2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde kanamam çok garip ya. Bir hafta geldi, ikinci hafta sarı akıntıya döndü. Bikaç gün öyle geldi sonra acayip kan gelmeye başladı. İki üç güne bir geliyo kan. İlkinde böyle olmamıştı.[/QUOTE]

Benimde bugün kan gelmisti şimdi sarı akıntıya dönmeye başladı kafayı yedi yani , normal birşeydir inşallah

Tamam canım sağol, bende bi bakayım. Bu çevrede farklı türde birşey bulamadım.
Doğuma 75 kilo civarında girdim sanırım. Son hafta tartılmamıştım. 5.gün sağlık ocağına gittiğimde 69.dum kuzum. Göbüş toparlandı biraz ama kilo tamamen gitmedikçe o da erimez sanırım. Bğzük büzük deri görüntüsü oluyo ya, yine öyle olcak galiba
y4zy4qmurum sma kullanıyorum ama arastırmadım eczanecı en iyisi bu demiş ...gaz yapmıyor onu soylıyebılırım ..çok çok huysuzlanınca veriyorum cidden sakınlesıp uyuyor ...
Bende hastanede farkettim, ihtiyac oldugunda mama yapıyolar ya hemşireler, kutu sma.dı.. Eczaneyede sormuştum daha önce en iyisi o demişlerdi. Gaz yapmamasına çok sevindim ya, o bari olmasın kuzum

İnşallah canım. Kontrole ne zaman çağırdığını hatırlamıyorum ben ya o anki telaştan yoğunluktan. Pzts bi sorayım. Bu durumuda anlatıyım.

Agliordum suan varyaa hormonlarrrdan galibaa guldurdunuz beniii
Canım sen neden ağlıyosun? Kendini çok kasıyosun, Allaha sığın ve korkularını çok dile getirmemeye çalış. Çünkü sen dillendirdikçe inan daha çok etkisine alıcak seni anksiyeten de paniğinde.

Korkudanmi can sIkintisimi bilmiomki yanlizliktaaa biliomm
Sen kurtuldun ma korktugun kadar olmadi bizimde öle olcak biliomm Allah var

bende de ayni durum başta ve sonda var canim iltihap akti ordan indi doktora da ben soylemedim bol bol pansuman yaptim ve ilaclarimi kullandim gecti ama sen yine de doktoruna soyle istersen. o iltihaapsa eger dışa akmazsa içe akma ihtimali oluyor ve o da sıkıntı olur diye biliyorum

Merhabalar arkadaşlar, yeni katıldım foruma. Ben de mart ayi kiz annesi olacağım inşallah. Yalancı kasılmalar beni hayli yorunca internette araştırırken buraya denk geldim. Rabbim kurtulanlara evlatlarıyla güzellikler nasip etsin. Henüz doğumu bekleyenlere de kolaylıklar :) Nisan su gelmedi ama belimde ve kasiklarimda uzun zamandır ağrı var. Yalancı kasılmalar bir 3 5 dk ara ile geliyor bir 20 dk ara ile bazen 2 3 saat hiç gelmiyor. Artık önemsememeye baslamistim ki soyle bir seyi farkettim, kasilmalar geldiginde tum vücudu serbest bırakıp sakince nefes alip verince ve kasiklara yogunlasinca sanki bebek aşağıya doğru itiliyor gibi geldi. Bunu dünden beri uyguluyorum ve sancıların arası sıklaştı. Belki sizler de denemek istersiniz.

Sizin gununuz az kamış. . En yakın zamanda kucaginiza alırsınız inş.
Yok ya gelen Allahm gece sağa sola dönmekle savaşıyorm.Sabah kalktığmda ağrılr gerçekten bunalıyorm artk sabrm azaldı sanki kızlar Allah hayrlısyla kurtarsn inşallah
Artık son zamanlar bitiklerdeyim maalesef sabah bi Boğaz ağrısıyla uyandım onca ağrının üstüne birde bu eklendi.bebek çok hareket etmiyor zaten onu da takıyorum Hayırlısı artık ya

Günaydın kızlar bakalım bugün doğuma gidecek anne olacak mı hayırlısıyla
Merhaba kızlar ben de sessiz takipçilerdenim . Çalıştığım için çok giremiyordum. Can'ım seninle günümü aynı. Ben hiç gelmeye niyeti yok gibi hissediyorum. Seni de görünce yalnız değilim dedim. Allah tez zamanda kurtarsın bizleri sağlıkla hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…