2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yolk sac ne demek acaba?

Canim ben de 5arti 3de sadece 3mm kese gozuktu doktor normal dedi alttan bakti 12gun sonra kontrol dedi 32gunde adet okuyorum ya sen ben de kendi kendime evham yaptim

Bende de 5arti 3de zorla kucuk kese gozuktu merak etmeyelim sabirla dua ile bekleyelim

Kesenin içinde ikinci bir kese oluşuyormuş.o var ise boş gebelik değil, embriyo görünmesede önümüzdeki haftalarda görüleceği anlamına geliyormuş. Anladığım kadarıyla
Benim ikinci gebelik ama hic bilmiyorum bunlari ilkindede keseyi gorduk sonra gittigimizde de kalo atisini duyduk.cok kafaniza takmayin herseyin zamanj var.

Kizlar biraz önc e tuvalete girdiğinde peçete baya ıslanmıştı ve koyu kahverengi leke vardı acaba korkmalimiyim...
Ben sordum bugün ama benim durumum biraz farklı doktor, spirali çıkardığımız için oldu büyük ihtimalle dedi. Açık renge veyoğuna dönüşmediyse herşey yolundadır inşallah. Kontrolüne çokmu var daha?

Pazartesi yada salı gitmem gerekiyor kotu kahverengiydi bu sefer peçeteye sildikçe geliyor

Pazartesi yada salı gitmem gerekiyor kotu kahverengiydi bu sefer peçeteye sildikçe geliyor
Bekle bakalım canım. Benimki kesildi. Kahverengi oluş sebebi halâ kanıyor anlamında değilmiş. Rahimde kanama devam ediyorsa, rengi pembeden başlayıp kırmızı kan olarak görünür demişti doktorum...

Ben gözüm açık uyuyorum işyerinde

Benim dr umda tavsiye etmedi. Disardan olan seylere genel manada karsi

Canim tesekkur ederim, sanirim arastirmaliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…