2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen kızlar kanlı nisandan sonra cabuk basliyor dogum oglumda kanlıydı bir kac saate sancılarım
Basladi öğlene de doğurdum :) Ayy gelse benden de yaa kanlı
Nisan rüyamda gelmisti ne guzel halee91 bence snein yavrucuk geliyooooor

Esime ve hastaneye verilmesi icin liste yaziyorum
Da ben unuturum onlar
Dikkat etsin yapsınlar diye neler eklesem acaba kızlar dogum sonrasi sunu yapın sunu yapmayin diye tecrube ettiğiniz seyler
Nelerdir ?

Ş
Esime ve hastaneye verilmesi icin liste yaziyorum
Da ben unuturum onlar
Dikkat etsin yapsınlar diye neler eklesem acaba kızlar dogum sonrasi sunu yapın sunu yapmayin diye tecrube ettiğiniz seyler
Nelerdir ?
ŞUan aklımdaki , banyo yaptırmamalılar diye düşünüyorum. Bazı hastanelerde direk bebeğe duş aldırıyorlar ya

Canm çok hafif aslında sancı denilecek kadar şiddetli değil. Kasıktan giriyor adet sancısı gibi henüz ve hafiften gelip giden bel ağrısı var ama ikisi aynı anda girmiyor şu an.
Hadi hayırlısı bakalım. Allah bir avazda kurtarsın inşallah... Artıcaktır belki ağrıların

Gelsin gelsin minnoş çok bekletmesin attık yarın da kontrolümüz vardı zaten sabaha kalırsa kontrolde birşeyler söyler heralde açıklık varsa yatış yapar belki ya da sabaha kalmaz mı acaba ay ne tatlı telaşlar böyle bu ya

Canm çok hafif aslında sancı denilecek kadar şiddetli değil. Kasıktan giriyor adet sancısı gibi henüz ve hafiften gelip giden bel ağrısı var ama ikisi aynı anda girmiyor şu an.

İlkinde benimde nişanla beraber adet sancısı gibi hafif hafif başladı.. ertesi güne doğmuştu.. seninki de yolda galiba hayırlısıyla..

Hadi hayırlısı bakalım. Allah bir avazda kurtarsın inşallah... Artıcaktır belki ağrıların
Evet ben de artmasını bekliyorum eşime haber verdim hazırlıklı olsun diye ben de duş aldım sıcak duş iyi gelir diye şimdi de kendime bakım yapıyorum yüz maskesi kaş bıyık son rütuşları yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…