- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 103
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.721
Bizim kızlar pek nazlı annesi :) pek bür hanımefendiler gell artık yavrum diye inletmeden yok heralde... :)Günaydın kızçeler.. benim 7dk da bir olan sancılar birden kesildi çatı ağrısı neredeyse hiç yok. Göbeğim de küçüldü sanki gerginliği gitti. Dün gece bitmeyen sancılar bugün tık yok. Geri mi sayıyo acaba benim hamilelik :))))
@jtaime020626 canım hayırlısıyla kavuşun inşallah kuzucukla bize de dua et :)
Bizimkininde yarın şehir dışında işi var aynen senin gibi bugün ve yarın gelme diyorum :) zaten geldigide yok taBizim kızlar pek nazlı annesi :) pek bür hanımefendiler gell artık yavrum diye inletmeden yok heralde... :)
Bugün kontrolüm vardı , eşimin aksü gibi uzak biyerde işi çıktı. Aha dedim tamam babası yok ya kesin bugün doğacak ortalarda kalacam :):)
Bugün gelmemeli yani benim kız , ama seninki buyursun gelsin
Yok yarın da çalışıyomuş doktor , artık yarın gideceğim inşallah...Bizimkininde yarın şehir dışında işi var aynen senin gibi bugün ve yarın gelme diyorum :) zaten geldigide yok takontrole gitmeyecenmi yani ?
Benimde salı günü inşallah belki açıklık ve sancı görüp yatırır diye umut ediyorum ama bakalımYok yarın da çalışıyomuş doktor , artık yarın gideceğim inşallah...
Hep böyle aksi zamanlarda olur ya doğumlar falan :) ikimiz bekleyelim bacım kocalar gelene kadar
İlerler inşallah canım. Bol bol yürü bakalım merdven falan çık sıcak duş al... Ayaklarınjn altına sıcak su koy...çömelip kalk. İşe yarar inşallah.kızlar muayeneden çıktım 2cm açıklığım var kafa yerleşmemiş dua edin bana nolur açıklığım ilerlemez kafa yerleşmezse sezeryan olacak
Hayırlı olsun canım gözün aydın :) darısı bizlere olsun inşallahMerhaba kızlar ben 9 mart saat 11.55 te oğluma kavuştum normal doğum ile, darısı tüm bekleyrnlere olsun inşallah,
Evet biraz zor bir süreç ama geçici bir donem olarak dusun Can'ım ne gzuel yavrun sagsalim kucağındaMerhaba arkadaslar...1 martta dogum yaptim ve ancak firsat girebildim buraya.Allahima cok sukur saglikli bir bebegimiz dunyaya geldi.meger lohusalik ne zormus yaa..dogum stresi sonrasinda goguslerimde olusan enfeksiyon yuzunden hissettigim agrilar ameliyat yeri agrim emzirememe stresim uykusuzluk gerginlik yorgunluk aile icinde olusan bazi gereksiz huzursuzluklsr derken o kadar cok sey yasadimki bu 15 gunde..kendimi hem bedenen hem zihmen asiri yorgun hissediyorum...
Ay belki de doğurdun yaa hadi bakalımKızlar sancılarım 5 dkkda bir geliyor hazırlanıyoruz hastaneye gidecez çocukları anneme bırakacz.dua edin kızlar.hayırlıdı ile kucağıma alim meleğimi.grsrz insallh
Yok Can'ım yaa bitti gitti uyumusum uyandim sancim yok ama simdi o geceki bel Ağrı'sından oluyor ara ara belki de yakın gercek sancılarımın başlaması bakalım kaldı 4 gundilfeza nasıl oldun canım ? Siklastimi sancilarin?
Arkadaslarrrrrr dogurdum yaklaşık 3 te sıklaşan sancılar 5 e dogru kizimi kucagima alarak son buldu ....suyum gelmese hastaneye gelmiycektim sukurki 7 cm e kadar anlamamıştım sancilarimi epiduralde alamadım çok dua ettim ya safi ya allah ve rabbi esir diye başlayan duayı çok okudum sukurki rabbim hızlı bir dogum nasip etti evet son iki saat çok sanciliydi o yüzden gerçekten yüzde yüz normal doğuma odaklanması gerekir annelerin ve sancılar siklasinca burundan derin nefes alıp ağızdan verin bağlamanın bir yararı yok allah 7 cm le hastaneye gitmenizi nasip etsin dua eden herkesten allah razı olsun hepinize kolay doğumlar nasip etsin allahim
Dualarımız seninle Can'ım insaallah biran knce baslar doğumun sen cok hareket yap açılman ilerlesin sancıların başlasın sıcak dus al sureklikızlar muayeneden çıktım 2cm açıklığım var kafa yerleşmemiş dua edin bana nolur açıklığım ilerlemez kafa yerleşmezse sezeryan olacak
Gozun aydın Can'ım Masallah ne guzel saglicakla büyüt evladini insaallahMerhaba kızlar ben 9 mart saat 11.55 te oğluma kavuştum normal doğum ile, darısı tüm bekleyrnlere olsun inşallah,
Ah şu gaz nöbetleri....
tecrubeli anneler bana yardimci olur msunuz ? benim küçük hanimin gazi var ama cikaramiyorum bir turlu hastanelik olduk lağma yaptilar kizima oyle rahatladi gazını atti .. bunun bir yolu yok mu her gece gaz sıkıntısı mı yaşayacagiz biz.. bu lohusalik ta çok kotü biseymiş herseye agliyorum morelim sıfır .. 40 ımız ciksada rahatlasam...
Ben de gaz nöbetindeyim. Hafif gazlar çıkarıyor ama yetmiyor sanırım. Sürekli sıçrayarak uyanıyor. Başında bekliyorum ben de
Bu arada ben de herşeye ağlar oldum ve tahammülsüzüm
Haydii hayırlı doğumlar kardeşim. Rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallahKizlar suyum geldi, toparlanip cikiyoruz simdi evden
Nasıl oldu canım durduk yere anidenmi geldi? Sancin varmı ? Bi avazda kurtul inşKizlar suyum geldi, toparlanip cikiyoruz simdi evden
Albeni ver elini kardeşimHaydii hayırlı doğumlar kardeşim. Rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah
Jtaimide yolladık aynen sen ben kıvrcık mom.kaldıkAlbeni ver elini kardeşimanlaşıldı senle ben kader ortagiyiz cikmayacak bizim bebisler bi biz kalcaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?