2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde 6+1de karindan goremedik ne yolk sac ne.bebek keseniz kac mm cikti acaba? 16mmden sonra gorunmesi gerekiyormus sanirim. Bazilarinin da 20den sonra gorunmus ama nadir bende carsambayi bekliyorum mecburen.

Benimde 6+1de karindan goremedik ne yolk sac ne.bebek keseniz kac mm cikti acaba? 16mmden sonra gorunmesi gerekiyormus sanirim. Bazilarinin da 20den sonra gorunmus ama nadir
Benim kese 16×11 ortalama 13.7mm cikti. Keseye gore 6+3 yaziyor ultrasonda.
bende carsambayi bekliyorum mecburen.

Canım hiç bir sakınca Yok ben bol bol yüzüyorum doktor her fırsatı değerlendirmemi söyledi en sağlıklısı Deniz havuzu tercih etmiyorum kimyasal kullanılıyor neticede ve su sirkülasyonu olmuyor

Haftası yazmıyor kuzum ama 11.8 mm die bişiy var işaretlememiş kese boyutunu o kese mm si sanırım

Waaaaw ama çok değil mi 5 tane ? Bende tiryakiydim bıraktım bazen aklıma geliyor ama içmiyorum sana yol açmak gibi olmasın da doktorum bana en çok 3 tane demişti canın çok isterse ama ben içmiyorum bence düşüre düşüre bırak

Benimde 6+1de karindan goremedik ne yolk sac ne.bebek keseniz kac mm cikti acaba? 16mmden sonra gorunmesi gerekiyormus sanirim. Bazilarinin da 20den sonra gorunmus ama nadir bende carsambayi bekliyorum mecburen.
8. Haftaya kadar goremeyen var, sıkma hic canını. Bazen doktorun kullandigi aletlerden de gorunmeyebiliyor.

Sen görmüşmüydün canım. Kaçıncı haftada gördysen eğer?

Canım ben 5+2 de kesemi gördüm 14 mm di.. 7+3 de bebeğimin kalp atışını duydum 9 mm di bebek.. belki geç döllenmedir senin ben kendimi 6+ larda hesaplarken doktora kese için gittiğimde 5+2sin demişti.. bazen geriden ya da ileriden gelip gidebiliyomuş..

Bayanlar merhaba. Bende bikaç sf önce aynı durumdan bahsetmiştim, hatta ultrason görüntüsünü eklemiştim. Sat a göre 6+6 da gittim. Ancak dr daha küçük olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir dedi. Kese 12.5 mm. Bebek görünmedi. Yolk sac vardı anladığım kadarıyla. Yurtdışındayım dr lâ pek iletişim kuramadı. 10 gün sonra gel dedi. Yani ben daha ileri safhadayım ama durum böyle. Siz panik yapmayın şimdilik.. Normaldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…