- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.501
Hımm anladım canım . Zor tabi yaa şekilden şekile giriyoruz. Hele jilett çok hızlı uzuyor ve de zahmetli.Bez filan yok canım. Direk yapıştırıp elinle yapıosun. Öğrendikten sonra aşırı rahat. Senin dediğin sir ağda. O çok tahriş ediyor benim cildimi. Küçücük bir çam sakızı ile tüm özel bölge tertemiz oh misss. Ama gerçekten emek sarf edici ve şekilden şekle giriyorsunkuaföre de gitmek istemedim hijyenik açıdan. Kendmi bildim bileli kendim yapıyorum. Ama bi sonraki seferi yapabileceğimi sanmıyorum. Mecbur bi kuaför bulmam lazım. Utancımdan da ölürüm sanırım
Yok yok geliyor artık inşallah.:) zümramızA Albeni7 canım diğerlerinde gelmemişti o yüzden ilk oğlum sarılık olmuş ikincisine mama vermıstık ve sabah akadrr aglamıstı da evrede mama yoktu ınet sütüne su katıp vermıstık şimdi görünce çok şaşırdım ...
Kız benim kasılmalar 5dakka 6 dakia da bir gelmeye başladı ama önceki mevzuları bilince çok da guvenemıyorum kendıme geri kaçacak mış gibi geliyor
Ayyy çok güzel maşallaah. Güle güle hayırla sağlıkla büyütün inşallah...Kızlar bebeğim bugün 15. 40 da dogdu. Acilmam 2 cm di, hastaneye geldiğimizde. Suni sanci verildi. Acilmam çok hızlı oldu. Epidural bile almaya vakit kalmadı. Allahım sizlerede sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Bugün bebeği olacak arkadaşlar vardı. Geriye dönük okuyamadım. bebeklerimizi sağlıkla büyütelim insallah
Canım benim çookkkk teşekkür ederim bunlar hep tecrübesizlikten,benimkisi yani.Yarından tezi yok başka doktor bulcan zaten ve her şeyden önemlisi Allah'ım bugünlerin sadece kötü bir abi olarak kalmasını nasip etsin.Her şey gönlümüzce ve hayırlısıyla olsun inşPurpplee sayfada hamileliğin başında bu tür yorumları çok okuduk. Çok şükür hepsi de devam etti sürecine. Sen kafana takma. Düşündükçe bebeğinin heyecanını yaşayamazsın. Bekle, Allah de ötesini bırak sen daha çok başındasın, ikili üçlü testlerde doktorlar gerecek de gerecek seni. Yok şeker yüklemeseydi, yok down sendromıydu, amniyosentezdi. Bırak her şeyi kenara. Bebeğinin tadını çıkar benim 4ay nasıl geçti bilmiyorum. Üçlü tarama riskli çıktı, zırıl zırıl ağladım. Maddi olarak skışık olmamza rağmen, o kadr para verip özel muayenede detaylı ultrason yaptırdık. Orda her şey temiz çıkmasına rağmen, yüzde yüz sağlıklı diyemediler. O yüzden tatlım.. Tekrar söylüyorum sem Allah de ötesini bırak. En başındasın, bi kaç farklı hastane ve doktora git. İyi bir doktor seç ve Doktorun dediklerine dikkat et.. Öpüldün tatlım, günlerinin tadını çıkart
Oy MasaAllah oy MasaAllah hosgelmıs sefa getirmiş Rabbim analı babalı büyütsünKızlar bebeğim bugün 15. 40 da dogdu. Acilmam 2 cm di, hastaneye geldiğimizde. Suni sanci verildi. Acilmam çok hızlı oldu. Epidural bile almaya vakit kalmadı. Allahım sizlerede sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Bugün bebeği olacak arkadaşlar vardı. Geriye dönük okuyamadım. bebeklerimizi sağlıkla büyütelim insallah
Öyle mi dersin inşaAllah canım ..ben onu duymuştum ben onu 36 dan belli yapamıyorum hahahah gelen giden yokYok yok geliyor artık inşallah.:) zümramız
Bacaklarını uzat bi otur bacım , sırtını yasla bir yere oturarak namaz kılar gibi :)
Sağ ayağını solun üzerine atmaya çalış bakalım yapabilecekmisiniz
Bugün bi komşu teyze söyledi yapamıyosan doğurmak üzesin diye :):) bakalım doğrumu? Ben yapıyom halâ doğruysa daha doğurmam
y4zy4qmurum şuan kasılmaları m 6 dakia da 5 dakia da gelmeye başladı ama önceden de çok olduğu için şuan için ciddiye almıyorum..hakkımızda hayırlısı olsun..
