2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Doğum yapanlara selam olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza inşallah.
Kızlar gece bende de bir alt karın ağrısı, bir sertleşme. Uyur uyanık saymaya çalşıyorum sancı mı olup olmadığını bilmeden allahım tecrübesizlik ne kötüymüş
Sabah kalktm yine karnım ağrıyordu. Çok ilginç küçük çişimi yapınca hemen geçiyor. Kalmıyor ağrı filan. Bir de çok ayakta durduğumda bi anda bacaktan bi ağrı giriyor, saniyelik birşey. Sanki birisi bıçaklayıp gidiyor. Düşecek gibi oluyorum. Ama sonra o da geçiyor. Günde bi kaç sefer bu bacak ağrısı oluyor. Çok gezindiğimden mi bilmiyorum. Var mı bu durumda olan kızçeler.

Bizim kızlar pek nazlı annesi :) pek bür hanımefendiler gell artık yavrum diye inletmeden yok heralde... :)
Bugün kontrolüm vardı , eşimin aksü gibi uzak biyerde işi çıktı. Aha dedim tamam babası yok ya kesin bugün doğacak ortalarda kalacam :):)
Bugün gelmemeli yani benim kız , ama seninki buyursun gelsin

Bizimkininde yarın şehir dışında işi var aynen senin gibi bugün ve yarın gelme diyorum :) zaten geldigide yok ta kontrole gitmeyecenmi yani ?

Bizimkininde yarın şehir dışında işi var aynen senin gibi bugün ve yarın gelme diyorum :) zaten geldigide yok ta kontrole gitmeyecenmi yani ?
Yok yarın da çalışıyomuş doktor , artık yarın gideceğim inşallah...
Hep böyle aksi zamanlarda olur ya doğumlar falan :) ikimiz bekleyelim bacım kocalar gelene kadar

Yok yarın da çalışıyomuş doktor , artık yarın gideceğim inşallah...
Hep böyle aksi zamanlarda olur ya doğumlar falan :) ikimiz bekleyelim bacım kocalar gelene kadar
Benimde salı günü inşallah belki açıklık ve sancı görüp yatırır diye umut ediyorum ama bakalım artık vücudum kaldırmiyor çok zor geçiyor gerçekten pazar günü dogursaydim ne iyi olurdu

Meraba kzlar bugün de bişey yok.Sağ kolumda acayip bi ağrı ve uyuşma oluyo.Cidden ağrılarm çok arttı ve psikolojk olarak da çok stresliyim

kızlar muayeneden çıktım 2cm açıklığım var kafa yerleşmemiş dua edin bana nolur açıklığım ilerlemez kafa yerleşmezse sezeryan olacak

kızlar muayeneden çıktım 2cm açıklığım var kafa yerleşmemiş dua edin bana nolur açıklığım ilerlemez kafa yerleşmezse sezeryan olacak
İlerler inşallah canım. Bol bol yürü bakalım merdven falan çık sıcak duş al... Ayaklarınjn altına sıcak su koy...çömelip kalk. İşe yarar inşallah.
Varsa fstma anaeli otunu suya koy. Az az içmeye başla. Herşey güzel olsun umarım...

Evet biraz zor bir süreç ama geçici bir donem olarak dusun Can'ım ne gzuel yavrun sagsalim kucağında
Kızlar sancılarım 5 dkkda bir geliyor hazırlanıyoruz hastaneye gidecez çocukları anneme bırakacz.dua edin kızlar.hayırlıdı ile kucağıma alim meleğimi.grsrz insallh
Ay belki de doğurdun yaa hadi bakalım
dilfeza nasıl oldun canım ? Siklastimi sancilarin?
Yok Can'ım yaa bitti gitti uyumusum uyandim sancim yok ama simdi o geceki bel Ağrı'sından oluyor ara ara belki de yakın gercek sancılarımın başlaması bakalım kaldı 4 gun

Heyyy Masallah yaa daha dun konustuk doğurdun bile darısı bize

Dualarımız seninle Can'ım insaallah biran knce baslar doğumun sen cok hareket yap açılman ilerlesin sancıların başlasın sıcak dus al surekli
Merhaba kızlar ben 9 mart saat 11.55 te oğluma kavuştum normal doğum ile, darısı tüm bekleyrnlere olsun inşallah,
Gozun aydın Can'ım Masallah ne guzel saglicakla büyüt evladini insaallah

Ah şu gaz nöbetleri....

Ben de gaz nöbetindeyim. Hafif gazlar çıkarıyor ama yetmiyor sanırım. Sürekli sıçrayarak uyanıyor. Başında bekliyorum ben de
Bu arada ben de herşeye ağlar oldum ve tahammülsüzüm

Ben de sizdenim bu gece hiç uyumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…