2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Can'ım senin sabaha baya sıklaşır sancılar benimde boyle yavaştan basladi hastaneye gittik filan adet sancısı gibiydi hafif hafif son bir iki saat şiddetlendi seninde en gec yarin kucağında insaallah yavru kusun

Can'ım senin sabaha baya sıklaşır sancılar benimde boyle yavaştan basladi hastaneye gittik filan adet sancısı gibiydi hafif hafif son bir iki saat şiddetlendi seninde en gec yarin kucağında insaallah yavru kusun
İnşallah tatlım zamanla belirginleşecek sanırım kasılmalar :)) şimdi saat tutayım dedim 15 dk da bir hafif şiddetli yokluyor kayboluyor

Slm.kizlar herkes iyi mi..herkes dogurdumu bakik he bziim.yarin 40 imiz cikio sizler ne durumdasiniz :)

Kızlar kanlı bir şekilde nişanım geldi. Pıhtı gibi beyaz üzerinde kahverengi çizgi çizgi kan lekeleri var. Aynı arama motorundakiler gibi. Görünce çok heyecanlandım. Ne zamana sancılar başlar acaba
Insallah dogurursun anam benim 1 hafta oldu geleli, 2 cm acilma da var ama cocuk cikmiyor yavv

Son düzenleme:
Valla kizlar bende cok sikildim artik, dogurmak istiyorum, yani geriniyorum, spor yapiyorum, herseyi yapiyorum kendi gelecek gibi degil yani, yarin randevum var, dicem doktora ver suniyi ben dogurayim, zaten acilmam var, dogurabilirim diye dusunuyorum, benim kadar bekleyen var midir yav?! Zaten bugun basim da cok agriyo dunden beri, olsun bitsin artik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…