2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kendi sancını bekle inan bana çok daha kolay olur...
Birini suni sancıyla diğerini kendi sancımla doğum yaptım. Arada çk büyük fark vardı. Kendi sancılarım daha kolaydı
Suni sancıyı 4 cmden sonra aldım. Evet hızlı ilerledi doğumum ama zordu yaa 45 dk da doğum yaptım.
İnşallah kendi sancın gelirde kurtulursun canım

Selam martin guzel anneleriumarim hepimiz sagsaglim aliriz bebislerimizi kucamiza.sizlere bisiy danisicam.ne aldiniz bebislere kiyafet???bende nasipse haziranda dogum yapicam.ne almali nekadar almali kac ay almali bilemiyorum ilk bebegim..bana yardimci olun..

40+4 ten herkese mrhaba kızlar :)doguramadim gitti diyenlerdenim iki cm açıklık ve inatla suni sancıyı kabul etmeyen ben ..pztesine kadar gelmezse sezeryan olacam ki ilk kizim erken doğmuştu nasipkısmet alttan muayeden korkan ben mudavini oldum yok acilmiyo suniylede hiç sanmıyorum oyuzden 38 den sonra gelsin diye dua edin kızlar bence ...banada dua edin lutfen hayırlısı neyse o olsun diye allah sizinde yardımcınız olsun

Slm.kizlar herkes iyi mi..herkes dogurdumu bakik he bziim.yarin 40 imiz cikio sizler ne durumdasiniz :)

40im cikti cok sukur artik disari cikmak istiyorum.
Hay Masallah size yaa ne ara 40'oldunuz kızlar biz doğuramadik daha bilem anaaaam anam dua edin bize de yaaa
İkinci doğumun Aslı'nda suni alsan açılmaz mı bir kere olmus sonucta benim de salı günü günüm dolacak bebegimin suyu vs iyi oldugu surece beklerim Dr suni derse Tmm dicem birinci de de aldım ztn suni yanı ben oyle
Cok korkunc bir yanını yasamadım hatta cok hızlı dogim yaptım

Bugun bizimde birda hollandalilarla ebede.toplanti vardi heray ediorouz bugun sondu konustuk falan iste eskiden 3 seme evvel 42 ya kadar bekliorlarmis simdi ise 41 de suni sanci verip baslatiorlarmis niye sormayi unuttjm
Bir arkadas.35 haftalik 3 kilo yani 4 de gececekmis ama normal.dogum simdilik öle burda cati muayneside etmiorlar dogum.aninda bir kac kere acikliyi baliorlar sade

Haa bende hastaneye gittimmm bebeyim kan akisi suyu falan iyimis her hafta bakilcak artik insaAllah eher böle devam giderse nezaman gelirse gelsin bekliyelim.dediler gece hafta aliriz demislerdi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…