2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok canm yerleşmemiş yürüyüş squat yap yerleşsin dedi hamladı bacaklarım fena ağrıyor. Senin yerleşmiş mi
yürüyüş sguat merdiven çıkmak ne yaptıysam yerleşmedi doktorum yerleşme olsaydı olurdu artık dinlen dedi günlük işler dışında kendini yorma dedi yrn kontrolüm var yrnki kontrolde bebişin durumu kaç gün beklemeye müsade edicek ona bakıcak beklenen sürede gelmezse sezeryan için konuşucaz

benim sümüksü sarı akıntım geldi iki gün oldu ama kanlı nişan yok kafada yerleşmedi yrn günüm doluyo nolcak bilmiyorum

Bence esas doğumu baslatan nisan kanlı olanmis. Burda kim kanlı gorduyse bi iki güne dogurdu benim gibi sarı gören 2 3 kişi doguramadik daha

Kızlar kanlı bir şekilde nişanım geldi. Pıhtı gibi beyaz üzerinde kahverengi çizgi çizgi kan lekeleri var. Aynı arama motorundakiler gibi. Görünce çok heyecanlandım. Ne zamana sancılar başlar acaba
Haftasonuna kadardogurmus olursun inş hadi gözün aydın

İnşallah bakalım şimdilik hafif hafif sancılar var ama öyle şiddetli kendini belli eden türden değil

Canm hemen karar verme bekleme süresi varsa kontrollü bir şekilde beklersin bana da 41i doldurursun diyordu ama bakalım gelecek gibi artık :))

benim sümüksü sarı akıntım geldi iki gün oldu ama kanlı nişan yok kafada yerleşmedi yrn günüm doluyo nolcak bilmiyorum
Bi bakmışın doğuma gidiyosun canım. Endişeni anlıyorum ama bitti bitecek az kaldı , sık dişini...
Normal olmazsa zaten günün gelmiş en kısa zamanda sezeryan gününüzü verirler. Önemli olan sağlıkşa kavuşmak kuzularımıza. Hayırlısı olur inşallah sizin ve hepimiz için herşeyin...

5 gün geçti canım hatta dün gece biraz daha grldi ama dedigim gibi kanlı degilse onemsizmis onu anladım
Canm bende de bilaç gündür beyaz pıhtı gibi geliyordu bugün kanlı bir şekilde geldi gelmeye de devam ediyor sildikçe. Yine de beyazda olsa gelmesi bi belirti aslında.

Salı günü canım 39+1 de inşallah doğum yapmış olurum o zamana kadar
İnşallah hayırlısıyla
Ben önce hemen doğurayım istiyodumda :) şimdi 38 ide bitirsin hatta 39 un sonu diyorum. :)
Kafayı yedim sanırım , belirti aramaktan.
Birde şöyle bir durum varya , o gelen sarı koyu akıntı nişan değilde tıkaç denen şeyde olabilirmiş.nette okuduğum kadarıyla kanlı akıntıdan sonra doğum saatler vrya birkaç güne gerçekleşir diyor.
Ama sarı koyu akıntıda ise 15 günü bulablir diyor. Sanırım öyleydi sendeki de.

Aslın da bugündü bacımda. Baktım gelesi yok bebenin :) yarına erteledim bakalım . Bir fark olacakmı:)
Seninki ne zamana?
Benimki de yarın sözde yarına kadar gelir duracağa benzemiyor demişti geceden beri bel ağrım var 7dk bir geliyor şimdide bakalım gün hala bitmedi sonuçta

Benimki de yarın sözde yarına kadar gelir duracağa benzemiyor demişti geceden beri bel ağrım var 7dk bir geliyor şimdide bakalım gün hala bitmedi sonuçta
Hadi bakalım , düzenliyse artıcaktır mutlaka ... Şunun şurasında cumaya ne kaldı canııım

Hadi bakalım , düzenliyse artıcaktır mutlaka ... Şunun şurasında cumaya ne kaldı canııım
Diğmi diğmi saatler sonra cuma şunun şurasında bekliyoruz zaten el mahkum gelsin istiyorum ben artık ya son zamanlar geçmiyormuş gerçekten

Kızlar size bisey sorucam dogumdan sonra bebege goz damlası sıkıyorlarmış Bazi anneler bunu istemiyor ilk temaslardan sonra istiyormuş nedir bilen var mı
Bu durumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…