak mı yoksa bu da mı yalancı psikolojik mi hayırlısı herşeyin ama bugün psıcolojım pert

İnşallah ya, ikincilerde birden de açılma olabiliyomuş keşke olsa öyle:) Açılmanın arttıgını anlamanın herhangi bir yolu var mı canım peki?
Ayaktayken daha fazla baskı hissedersen eskisine göre bu acilman artiyo anlamina grliyo :) bende öyle oluyodu. Başkada anlayamazsin cnm

Çok takma canm kafana gebeliklerin çoğunda olabliormus bu durum.stres daha zararlı

Selam kızlar. Bugün 36+4deyiZ biz kızımla. 2850kg olmuşuz nst kalp atışı hareketleri çok iyi çıktı. Nst de hiç durmadı kıpır kıpır ordan oraya. Ultrasonda da doktor bile şaşırdı. Çok hareketli diye. Maşallah diyelim annesine çekmiş iki dakka durmuyor bugün izne ayrıldım çok şükür, ilk İzin günümde dinlenmek yerine hamur açtım börek yaptım kızımın canı tatlı çekti tatlı yaptım şimdi sağ kalça kemiği felç uzandık, kızım hala kıpır kıpır ben yoruldum o yorulmadı
Çatı muayenesi yapıcam demişti bugünden için. Dün gece eğilip bükülüp ağda yaptım. Bugün sordum çatı muayenesi vardı diye, 38. haftada dedi madem öyle beni dün gece neden uğraştırdn doktor hanım diyemedim .. Zaten biraz tedirgindim iyi oldu

@Lets go sayfada hamileliğin başında bu tür yorumları çok okuduk. Çok şükür hepsi de devam etti sürecine. Sen kafana takma. Düşündükçe bebeğinin heyecanını yaşayamazsın. Bekle, Allah de ötesini bırak sen daha çok başındasın, ikili üçlü testlerde doktorlar gerecek de gerecek seni. Yok şeker yüklemeseydi, yok down sendromıydu, amniyosentezdi. Bırak her şeyi kenara. Bebeğinin tadını çıkar benim 4ay nasıl geçti bilmiyorum. Üçlü tarama riskli çıktı, zırıl zırıl ağladım. Maddi olarak skışık olmamza rağmen, o kadr para verip özel muayenede detaylı ultrason yaptırdık. Orda her şey temiz çıkmasına rağmen, yüzde yüz sağlıklı diyemediler. O yüzden tatlım.. Tekrar söylüyorum sem Allah de ötesini bırak. En başındasın, bi kaç farklı hastane ve doktora git. İyi bir doktor seç ve Doktorun dediklerine dikkat et.. Öpüldün tatlım, günlerinin tadını çıkart

Kızlar bu arada sol gogsumden sut geldi bir değişik oldum ilk defa bu hamılelıgımde sut geldi
Ayyy ne güzel. Çok sevindim ya.. Benim göğüslerim boş gibi geliyor. Normalde de minicikti çocuk gibi. Şimdi de büyüdü ama artık ne kadar büyürse ucu da yok zaten, süt hiç olmayacak gibi düşünüyorum. Allah korusun.

Maşallah , maharetli anne yaaa.
Ağdayı ne kullanıyosun canım ? Evde hazır sir ağda bantları var. Yapabilirmiyim acaba

Maşallah , maharetli anne yaaa.
Ağdayı ne kullanıyosun canım ? Evde hazır sir ağda bantları var. Yapabilirmiyim acaba
Kuzum hazır bantları ben sadece bacak için kullanıyorum kolay oluyor diye. Özel bölgeye bi kez denedim beceremedim. Ben çam sakızı ile alıyorum.

Yok canım hiç endişelenme. Zaten bebeğin emmesi gereken yer ucu değil kahverengi kısmı.
Benim memişler pek küçük sayılmazlardı hamilelik öncesi ama hiçte öyle şakır şakır sütüm olmadı.
Annem mesela benim , göğüsler ufacık ama dolu dolu emzirmiş bol sütle. Hep derlerya zayıf ineğin sütü iyi olur diye :):)
Yeter inşallah hepimizinki.

Kuzum hazır bantları ben sadece bacak için kullanıyorum kolay oluyor diye. Özel bölgeye bi kez denedim beceremedim. Ben çam sakızı ile alıyorum.
Çam sakızında yapıştırdıktan sonra bez lemi çekiyoduk? Onda zorlanıyorum ben yaa nasıl hakediyosun sen onu :) ve bezi ne kullanıuosun? Yoksa eldivenle alır gibi çekiyomuyuz çam sakızında :):)
Yaa varya şuan yolunmş tavuk gibiyim :):) toplasam 50 tüy yoktur ama garip garip yerlerdeler lazerim gittti lazerim

Kesinlikle yengemın o kadar küçük kı yeni tomurcuklanıyor sanki ama sut bol bol var

İş arkadaşım söylemişti bu zayıf inek muhabbetini. Çok gülmüştüm, şaşırmıştım da. Gerçekten öyle oluyor ise benden mutlusu olmaz. Kahverengi kısmı kocaman oldu benim. Rengi de acaip koyulaştı. Bakalım. Gelsin bebişlerimiz de Allah rızıklarını verir

Aynen öyle canım , en güzel şey stresden uzak olup , bol su ve emzirmeyi istemekmiş zaten.

Ayaktayken daha fazla baskı hissedersen eskisine göre bu acilman artiyo anlamina grliyo :) bende öyle oluyodu. Başkada anlayamazsin cnm
ağırlık ve bebiş komple karnımın altında gibi oluyor, ağrı ordan başlayıp kasıklardan yukarı cıkıyor. Böyle bişey mi ki acaba canım. Uff çok sordum hakkını helal et kuzum
Olur olur , bak yazyağmuruma kasılmalardan sonra arttı açıklığı. Darısı sana
Aynen canım, dün akşamüstü boş boş kasılıyodum. Gece bi uyandım sol böbreğim ağrıyo sandım gecmeyince buraya yazdım. Uyanış o uyanış:)) Y Yeni ben lazim sen nasıl oldun cnm?
Kızlar bu arada sol gogsumden sut geldi bir değişik oldum ilk defa bu hamılelıgımde sut geldi
Ne güzeeel. Bebişler geldiğinde de bol bol sütümüz olur inşallah

Bez filan yok canım. Direk yapıştırıp elinle yapıosun. Öğrendikten sonra aşırı rahat. Senin dediğin sir ağda. O çok tahriş ediyor benim cildimi. Küçücük bir çam sakızı ile tüm özel bölge tertemiz oh misss. Ama gerçekten emek sarf edici ve şekilden şekle giriyorsun kuaföre de gitmek istemedim hijyenik açıdan. Kendmi bildim bileli kendim yapıyorum. Ama bi sonraki seferi yapabileceğimi sanmıyorum. Mecbur bi kuaför bulmam lazım. Utancımdan da ölürüm sanırım

hayırlısıyla siz dogurun sira bize gelecek insallah

Şimdi nasılsın canısı?
Bak bugün doğur haaaa , suda doğumu kaptırma kimselere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…