2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım dr döndüm .eve geldim yatıyorum.dr vajinal ultrasonla baktı.o bakarken benim kalbim yerinden fırlayacaktı.insallah dış gebelik degildir dedi.cok şükür keseyi gördük.ama kalp atısı yok henüz.5 hafta 5 günlük dedi.benim rahim yapım farklıymış.yani rahimde perde varmış.kanama da o yüzden.dr.progestan dozunu arttırdı.gunde 3 defa kullanacağım.kalp atısi icinde coraspin yazdi sabah 1 icilecek.birde haftada 1 kere igne vurduracagim

Gecmis olsun cnm.

Hastaneye yatis yapalim mi dedi.gunluk 300tl mis.ama dusecekse evde de duser burda da dusebulir dedi.sagliksizsa bebek düşer saglikli ise dusmez dedi.dinlen istirahat et dedi.haftaya tekrar gel dedi.rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin.ben subatta kürtaj olmustum.o zamanda boyle kan gelmisti.o yüzden coj korktum.Allaha emanet minigim.insallah hicbirseycik olmaz

Çok şükür canım Rabbim daha iyi etsin inşallah, ilaçlarını düzenli iç de kalp atışını da duyarsın inşallah sağlıcakla..

İnşallah canım bol bol dua oku nas felak ayetel kürsi oku canım inşallah iyi olur..

Tabiki duyulur

Geçmiş olsun canım. Ultrason kağıdı verdiler mi size? Bi bakabilirmisin kese boyutu kaç mm? 11,5 mm ile göremedik de kaç üzerinde görülür acaba diye soruyorum...dikkat et kendine.

Geçmiş olsun canım. Ultrason kağıdı verdiler mi size? Bi bakabilirmisin kese boyutu kaç mm? 11,5 mm ile göremedik de kaç üzerinde görülür acaba diye soruyorum...dikkat et kendine.
Canım bebek göründükten sonra artık kesrnin boyutunun önemi kalmadığı için onu yazmıyorlar.sadece baştan popoya bebeğin ölçüsü takip ediliyor artık.

Benim 5.52 mm yazıyor canım sat 5+4 ama doktor geç döllenme olmuş dedi 5+0 yazdı şimdilik dosyama kalp bebek göründükten sonra haftayı daha net anlatacagız dedi inşallah bir an önce görürüz yavrularımızı

Kizlar bugun istanbulda islanan oldu mu. Fenaydi hava. Yuzen insan gordum yolda haberlerde.
Ben arabadaydim kurtardim yani durumu

O rahim.kalinligi falandir muhtemelen cunku kese okadar olsa zaten daha ileri bir tarih olur. GS diye yaziyo genelde. Herneyse zaten elimizden.beklemekten baska.bisey gelmiyor.ve dua etmekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…