2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bu arada doktorum açıklığa bakarken biraz sert baktı biraz kurcaladı falan normalde okuyorum öyle yapınca nişan geliyormuş bazılarında veya kanama falan ama bende tık yok

Kızlar bu arada doktorum açıklığa bakarken biraz sert baktı biraz kurcaladı falan normalde okuyorum öyle yapınca nişan geliyormuş bazılarında veya kanama falan ama bende tık yok
Evet rahim uyarılsın diye bnada yapmışlardı ikincide.
Ama kanama flan olmadı , tıkaç gelmişti öncesinde bende nişanım.
Açıklığın kaç cm şuan?
Benim 4 te kaldığı için suyumu patlatmıştı doktor bilerek.

Bende bir şeyler hızlanır diye sevinmiştim ama birşey olmadı, 2 parmak kadar dedi yani 2 cm oluyor herhalde

Bende bir şeyler hızlanır diye sevinmiştim ama birşey olmadı, 2 parmak kadar dedi yani 2 cm oluyor herhalde
Suni sancı veya suyu patlatmayı önermedimi doktorun?
Gerçi daha günün var diye beklemek istiyor olabilir. Hayırlısı bakalım. Son günlerde hiçç geçmez yaa hep bir beliryi arıyor insan

Hadi bakalım.canım hayırlı haberler le inşallah...
Kafasını yerleştirmesi gerçekten kolaylaştırıyor işleri... Çenesi yukardaydı benim ikincide yerleştiremediğinden suni sancı almıştım ben. Bir avazda kurtul inşallah...

Ay cok hızlı girdi mart :) bakalım senden haber ne zaman gelicek :)

L LaleZar86 benim de iki kere alttan baktı ıkısındede ne kanamam oldu nede lekelenmem bende anlamadım kızlar benim kasılmalar 5 dakia ya düştü ama hala öyle cekılmeyecek gibi değil yanı sadece alt tarafa baskı yapıyor bu açılma yapmaz mı ki acaba
Çünkü doktor 1cm açılma var ama önceki doğumlardan kalmış olabılır dedi..

Kızlar çok şükür pazatesi günü epidüral sezaryanla kızımı dünyaya getirdim 3750 gr 52 cm , tarifi olmayan bir duygu rabbım herkeze nasip etsin
Masallah gözünüz aydın.bebeginiz hayırlı uğurlu olsun.güle güle büyütün inşallah.epidural sezeryanınız nasıl geçti.bende belden uyusturmali sezeryan olucam ve korkuyorum açıkçası

hadi inşallah seninki fazla bekletmez annesini :) bizden önce doğurursun herhalde

Kızlar çok şükür pazatesi günü epidüral sezaryanla kızımı dünyaya getirdim 3750 gr 52 cm , tarifi olmayan bir duygu rabbım herkeze nasip etsin
gözün aydın hayırlı olsun bebişin

Suni sancı veya suyu patlatmayı önermedimi doktorun?
Gerçi daha günün var diye beklemek istiyor olabilir. Hayırlısı bakalım. Son günlerde hiçç geçmez yaa hep bir beliryi arıyor insan
Biraz daha açılma olsaydı yatış yaptıracaktı ama az olunca üç gün sonra tekrar çağırdı işte tam 40 hafta oluyor bebek de büyük görünüyor aslında ama ben öncekide büyük deyince birde üçüncü olunca onlarda rahat davranıyorlar sanırım :)

bende hamileliklerimde en ufak bir kan görmedim o yüzden pek beklemiyordum, alt tarafa baskı bende de var hatta idrarımı tutamıyorum bazen son 3 gündür böyle ama işte açılma sadece 2 cm bende de

Kızlar devlette bu kafa yerleşmesine niye bakmıyorlar sadece bana dedıkı prezentasyon vertexs
bana da sadece başı Doğum pozisyonunda dediler

Masallah gözünüz aydın.bebeginiz hayırlı uğurlu olsun.güle güle büyütün inşallah.epidural sezeryanınız nasıl geçti.bende belden uyusturmali sezeryan olucam ve korkuyorum açıkçası
Amin inşallah ben normal sezaryan diye girsim son 10 dk karraımı degıstırdım, benim kadar korkan yoktur herhalde ayrıce gebelik boyunca tansıyon tahatsızlıgım oldugu halde son anda karar verdik eşimle korkulacak hıcbırsey yok iyikide yaptırmısım ama tek tavsıyem etrafta yansıma yapacak bırseyler varsa sakın bakma ben yanlıskla yukarı baktım ve karnım gordum ısıklar yansıma yapmıstı bebrk cıktıktan sonra gordum biran kotu oldm ama sonra toparladım

Merhaba kizlar bende bugun buraz yürüyüş yapiyim dedim ama ara ara kasılmadan dolayimi bilemedim nefesim kesildi zorlandim karnimda bayağı aşağı inmiş sanki allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…