2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hımm anladım canım . Zor tabi yaa şekilden şekile giriyoruz. Hele jilett çok hızlı uzuyor ve de zahmetli.
Bende çam sakızı gibi eldivenle hallettim yeni doğuma kadar götürebilir :):)
Sir ağda bir kez bende denedim kanattım özel bölgeyi yapamadım aynen senin gibi.
Kuaförden bende çekiniyorum. Doktor bile daha rahat geliyor o konuda

A Albeni7 canım diğerlerinde gelmemişti o yüzden ilk oğlum sarılık olmuş ikincisine mama vermıstık ve sabah akadrr aglamıstı da evrede mama yoktu ınet sütüne su katıp vermıstık şimdi görünce çok şaşırdım ...
Kız benim kasılmalar 5dakka 6 dakia da bir gelmeye başladı ama önceki mevzuları bilince çok da guvenemıyorum kendıme geri kaçacak mış gibi geliyor

Yok yok geliyor artık inşallah.:) zümramız
Bacaklarını uzat bi otur bacım , sırtını yasla bir yere oturarak namaz kılar gibi :)
Sağ ayağını solun üzerine atmaya çalış bakalım yapabilecekmisiniz
Bugün bi komşu teyze söyledi yapamıyosan doğurmak üzesin diye :):) bakalım doğrumu? Ben yapıyom halâ doğruysa daha doğurmam

Kızlar bebeğim bugün 15. 40 da dogdu. Acilmam 2 cm di, hastaneye geldiğimizde. Suni sanci verildi. Acilmam çok hızlı oldu. Epidural bile almaya vakit kalmadı. Allahım sizlerede sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Bugün bebeği olacak arkadaşlar vardı. Geriye dönük okuyamadım. bebeklerimizi sağlıkla büyütelim insallah

Ayyy çok güzel maşallaah. Güle güle hayırla sağlıkla büyütün inşallah...
Ömrü bahtı güzel olsun.

Canım benim çookkkk teşekkür ederim bunlar hep tecrübesizlikten,benimkisi yani.Yarından tezi yok başka doktor bulcan zaten ve her şeyden önemlisi Allah'ım bugünlerin sadece kötü bir abi olarak kalmasını nasip etsin.Her şey gönlümüzce ve hayırlısıyla olsun inş

Oy MasaAllah oy MasaAllah hosgelmıs sefa getirmiş Rabbim analı babalı büyütsün

Öyle mi dersin inşaAllah canım ..ben onu duymuştum ben onu 36 dan belli yapamıyorum hahahah gelen giden yok

y4zy4qmurum şuan kasılmaları m 6 dakia da 5 dakia da gelmeye başladı ama önceden de çok olduğu için şuan için ciddiye almıyorum..hakkımızda hayırlısı olsun..

y4zy4qmurum kizlar sizin bebekler kac kilo malum normal dogum ya bende normal istiyom durumu tartayim bu arada Bucus tebruk ederim darisi basimiza kardesimm

Şimdi nasılsın canısı?
Bak bugün doğur haaaa , suda doğumu kaptırma kimselere :)
Belki yarında kimsecikler olmaz canım:) sancıyı suda cektirip doğum kısmını masada yapıyolarmış:) hayırlısı artık
y4zy4qmurum şuan kasılmaları m 6 dakia da 5 dakia da gelmeye başladı ama önceden de çok olduğu için şuan için ciddiye almıyorum..hakkımızda hayırlısı olsun..
Canım sancıyla gelmeyede başlarsa bil ki doğum başlıyor. Kasıldıkça top gibi oluyordu önceden sancı yoktu, gece uyandıgımda sertleşen yerlerin etrafına kasıktan yukarı ani sancılar gelmeye başladı bnmde. İnşallah hayırlısıyla seninde başlıyodur

gözün aydın canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

Sancılarının düzeni nasıl canım ? Bu yalancı sancıların amacı ne ki vücudu mu hazirliyor bide açılmaya faydası oluyor mu acaba ?

Öyle mi dersin inşaAllah canım ..ben onu duymuştum ben onu 36 dan belli yapamıyorum hahahah gelen giden yok
Deme kız bende güveniyodum o harekete :)
36 dan beri yok diyosun :):) öyle yada böyle sizin çok az vaktiniz kaldı hayırlısyla yaa stresde etkiliyodur vücudu.Salla gitsin bacım , öyle yap bak hemen gelir

Deme kız bende güveniyodum o harekete :)
36 dan beri yok diyosun :):) öyle yada böyle sizin çok az vaktiniz kaldı hayırlısyla yaa stresde etkiliyodur vücudu.Salla gitsin bacım , öyle yap bak hemen gelir
o hareketi bende okumuştum ben yapabiliyorum hala :) bence onu bebek kanala girdikten sonra yapamazsın ama kanala girince de hemen Doğum başlayacak diye bir şey Yok :)

o hareketi bende okumuştum ben yapabiliyorum hala :) bence onu bebek kanala girdikten sonra yapamazsın ama kanala girince de hemen Doğum başlayacak diye bir şey Yok :)
Evet öyleymiş :)
kanalda 15 20 gün arası bile kalabilirmiş ama özellikle ilk doğumlarda.
İki ve daha fazlasında doğacağı günde aniden girebilirmiş kanala. Bende yeni öğrendim ebeden .

Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah. Darısı tüm geride kalanlara nasip olsun inşallah hayırla sağlıklaa..

y4zy4qmurum kizlar sizin bebekler kac kilo malum normal dogum ya bende normal istiyom durumu tartayim bu arada Bucus tebruk ederim darisi basimiza kardesimm
Cnm benım doktorum özeldeki hep 2800-2900 çıkarıyodu ölçümleri. Pztsden beri devlete gectim ilk baştaki doktoruma. O 3400 ölçtü iki kere. En az 3200 doğar dedi. Muammadayım anlıcağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…