- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.681
Kızlar sancılarım var. 1 saattir 8 -10 dkkada bir geliyor.galiba bizim kız gelecek artık.Bence 4jtaime020626 ondan sonrada benle A Albeni7 sonrada kivircikmom vardı .varmı başka ? Ha ondan sonrada hapyanne:)
Hadi hayırlısı canım. Allah kavuştursun :):):):)Kızlar sancılarım var. 1 saattir 8 -10 dkkada bir geliyor.galiba bizim kız gelecek artık.
Saol canım.suan esımin telfnundan giriyorum olurda yazamasam m.etmeyin.döndügümde mutlaka yazarım.darısı herkesin basına.bir yanda mutluluk bir yanda stres var 3 çocuklu nasıl olacak stresi.Rabbim hakkımızda hayırlı sını eylesin.grsrz kızlar öptüm.Hadi hayırlısı canım. Allah kavuştursun :):):):)
Yaparsinn kalabalikk cokk guzel aiiiiiiiiii mis kokuluu gelioooooSaol canım.suan esımin telfnundan giriyorum olurda yazamasam m.etmeyin.döndügümde mutlaka yazarım.darısı herkesin basına.bir yanda mutluluk bir yanda stres var 3 çocuklu nasıl olacak stresi.Rabbim hakkımızda hayırlı sını eylesin.grsrz kızlar öptüm.
Su an hastanede yatisim yapıldı sagol canjm hamlelerin duası bukadar kabul olurmuydu ya:)altı yedi cm acilmam varmış yavas yavas hissediyorum ama cok az bise hissediyorum çünkü çocuğun kafası kanala girmemiş allah hepimizin yardimcisi olsun insallahhhh hepinize dua edicemHay Masallah size yaa ne ara 40'oldunuz kızlar biz doğuramadik daha bilem anaaaam anamdua edin bize de yaaa
İkinci doğumun Aslı'nda suni alsan açılmaz mı bir kere olmus sonucta benim de salı günü günüm dolacak bebegimin suyu vs iyi oldugu surece beklerim Dr suni derse Tmm dicem birinci de de aldım ztn suni yanı ben oyle
Cok korkunc bir yanını yasamadım hatta cok hızlı dogim yaptım
Saol canım.suan esımin telfnundan giriyorum olurda yazamasam m.etmeyin.döndügümde mutlaka yazarım.darısı herkesin basına.bir yanda mutluluk bir yanda stres var 3 çocuklu nasıl olacak stresi.Rabbim hakkımızda hayırlı sını eylesin.grsrz kızlar öptüm.
Su an hastanede yatisim yapıldı sagol canjm hamlelerin duası bukadar kabul olurmuydu ya:)altı yedi cm acilmam varmış yavas yavas hissediyorum ama cok az bise hissediyorum çünkü çocuğun kafası kanala girmemiş allah hepimizin yardimcisi olsun insallahhhh hepinize dua edicem
Kızlar sancılarım var. 1 saattir 8 -10 dkkada bir geliyor.galiba bizim kız gelecek artık.
Su an hastanede yatisim yapıldı sagol canjm hamlelerin duası bukadar kabul olurmuydu ya:)altı yedi cm acilmam varmış yavas yavas hissediyorum ama cok az bise hissediyorum çünkü çocuğun kafası kanala girmemiş allah hepimizin yardimcisi olsun insallahhhh hepinize dua edicem
Ohh maşallahKızlar sancılarım var. 1 saattir 8 -10 dkkada bir geliyor.galiba bizim kız gelecek artık.
Oh hadi hayrlısyla kurtul.Saol canım.suan esımin telfnundan giriyorum olurda yazamasam m.etmeyin.döndügümde mutlaka yazarım.darısı herkesin basına.bir yanda mutluluk bir yanda stres var 3 çocuklu nasıl olacak stresi.Rabbim hakkımızda hayırlı sını eylesin.grsrz kızlar öptüm.
Ben de gaz nöbetindeyim. Hafif gazlar çıkarıyor ama yetmiyor sanırım. Sürekli sıçrayarak uyanıyor. Başında bekliyorum ben detecrubeli anneler bana yardimci olur msunuz ? benim küçük hanimin gazi var ama cikaramiyorum bir turlu hastanelik olduk lağma yaptilar kizima oyle rahatladi gazını atti .. bunun bir yolu yok mu her gece gaz sıkıntısı mı yaşayacagiz biz.. bu lohusalik ta çok kotü biseymiş herseye agliyorum morelim sıfır .. 40 ımız ciksada rahatlasam...
Ayy hadi gozun aydın CNm şimdiden yarin guzel haberle gel :)Saol canım.suan esımin telfnundan giriyorum olurda yazamasam m.etmeyin.döndügümde mutlaka yazarım.darısı herkesin basına.bir yanda mutluluk bir yanda stres var 3 çocuklu nasıl olacak stresi.Rabbim hakkımızda hayırlı sını eylesin.grsrz kızlar öptüm.
Guzel haberlerle gelin Can'ım yaa hadi bakalım sagsalim alın yavrulariniziSu an hastanede yatisim yapıldı sagol canjm hamlelerin duası bukadar kabul olurmuydu ya:)altı yedi cm acilmam varmış yavas yavas hissediyorum ama cok az bise hissediyorum çünkü çocuğun kafası kanala girmemiş allah hepimizin yardimcisi olsun insallahhhh hepinize dua edicem
benimki de ayni durumda nöbetteyim uyumaya korkuyorum birsey olucak diye. simdi netten arastiriyordum gaz sıkıntısini bizim huzursuzlugumuzu bebeklerde hisseder onlarda huzursuz olurmus .. bir düşündümde gercekten ben mutsuz oldugumda yada agladigimda oda huzursuz oluyor ama elimde degil iste bende kendime şaşırıyorumBen de gaz nöbetindeyim. Hafif gazlar çıkarıyor ama yetmiyor sanırım. Sürekli sıçrayarak uyanıyor. Başında bekliyorum ben de
Bu arada ben de herşeye ağlar oldum ve tahammülsüzüm
Benimde basliyor gibi oldu ama düzensiz ve simdi azaldı maalesef bakalım sabaha nelerİyi geceler kızlar sancılarım hala 8-10 dkk bir geliyor o yüzden hastaneye gitmedim hala.orda nst’ye bağlı olmaktasa evde cekiyorum.az önce duşumu aldım.iyice bi sabah olsun ondan sonra hastaneye gidecem.sancılar sanırsam 60-80 buluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?