2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde basliyor gibi oldu ama düzensiz ve simdi azaldı maalesef bakalım sabaha neler
Olur . Bence de en guzeli ztn tecrübelisin evde cek daha guzel hastanede kurcalayıp
Duracaklar
Aynen valla en iyisi evde olmak.zaten benimkiler daha küçük uyusunlar.kıyamam onlara .insallah gittiğimde 5-6 cm açılmam olur diye umut ediyorum.

Merhaba arkadaslar...1 martta dogum yaptim ve ancak firsat girebildim buraya.Allahima cok sukur saglikli bir bebegimiz dunyaya geldi.meger lohusalik ne zormus yaa..dogum stresi sonrasinda goguslerimde olusan enfeksiyon yuzunden hissettigim agrilar ameliyat yeri agrim emzirememe stresim uykusuzluk gerginlik yorgunluk aile icinde olusan bazi gereksiz huzursuzluklsr derken o kadar cok sey yasadimki bu 15 gunde..kendimi hem bedenen hem zihmen asiri yorgun hissediyorum...

Aynen valla en iyisi evde olmak.zaten benimkiler daha küçük uyusunlar.kıyamam onlara .insallah gittiğimde 5-6 cm açılmam olur diye umut ediyorum.
Masallah iyisiniz ya 60 80 sanci cok degilmi nasil dayaniliorr kiii dayaniorsunuzz 100 oluncamii dayanilmioooo benn anlamiomm yaaaa pazartesi bende bi nst yee baktircam ins

Kızlar sancılarım 5 dkkda bir geliyor hazırlanıyoruz hastaneye gidecez çocukları anneme bırakacz.dua edin kızlar.hayırlıdı ile kucağıma alim meleğimi.grsrz insallh
Hadi bakalım bi avazda kurtul inşallah sağlıkla kucağına al prensesinimusait olursan bizede haber ver

Zeytinyagi surmeye ara vermistim kizlar, tekrar basladim, bugun bir akinti bir bicak saplanmalari basladi alttan, anlatamam, sanirim gercekten ise yariyor, yarin gorcez bakalim kac cmdeyiz?!

Arkadaslarrrrrr dogurdum yaklaşık 3 te sıklaşan sancılar 5 e dogru kizimi kucagima alarak son buldu ....suyum gelmese hastaneye gelmiycektim sukurki 7 cm e kadar anlamamıştım sancilarimi epiduralde alamadım çok dua ettim ya safi ya allah ve rabbi esir diye başlayan duayı çok okudum sukurki rabbim hızlı bir dogum nasip etti evet son iki saat çok sanciliydi o yüzden gerçekten yüzde yüz normal doğuma odaklanması gerekir annelerin ve sancılar siklasinca burundan derin nefes alıp ağızdan verin bağlamanın bir yararı yok allah 7 cm le hastaneye gitmenizi nasip etsin dua eden herkesten allah razı olsun hepinize kolay doğumlar nasip etsin allahim

Allah saglikla buyutmeni nasip etsin canim, cok sevindim okuyunca simdi.. Darisi bizlerin basina, bende suni alip normal doguma baslamak istiyorum artik, 2cm ile beklemekten cok sikildim.. Keske kendi suyum sancim gelse, ya da olmadi suyumu patlattiricam hastanede oyle dogumu baslaticam, bilemiyorum, Allah hakkimizda hayirlisini versin

Gözün aydın canım .Sağlıkla büyüt inşallah .7 cmye kadar hiç mi bi sancı bi baskı ağrı hissetmedin?

Ve artı arkadaslar acilmak icin kendi etrafinizda ozellikle 8 cizin iki minderi üst üste koyup 8 cizin yere comelin merdiven çıkın gün içinde tesadüfi bilmem ikiden yedi cm e çıktı acilmam
Aiii neguzel cnm ya darisi bize ins duanin etkisi olmazmu hic Rabbim var ai mis kokulu geldi ha

Gözün aydın hayırlı olsun.. darısı bizlere artık. .

Günaydın kızçeler.. benim 7dk da bir olan sancılar birden kesildi çatı ağrısı neredeyse hiç yok. Göbeğim de küçüldü sanki gerginliği gitti. Dün gece bitmeyen sancılar bugün tık yok. Geri mi sayıyo acaba benim hamilelik :))))
jtaime020626 canım hayırlısıyla kavuşun inşallah kuzucukla bize de dua et :)

Ya bazen bende ayni seyleri yasiyorum, bu sabah kalktik karnim kalmamis gibiydi, cok agladim, dedim bakamiyorum daha dogmadi bile.. falan sacmaliyorum ya da sonlara geldikce.. Ama evet bazen bulanti oluyir, tiksinme, karin kuculmesi, bazen uyaniyorum diyorum ki aa karnim nerde, sirt ustu uyaniyorum cogu zaman, cildirma esigindeyim bende canim..

Oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…