2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hadi hayırlısı canım. Allah kavuştursun :):):):)
Saol canım.suan esımin telfnundan giriyorum olurda yazamasam m.etmeyin.döndügümde mutlaka yazarım.darısı herkesin basına.bir yanda mutluluk bir yanda stres var 3 çocuklu nasıl olacak stresi.Rabbim hakkımızda hayırlı sını eylesin.grsrz kızlar öptüm.

Yaparsinn kalabalikk cokk guzel aiiiiiiiiii mis kokuluu geliooooo

Su an hastanede yatisim yapıldı sagol canjm hamlelerin duası bukadar kabul olurmuydu ya:)altı yedi cm acilmam varmış yavas yavas hissediyorum ama cok az bise hissediyorum çünkü çocuğun kafası kanala girmemiş allah hepimizin yardimcisi olsun insallahhhh hepinize dua edicem

Sağlıcakla bir avazda kurtulun inşallah kızlar, Allahım sağ salim kucağınıza versin bebişleri inş.

Allah kolay bir doğum nasip etsin inş .

Oh hadi hayrlısyla kurtul.

tecrubeli anneler bana yardimci olur msunuz ? benim küçük hanimin gazi var ama cikaramiyorum bir turlu hastanelik olduk lağma yaptilar kizima oyle rahatladi gazını atti .. bunun bir yolu yok mu her gece gaz sıkıntısı mı yaşayacagiz biz .. bu lohusalik ta çok kotü biseymiş herseye agliyorum morelim sıfır .. 40 ımız ciksada rahatlasam...

Ben de gaz nöbetindeyim. Hafif gazlar çıkarıyor ama yetmiyor sanırım. Sürekli sıçrayarak uyanıyor. Başında bekliyorum ben de
Bu arada ben de herşeye ağlar oldum ve tahammülsüzüm

Ayy hadi gozun aydın CNm şimdiden yarin guzel haberle gel :)
Guzel haberlerle gelin Can'ım yaa hadi bakalım sagsalim alın yavrularinizi

Ben de gaz nöbetindeyim. Hafif gazlar çıkarıyor ama yetmiyor sanırım. Sürekli sıçrayarak uyanıyor. Başında bekliyorum ben de
Bu arada ben de herşeye ağlar oldum ve tahammülsüzüm
benimki de ayni durumda nöbetteyim uyumaya korkuyorum birsey olucak diye. simdi netten arastiriyordum gaz sıkıntısini bizim huzursuzlugumuzu bebeklerde hisseder onlarda huzursuz olurmus .. bir düşündümde gercekten ben mutsuz oldugumda yada agladigimda oda huzursuz oluyor ama elimde degil iste bende kendime şaşırıyorum

Ay kızlar 15/20
Dk die bende de bir gariplik var ama belimden giren bir sancı cok kısa aralıklarla geciyor hic oglumda ki sancıya benzemiyor
Dogum
Sancısı midir bu anlarım
Kesin dıyordum
Ama bu farklı sanki nedir bu acaba periyodik olarak giriyor boşluğumdan belime bacağıma vuruyor
Agri kasılmada oluyor simdi kasılmaları ölçücem duzenli mi diye resmen alt
Tarafi ittiriyor yaa

Düzensiz benim sancılar sanirim ay ama hala devam ediyor cok farklı ama bu Ağrı'lar Anlamadim bisey

İyi geceler kızlar sancılarım hala 8-10 dkk bir geliyor o yüzden hastaneye gitmedim hala.orda nst’ye bağlı olmaktasa evde cekiyorum.az önce duşumu aldım.iyice bi sabah olsun ondan sonra hastaneye gidecem.sancılar sanırsam 60-80 buluyordur.

Benimde basliyor gibi oldu ama düzensiz ve simdi azaldı maalesef bakalım sabaha neler
Olur . Bence de en guzeli ztn tecrübelisin evde cek daha guzel hastanede kurcalayıp
Duracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…