2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar son 1 saattir bende de düzenli kasılmalar oluyor, bebek de hareketli baskı yapıyor ama güvenemiyorum tekrar geçecekmiş gibi geliyor

Dakika tutmadım ama son bir saat içinde 10 defa falan oldu birde sanki her an suyum gelecekmiş gibi bir his var
Canım düzenli ise sancı da eklenebilir. Ya da düzenli ve normalinden biraz daha şiddetli geliyorsa o zamanda suyu patlatma olasılığı olabilir.

Oyy kuzum yaa
Bende şuan sizinle stres oldum.
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah...
Beklediğine değecek hadi bakalım

Ayyy olabilir canımm. Bende tekrar gircem kaynar suya:)) yaa kendimi geçtim size heyecan yapmaya başladım. Allahın hepimizi bir avazda sağlıcakla kurtarsın çabucak inşallah

Heyy maşallah mart bereketli geldi anlaşılan. Hadi bakalım üçünüzü birden yollayalım bugün doğuma.
Bekle bakalım canım , düzenli ilerler inşallah
inşallah, sancı gelse sevinecek durumdayız

L LaleZar86 benimde düzenli gelmeye başladı da önceki vukaatları bilince kacackmıs gibi geliyor...
Aynen bende öyle o yüzden bekliyorum devamı nasıl olacak diye
Canım düzenli ise sancı da eklenebilir. Ya da düzenli ve normalinden biraz daha şiddetli geliyorsa o zamanda suyu patlatma olasılığı olabilir.
kasılma anında hafif sancılarda başladı 10-15 saniye sürüyor

Sancıları anlamıyorum ben ya
Bi bakıyorum düzenli altı dk.da geliyo. Aradan bi saat geçiyo düzeni bozuluyor. Bi sık bi geç gelmeye başlıyo sonrada sancı aralığı beşe düşüyor. Yani düzensizliğin ardından yeni bir sıklıkta ya da yeni bi şiddette geliyor. Normal mi kızlar ya? Boyle mi daralıyor sancı aralığı tecrübeli arkadaşlar?

Ayy gözünaydın canım. Sağlıcakla analı babalı büyüsün inşallah çok sevindim:)

Allah’ım çok duygulandım. O kokuyu hissettim resmen. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Bizler de hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza :)

inşallah, sancı gelse sevinecek durumdayız

Aynen bende öyle o yüzden bekliyorum devamı nasıl olacak diye
kasılma anında hafif sancılarda başladı 10-15 saniye sürüyor
Oyy hadi hayırlısıyla sizinde başlıyodur da üçümüz birden doğururuz inşallah:)

Allah yardımcın olsun tatlım. İnşallah bu sefer gelsin bebiş :) y4zy4qmurum ile senden güZel Doğum hikayesi bekliyoruz grupça

Valla canım bende anlamadımki önceki ikiler benim suni sancıyla oldu kendi sancım yoktu o da düzenli Aralıkta şiddetli biçimde geliyordu o yüzden şimdi ne desem boş

Bence normal. İlk doğumum da saat tutmayı falan bilmiyodum ama rutinde değildi eminim.. Öyle 10 dk dan 5 falan düşmedi. Son anlarda arttı dayanma süresi ...

Kızlar bende emin değilim heran kacacakmıs gibi geliyor kasılmalar ama hazırlıklar tamam asayiş bel kemal
y4zy4qmurum seninki tescilli canım nst hatırı sayılır sancıların var biraz çık sabret ınsaAllah çoğalır ..
Bizim kılerın yalancı olma ihtimali var Rabbim en güzel şekilde tamam lasın hayırla sonuclandırsın
O obenmdunym canım gözünaydın olsun sağlık sıhhatle buyut Allah razı ılsun

Valla canım bende anlamadımki önceki ikiler benim suni sancıyla oldu kendi sancım yoktu o da düzenli Aralıkta şiddetli biçimde geliyordu o yüzden şimdi ne desem boş
Her doğum farklı olunca insan ayırt edemiyor neyin ne olduğunu. Bende kendi sancımda bişi anlamıyodum ama sunide o kadar sürekliydi sancı, sadece iki nefes alıp yeni sancıyı karsılamaya çalışıyordum. Dk felan hak getire:) hayırlısı olsun canım inşallah artmıştır açılmalar.
Bence normal. İlk doğumum da saat tutmayı falan bilmiyodum ama rutinde değildi eminim.. Öyle 10 dk dan 5 falan düşmedi. Son anlarda arttı dayanma süresi ...
Bende suni aldıgım için şiddetli ve üst üste geliyodu, dk felan tutamadım. Bunda suan en fazla 4 dk snra geliyor, bazen 3 arada bir de 2 dk. O yüzden düzenli değil diye düşünüyorum cahilce:))
Aminn canım sağolasın. Şimdi hastaneye gitmekten korkuyorum. Nst için yatağa bağlandığımda sancıları çok zorr geliyor. Eve geldiğimden beri ayaktaykm oturursam feci giriyor sancı. Olmazsa sadece açıklığa baktırıp gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…