2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hani sata göre ileti yada geri oluyor ya simdi benimki sata göre ileri mi oluyor.erken dollenme mi oluyor
Aynen. 5+2iken 5+5 gorunduyse 3gun onden gidiyor demektir. Ama o bebek buyudukce fark degisiyormus. Hersey yolundaysa onun cok bir onemi yok diye biliyorum. Masaallah bize gore baya erken gormussun. Saglikla devam etsin insaallah

Kızlar az akintim oluyor,genelde beyaz, ama akşam koyu gibiydi rengi, tam kahverengi de değildi, koyu sarı gibi, az geldi ama korktum. Çok evhamliyim. Normal değil mi?

Yaa kızlar kesenin gününde olduğunu dr mu söylüyor. Ultrsn kağıdındamı yazıyor @MUTLUYUM ki. M meyremasin bnde yazmıyoda...
Canim oncekilerde de ayniydi, doktorun daha ilk baktigi sey haftasiyla uyumlu mu. Bana hep ilk onu soylerdi sonra diger seylere bakmaya baslar. Yani soylemezse mutlaka onu sor.Ama onceden yazdigim gibi sadece ilk baktiginda 6+0 da daha cok kucuk haftasiyla uyumlumu diye 8. Haftada bilgi vericem dedi.Allahim insallah bebeginin pit pit kalp atislarini gormeyi nasip etsin. Ben suna inaniyorum ki eger dusuk olacaksa dunyanin en iyi doktoru olsa bunu engelleyemez. Stres yapma, bize guzel haber vereceksin inaniyorum.

Kizlar ultrason kagidini pek anlamıyorum.dr kese gözüktü.5 hafta 5 günlük dedi.kalp atisi henüz insallah onuda duyarim.kanamam oldu bugün cok korktum.igne yaptırdım.ilac kullaniyorum
Crl dediği bebeğin baştan popoya kadar ölçüsü canım sen hem keseyi hem bebeği görmüşsün.

Günaydın güzel anneler.iki gundur atesler icinde yandim.boğazimda agirdi bayagi.bu sabah iyi uyandim cok sukur.yazilanlari okudum maşallah herkes bebegini goruyor yavastan.bugun adet gecintimin 8.gunu.hala kan testi yaptirmaya gitmedim.folik asit aldim onu iciyorum.onumuzdeki hafta cuma kan testi yaptirip c.tesi doktora gideyim diyorum.dayanabilir miyim ki

Neden ilk kontrol için bekliyorsunuz 1 hafta daha? Hiç mi kan alınmadı?

Hayir kan testi yaptirmadim hala.erkenden doktora gidince keseyi goremez kalp atisini duyamayiz diye bir hafta daha beklemek istiyorum.

En azından kan testi yaptırın hcg artışı düzenli mi ona baktırın
Doktora da biran önce gidin. Ya dış gebelikse ya başka bişeyse bunlar ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi olur
Bunun için ilk muayeneyi geciktirmemek lazım

Kendi vücudumu tanidigim icin gitme ihtiyaci hissetmedim ama hakli olabilirsiniz.is yerinde de yalnizim bu aralar cikamadim kan vermeye.kan takibini yaptirip doktora haftaya giderim olmadi.

N NickimTam13Harf siz gordunuz mu keseyi kalp atislarini duydunuz mu tarihlerimiz yakin.ilkinde cok yipranmistim git gel doktora simdi biraz sabredeyim diyorum.

Ben doktora ancak bugune randevu bulabildim ilk defa bugün gitcem. Ama kan testini geçen hafta sağlık ocağında yaptırdım. Hatta doktora gitmeden içim rahatlasın diye 2 gün geçince tekrar kan testi yaptırmak istedim hcg artıyormu diye, doktor mırın kırın etti bakmadı

günaydın herkese benim bulantılar biraz hafifledi sanki ve yavaş yavaş eski halimi almaya başlıyorum ,hiçbirşeye karşı koku hassasiyetim yok ama sudan tiksindim mantar oldum bu seferde
geçmiş olsun canım vajinal mantarmı oldun..organik sirkeli suyyla sil ama suyu biraz fazla koy içme suyu olsun onunla temizle

Çok teşekkür ederim. Sorarım inşallah unutmazsam. :)

Bende geçen gittiğimde kalp atışları için ,kalp atışlarını sordum 131 dedi..eşimde dedi forumlarda cinsiyet tahmini yapıyorlar dedi..dr güldü...
ben bunları önemsemiyorum benim için en önemli kontrol 12inci haftadır dedi yani ense kalınlığı ..o önemseyince bende önemsiyorum..ama 2 li test istatiksel olduğu için riskli durum çıksada kafanıza takmayın kızlar olurmu..

Crl dediği bebeğin baştan popoya kadar ölçüsü canım sen hem keseyi hem bebeği görmüşsün.
Çok şükür.darısı kalp atışını duymaya inşallah.her wc gidişimde korkuyorum.yine kanamam var mı diye.haftaya tekrar gidecegiz.insallah hersey yolunda gider.dualarım tüm anneler için hepimiz sağlıkla kavusalim insallah yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…