2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar su gelince direk hastaneye gitmeli mi yoksa evde biraz beklemeli mi
Bence beklenebilir , zaten hemen başlamıyor su gelince sancılar...
suyumu patlattıktan en az bir saat sonra başlamıştı benim sancılar.
Kişiden kişiye değişebilir tabii durum , ama en azından kafanızı toplayıp kısa bir duş alma imkanımız mutlaka oluyor su geldiğinde

Zaten ilk doğumlarda zor oluyormuş çoğunlukla açılma.sanki suyum gelmiş sancım tutmuş gibi hayal kuruyorum

ai masalöah valla ne guzel anlation insan okudukca heves edio korku morku kalmio

Bizde gündüz iyi gece azanlardanız dun çok yorgundum dun gece bana çok ağır geldi üstüne iki çocuk evi gocertıyor yemek as bilmiyorum bugün kafamı hıc kaldırmadım yataktan..babamıza kızıyorum aglıyotum çocuklara aglıyorum..bende kısaca herşeye aglıycak moddayım...

Kizlar suyum geldi, toparlanip cikiyoruz simdi evden

Can'ım
Benim hadi gozun aydın olsun benimde başlasa Keske ikinci dogum oldugu halde bekliyor resmen
Ayy ne guzel yaa gozun aydın seninde CNm bize de dua edin Allah analı babalı büyütsün kk da mart gurubumuzda baya normal dogum yapan oldu sanki subat ayından daha fazla oldu Masallah kızlar sizee tebrik ediyorum mart daslarim bende ins ikinciyi de çıkartabilirim doğal doğal catir çatir

y4zy4qmurum biz visey kullanmiyiruz sali günü kontrolumuz var .söylicem doktora ilaç verir insallah yoksa bu böyle gitmez cok zorlaniyor kızım
Bende aile hekimi akrabamıza danıştım şimdi. Bi damla önerdi onuda eczanelerde bulamıyoruz. Depoya sordurdum smdi. Faydası olur umarım bulursakta. Bu dördüncü gecemiz olacak yorgun geçen. Oğlumdaki gibi olmamak için dua ediyorum, hiçbirşey geçirmemişti.. İnşallah düzelirler uzun sürmeden
Gündüz bi şekilde kucakta vs idare ediliyor ama kafam sersem gibi işte.. Bizim üç gündür gece 11-3 arası sıkıntılı geçiyor. Sonrası da çok rahat sayılmaz. Sinir oldukça bnmde ağlayasım geliyor herşeye. Bir de göğsümün birinden diğerine göre daha az geliyor süt onuda anlamış değilim. İnşallahbyeter bebeğime. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…