2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar karnımda sürekli olan bir sertlik var. Başlıyor baya uzun sürüyor. Böyle birşey yaşayan var mı?

Hakkında hayırlısı olsun canım . İnşallah yarına kadar açılman sancin olurda kavusursun bebisine inşallah
İnşallah canm çok az kaldı hissediyorum :))
Bende ediom aha bak ayetel kursi yolladim acilacak hemennnnnnn gör bakkk aii mis kokuuu az kaldii korkmuon deme korkmaaaaa bittiiiiii Allah varrrr melek geliooo
Geliyor artık gelsin canm yarın 40+3 çok bekletti :))

Kızlar karnımda sürekli olan bir sertlik var. Başlıyor baya uzun sürüyor. Böyle birşey yaşayan var mı?
Bende de var cnm. Sürekli oluyor. Ama saat ya da zaman tutacak gibi değil. Kasılıyor, bi beş dakka kalıyor. Gidiyor. Sonra tekrar. Bende iki üç haftadır var bu şekilde. Onun dışında da başka belirti yok zati

Denesem miki :):):) işin garibi doğru düzgün kasılmada yok kuzum bende. Hayırlısı bakalım bekliyoz işte :)

Bende de yok kasılma.. bir hafta önce daha çok vardı düzensiz kasılmalar. Şimdi hiç bişey yok.. arada bir kasıklarımda sızı acı oluyor o kadar.. gelmeyecek bizimkiler galiba.. suniyi yiyecek popoya öyle...

Canlar 20 dakikada gelen kasılmalar var her gelmede şiddeti artıyor ama araları kısalmadı henüz. Evdeyiz sıklaşmasını bekliyoruz herşeyimiz hazır sıklaşınca gitcez inşallah
Dayanılacak şiddettemi.canım. Rabbim kolayca kurtarsın inşallah

Cnmcm hayırlı olsun inşallah bebeğinle kavuşmşsnz . Nasıl gidio annelik. Doğumnda kolay olmuş çok sevndm. Şanslılardnsn sende. Bebeklemz sağlklı olsnda bişeklde doğuo hepsi

İyi geceler kızlar. Sezeryan Doğum yapan ark.lra sorum olck. Dikiş yerinzde sertleşme ödem oluştu mu. Benm dikiş başı ve sonunda var. Biri az biri biraz fazla gibi. İkinci sezeryanmdı. Geçen gün kızımı biraz kucağmda taşımam gerekti. Acıttım biraz dikişlrmi galiba. Şimdi dr a sormaya da korkuyrm. Dıştan bi sıkıntı görünmüo ama agrı sızı hissedyrm ve şişlk elleynce anlaşılıo. İnş bişey yoktur. Olsa dayanılmııck derecwde rahatsz olurdm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…