- 5 Temmuz 2017
- 271
- 308
- 53
- 34
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.901
Tamam canım sağol, bende bi bakayım. Bu çevrede farklı türde birşey bulamadım.Amin teyzesi inşallah.
Çevremde kullanan yok kuzumda ben netten baka baka aldım korseyi. Özel msj attım kullanan bayanlara onlarda fayda gördüklerini yazınca almıştım. Markası fitlove iki günde geldi elime.
Kilo durumun nasıl canım , kaldımı göbüş
Bende hastanede farkettim, ihtiyac oldugunda mama yapıyolar ya hemşireler, kutu sma.dı.. Eczaneyede sormuştum daha önce en iyisi o demişlerdi. Gaz yapmamasına çok sevindim ya, o bari olmasın kuzumy4zy4qmurum sma kullanıyorum ama arastırmadım eczanecı en iyisi bu demiş ...gaz yapmıyor onu soylıyebılırım ..çok çok huysuzlanınca veriyorum cidden sakınlesıp uyuyor ...
İnşallah canım. Kontrole ne zaman çağırdığını hatırlamıyorum ben ya o anki telaştan yoğunluktan. Pzts bi sorayım. Bu durumuda anlatıyım.Benimde kanamam çok garip ya. Bir hafta geldi, ikinci hafta sarı akıntıya döndü. Bikaç gün öyle geldi sonra acayip kan gelmeye başladı. İki üç gir geliyo kan. İlkinde böyle olmamıştı.
Benimde bugün kan gelmisti şimdi sarı akıntıya dönmeye başladı kafayı yedi yani , normal birşeydir inşallah
Agliordum suan varyaa hormonlarrrdan galibaa guldurdunuz beniiiDoğum yaklaşınca ishal olunurmuş ben kabız oldum yok yahu gelmiyor bu bebe
Canım sen neden ağlıyosun? Kendini çok kasıyosun, Allaha sığın ve korkularını çok dile getirmemeye çalış. Çünkü sen dillendirdikçe inan daha çok etkisine alıcak seni anksiyeten de paniğinde.Agliordum suan varyaa hormonlarrrdan galibaa guldurdunuz beniii
Korkudanmi can sIkintisimi bilmiomki yanlizliktaaa biliommCanım sen neden ağlıyosun? Kendini çok kasıyosun, Allaha sığın ve korkularını çok dile getirmemeye çalış. Çünkü sen dillendirdikçe inan daha çok etkisine alıcak seni anksiyeten de paniğinde.
Öppp koklaaaGece mesaısındeyız faldır faldır gözlerle bakıyor napıyım ben bu kızı
bende de ayni durum başta ve sonda var canim iltihap akti ordan indi doktora da ben soylemedim bol bol pansuman yaptim ve ilaclarimi kullandim gecti ama sen yine de doktoruna soyle istersen. o iltihaapsa eger dışa akmazsa içe akma ihtimali oluyor ve o da sıkıntı olur diye biliyorumİyi geceler kızlar. Sezeryan Doğum yapan ark.lra sorum olck. Dikiş yerinzde sertleşme ödem oluştu mu. Benm dikiş başı ve sonunda var. Biri az biri biraz fazla gibi. İkinci sezeryanmdı. Geçen gün kızımı biraz kucağmda taşımam gerekti. Acıttım biraz dikişlrmi galiba. Şimdi dr a sormaya da korkuyrm. Dıştan bi sıkıntı görünmüo ama agrı sızı hissedyrm ve şişlk elleynce anlaşılıo. İnş bişey yoktur. Olsa dayanılmııck derecwde rahatsz olurdm herhalde
bende simdi uyuttum kizi kk'ya bakiyim dedim geceler uykusuz artik bizim icin :)Gece mesaısındeyız faldır faldır gözlerle bakıyor napıyım ben bu kızı
Agliordum suan varyaa hormonlarrrdan galibaa guldurdunuz beniii
Sizin gununuz az kamış. . En yakın zamanda kucaginiza alırsınız inş.Günaydın kızlar bakalım bugün doğuma gidecek anne olacak mı hayırlısıyla
Yok ya gelen Allahm gece sağa sola dönmekle savaşıyorm.Sabah kalktığmda ağrılr gerçekten bunalıyorm artk sabrm azaldı sanki kızlar Allah hayrlısyla kurtarsn inşallahGünaydın kızlar bakalım bugün doğuma gidecek anne olacak mı hayırlısıyla
Aynen umudu kestim.Albeni banlanmiş mı niyeGünaydın herkeseben umudu kestim 40 i bitirip suni alacağım günü bekliyorum şurda kaldı 8 gün inşallah kızlar albeni niye banlanmisya inş 1 Günlüktur
Senin de gündüz bol uyuyanlardan gece ilgi bekleyenlerden mi :)Gece mesaısındeyız faldır faldır gözlerle bakıyor napıyım ben bu kızı
Sizin gununuz az kamış. . En yakın zamanda kucaginiza alırsınız inş.
Artık son zamanlar bitiklerdeyim maalesef sabah bi Boğaz ağrısıyla uyandım onca ağrının üstüne birde bu eklendi.bebek çok hareket etmiyor zaten onu da takıyorum Hayırlısı artık yaYok ya gelen Allahm gece sağa sola dönmekle savaşıyorm.Sabah kalktığmda ağrılr gerçekten bunalıyorm artk sabrm azaldı sanki kızlar Allah hayrlısyla kurtarsn inşallah
Merhaba kızlar ben de sessiz takipçilerdenim . Çalıştığım için çok giremiyordum. Can'ım seninle günümü aynı. Ben hiç gelmeye niyeti yok gibi hissediyorum. Seni de görünce yalnız değilim dedim. Allah tez zamanda kurtarsın bizleri sağlıkla hayırlısıylaGünaydın kızlar bakalım bugün doğuma gidecek anne olacak mı hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?