2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de gaz nöbetindeyim. Hafif gazlar çıkarıyor ama yetmiyor sanırım. Sürekli sıçrayarak uyanıyor. Başında bekliyorum ben de
Bu arada ben de herşeye ağlar oldum ve tahammülsüzüm
Ben de sizdenim bu gece hiç uyumadım
İlk bebeklerde tahammülsüzlük daha çok oluyor sanırım kızlar. İlkinde bende herşeye ağlıyordum. Bu kez biraz daha iyiyim ama uykusuzluk çok yorucu. Evde bi çocuk daha var ve ben uykusuzluk yüzünden çok sinirleniyorum herşeye..
Gaz için herhangi birşey kullanıyor musunuz?

Masallah iyisiniz ya 60 80 sanci cok degilmi nasil dayaniliorr kiii dayaniorsunuzz 100 oluncamii dayanilmioooo benn anlamiomm yaaaa pazartesi bende bi nst yee baktircam ins
Yatış verdiklerinde açıklık 4 cm sancı 98di. Ama ben çok aşırı bir sancı olduğunu söyleyemem. Doğuma son yarım saat kala açıklık 7 cm.ken sancı 40 50 dediği an daha çok hissediyodum acısını. Hastanedeki ebeler, sancı illa yüksek olcak diye bişey yok 40 olup düzenli geliyosa açılmayı da sağlıyosa yine normal olur doğum demişti.

Iste baya karisik cnm.isler ama.adet agrisi gibi degilmi yabanci agri degil yami ara sira bana oluor soruom dontora normal dio

Kızlar instagramda gultenebe diye bir sayfa var. Bir bakın isterseniz. Bebeği c şeklinde tutup sallayarak gazını çıkartıyor. Bata da deneyen memnun olan var. İnşallah işe yarar.

Iste baya karisik cnm.isler ama.adet agrisi gibi degilmi yabanci agri degil yami ara sira bana oluor soruom dontora normal dio
Evet doğuma hazırlık sancılarıdır onlar muhtemelen. Adet sancısından şiddetli, gaz sancısına da benzer şekilde ama gelip geçen tarzda olduğu için dayanılabilir tarzda bişey, tam tarifi yok :))
Kızlar instagramda gultenebe diye bir sayfa var. Bir bakın isterseniz. Bebeği c şeklinde tutup sallayarak gazını çıkartıyor. Bata da deneyen memnun olan var. İnşallah işe yarar.
Benim inst hesabım yok netten araştırayım olmazsa belki vardır aynı teknik

Tabi uzun ve zor bi süreç stres yaşaman normal Allah kolaylk versn canm.Sanki senin bebişede küçük diolardı kaç kilo doğdu acaba canım.

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim, mutlu oldum mesajlarinizi gorunce.. Sabaha karsi 6 da suyumun gelmesine uyandim, heryer gol olmustu, hafif kaygan pembemsi bi su, hala daha geliyor ara ara.. Nst bagladilar, odaya alcaklar birazdan.. Saat 7 de evden ciktik, neden 1 saat bekledim derseniz, yatak carsaflari alezi faln cikarip yikadim astim ondan cok manyagim biliyorum ama kac gun kalirim bilmiyorum kokardi yatak, bi de gelince ev hazir olsun diye seettim Darisi sizlerin basina insallah kizlar, sancim var suan 60 lara kadar cikiyor, agri kesici almadim, acilma daha hizli olsun diye.. Bakalim hayirlisi Yalniz suanki kasilmalar daha cok bobrek sancisi gibi, adet sancisi daha cok kasik ve bacaklarda oluyor, ama benim belim agriyor suan sadece ilerleyen saatlerde nasil olur bilemedim tabi

Kızlar selam.
Doğum yaptım şükür.
Hastanede suyum geldi kendiliğinden normal olarak dünyaya geldi bebeğin suni sancıya gerek kalmadan çok şükür Allaha. Ilk günler yoğun geçiyor malum alışma evresi gelen giden derken. Allah bekleyen herkese sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah hicbir şekilde anlatabilmenin tarifi yokmuş anneliğin allah isteyen herkese nasip etsin. Tek tek etikeyleyemedim iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…