Kızlar bebeğim bugün 15. 40 da dogdu. Acilmam 2 cm di, hastaneye geldiğimizde. Suni sanci verildi. Acilmam çok hızlı oldu. Epidural bile almaya vakit kalmadı. Allahım sizlerede sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Belki yarında kimsecikler olmaz canım:) sancıyı suda cektirip doğum kısmını masada yapıyolarmış:) hayırlısı artıkŞimdi nasılsın canısı?
Bak bugün doğur haaaa , suda doğumu kaptırma kimselere :)
Canım sancıyla gelmeyede başlarsa bil ki doğum başlıyor. Kasıldıkça top gibi oluyordu önceden sancı yoktu, gece uyandıgımda sertleşen yerlerin etrafına kasıktan yukarı ani sancılar gelmeye başladı bnmde. İnşallah hayırlısıyla seninde başlıyodury4zy4qmurum şuan kasılmaları m 6 dakia da 5 dakia da gelmeye başladı ama önceden de çok olduğu için şuan için ciddiye almıyorum..hakkımızda hayırlısı olsun..
gözün aydın canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallahKızlar bebeğim bugün 15. 40 da dogdu. Acilmam 2 cm di, hastaneye geldiğimizde. Suni sanci verildi. Acilmam çok hızlı oldu. Epidural bile almaya vakit kalmadı. Allahım sizlerede sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Hu bu bu doğum yapan kadınlar nereeler bizi unuttular
Benimde kasılmalarım var hemde rahmin üst kısmında bakalım neler olacak artacak mı sıklasacak mı yoksa bu da mı yalancı psikolojik mi hayırlısı herşeyin ama bugün psıcolojım pert
Deme kız bende güveniyodum o harekete :)Öyle mi dersin inşaAllah canım ..ben onu duymuştum ben onu 36 dan belli yapamıyorum hahahah gelen giden yok
Düzenli diyosun canım belki seninkide geliyor. Kaç dk da bir ki sancılarKızlar son 1 saattir bende de düzenli kasılmalar oluyor, bebek de hareketli baskı yapıyor ama güvenemiyorum tekrar geçecekmiş gibi geliyor
o hareketi bende okumuştum ben yapabiliyorum hala :) bence onu bebek kanala girdikten sonra yapamazsın ama kanala girince de hemen Doğum başlayacak diye bir şey Yok :)Deme kız bende güveniyodum o harekete :)
36 dan beri yok diyosun :):) öyle yada böyle sizin çok az vaktiniz kaldı hayırlısyla yaa stresde etkiliyodur vücudu.Salla gitsin bacım , öyle yap bak hemen gelir
Dakika tutmadım ama son bir saat içinde 10 defa falan oldu birde sanki her an suyum gelecekmiş gibi bir his varDüzenli diyosun canım belki seninkide geliyor. Kaç dk da bir ki sancılar
Evet öyleymiş :)o hareketi bende okumuştum ben yapabiliyorum hala :) bence onu bebek kanala girdikten sonra yapamazsın ama kanala girince de hemen Doğum başlayacak diye bir şey Yok :)
Cnm benım doktorum özeldeki hep 2800-2900 çıkarıyodu ölçümleri. Pztsden beri devlete gectim ilk baştaki doktoruma. O 3400 ölçtü iki kere. En az 3200 doğar dedi. Muammadayım anlıcağın.y4zy4qmurum kizlar sizin bebekler kac kilo malum normal dogum ya bende normal istiyom durumu tartayim bu arada Bucus tebruk ederim darisi basimiza kardesimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?