- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.521
Heyy maşallah mart bereketli geldi anlaşılan. Hadi bakalım üçünüzü birden yollayalım bugün doğuma.Dakika tutmadım ama son bir saat içinde 10 defa falan oldu birde sanki her an suyum gelecekmiş gibi bir his var
Kızlar son 1 saattir bende de düzenli kasılmalar oluyor, bebek de hareketli baskı yapıyor ama güvenemiyorum tekrar geçecekmiş gibi geliyor
Canım düzenli ise sancı da eklenebilir. Ya da düzenli ve normalinden biraz daha şiddetli geliyorsa o zamanda suyu patlatma olasılığı olabilir.Dakika tutmadım ama son bir saat içinde 10 defa falan oldu birde sanki her an suyum gelecekmiş gibi bir his var
Oyy kuzum yaaKızlar benim 9 dan belli düzenli sayılır sancılarım hemen banyoya girdim baya sıcak bir dus aldım şuan kasılmalar sancılı olmaya başladı ...he basladımı dersiniz ...ayaklarımı kovanın içine daldırdım kaynar suya ..zumra bir bilsen neler yapıyorum..
Ayyy olabilir canımm. Bende tekrar gircem kaynar suya:)) yaa kendimi geçtim size heyecan yapmaya başladım. Allahın hepimizi bir avazda sağlıcakla kurtarsın çabucak inşallahKızlar benim 9 dan belli düzenli sayılır sancılarım hemen banyoya girdim baya sıcak bir dus aldım şuan kasılmalar sancılı olmaya başladı ...he basladımı dersiniz ...ayaklarımı kovanın içine daldırdım kaynar suya ..zumra bir bilsen neler yapıyorum..
inşallah, sancı gelse sevinecek durumdayızHeyy maşallah mart bereketli geldi anlaşılan. Hadi bakalım üçünüzü birden yollayalım bugün doğuma.
Bekle bakalım canım , düzenli ilerler inşallah
Aynen bende öyle o yüzden bekliyorum devamı nasıl olacak diye
kasılma anında hafif sancılarda başladı 10-15 saniye sürüyorCanım düzenli ise sancı da eklenebilir. Ya da düzenli ve normalinden biraz daha şiddetli geliyorsa o zamanda suyu patlatma olasılığı olabilir.
Ayy gözünaydın canım. Sağlıcakla analı babalı büyüsün inşallah çok sevindim:)herkese iyi aksamlarr şu an koynumda mışıl mışıl uyuyan melegimle yaziyorum size :) bu sabah 09:09 da kizimi kucagima aldim inanilmaz anlatilmaz bir duygu kizlar sezeryanda sizlerede dua ettim hatim indirmisimdir heralde tedirginlikten :)
Allah’ım çok duygulandım. O kokuyu hissettim resmen. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Bizler de hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza :)herkese iyi aksamlarr şu an koynumda mışıl mışıl uyuyan melegimle yaziyorum size :) bu sabah 09:09 da kizimi kucagima aldim inanilmaz anlatilmaz bir duygu kizlar sezeryanda sizlerede dua ettim hatim indirmisimdir heralde tedirginlikten :)
Oyy hadi hayırlısıyla sizinde başlıyodur da üçümüz birden doğururuz inşallah:)inşallah, sancı gelse sevinecek durumdayız
Aynen bende öyle o yüzden bekliyorum devamı nasıl olacak diye
kasılma anında hafif sancılarda başladı 10-15 saniye sürüyor
Allah yardımcın olsun tatlım. İnşallah bu sefer gelsin bebiş :)Kızlar benim 9 dan belli düzenli sayılır sancılarım hemen banyoya girdim baya sıcak bir dus aldım şuan kasılmalar sancılı olmaya başladı ...he basladımı dersiniz ...ayaklarımı kovanın içine daldırdım kaynar suya ..zumra bir bilsen neler yapıyorum..
Valla canım bende anlamadımki önceki ikiler benim suni sancıyla oldu kendi sancım yoktu o da düzenli Aralıkta şiddetli biçimde geliyordu o yüzden şimdi ne desem boşSancıları anlamıyorum ben ya
Bi bakıyorum düzenli altı dk.da geliyo. Aradan bi saat geçiyo düzeni bozuluyor. Bi sık bi geç gelmeye başlıyo sonrada sancı aralığı beşe düşüyor. Yani düzensizliğin ardından yeni bir sıklıkta ya da yeni bi şiddette geliyor. Normal mi kızlar ya? Boyle mi daralıyor sancı aralığı tecrübeli arkadaşlar?
Bence normal. İlk doğumum da saat tutmayı falan bilmiyodum ama rutinde değildi eminim.. Öyle 10 dk dan 5 falan düşmedi. Son anlarda arttı dayanma süresi ...Sancıları anlamıyorum ben ya
Bi bakıyorum düzenli altı dk.da geliyo. Aradan bi saat geçiyo düzeni bozuluyor. Bi sık bi geç gelmeye başlıyo sonrada sancı aralığı beşe düşüyor. Yani düzensizliğin ardından yeni bir sıklıkta ya da yeni bi şiddette geliyor. Normal mi kızlar ya? Boyle mi daralıyor sancı aralığı tecrübeli arkadaşlar?
Her doğum farklı olunca insan ayırt edemiyor neyin ne olduğunu. Bende kendi sancımda bişi anlamıyodum ama sunide o kadar sürekliydi sancı, sadece iki nefes alıp yeni sancıyı karsılamaya çalışıyordum. Dk felan hak getire:) hayırlısı olsun canım inşallah artmıştır açılmalar.Valla canım bende anlamadımki önceki ikiler benim suni sancıyla oldu kendi sancım yoktu o da düzenli Aralıkta şiddetli biçimde geliyordu o yüzden şimdi ne desem boş
Bende suni aldıgım için şiddetli ve üst üste geliyodu, dk felan tutamadım. Bunda suan en fazla 4 dk snra geliyor, bazen 3 arada bir de 2 dk. O yüzden düzenli değil diye düşünüyorum cahilce:))Bence normal. İlk doğumum da saat tutmayı falan bilmiyodum ama rutinde değildi eminim.. Öyle 10 dk dan 5 falan düşmedi. Son anlarda arttı dayanma süresi ...
Aminn canım sağolasın. Şimdi hastaneye gitmekten korkuyorum. Nst için yatağa bağlandığımda sancıları çok zorr geliyor. Eve geldiğimden beri ayaktaykm oturursam feci giriyor sancı. Olmazsa sadece açıklığa baktırıp gelirimKızlar bende emin değilim heran kacacakmıs gibi geliyor kasılmalar ama hazırlıklar tamam asayiş bel kemal
y4zy4qmurum seninki tescilli canım nst hatırı sayılır sancıların var biraz çık sabret ınsaAllah çoğalır ..
Bizim kılerın yalancı olma ihtimali var Rabbim en güzel şekilde tamam lasın hayırla sonuclandırsın
O obenmdunym canım gözünaydın olsun sağlık sıhhatle buyut Allah razı ılsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?