2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar az akintim oluyor,genelde beyaz, ama akşam koyu gibiydi rengi, tam kahverengi de değildi, koyu sarı gibi, az geldi ama korktum. Çok evhamliyim. Normal değil mi?
ilk zamanlar normal son zamanlar sıkıntılı diye biliyorum..ceyda düvenci hamileykken haftagafta y..bta paylaşmış onu izlemekte fayda var.cok yararlı

ben hamileliğin başından beri 2 kilo almışım sizinki nasıl kızlar..birde mesela durup dururken kalbimin hızlı çarptığını hissediyorum..sanırım bebişe fazla kan pompalamak için..sizde varmı böyle kendinizde gözlemlediğiniz şeyler.

Banada aynısını yaptılar. Kesen görünmüş neden bidaha hcg tekrarlayalım diye . Kahverengi akıntjm var deyince baktılar yeniden hcg.

günaydın, hayırlı cumalar.
forumu hergün takip ediyorum ama iş yoğunluğundan aktif olarak sohbete katılamıyorum.
sat 16 haziran.
geçen hafta cumartesi kan testim 100, pazartesi ise 283 çıktı.
daha önce bir düşüğüm var.
dr yarın için randevu verince başka test falan yaptırmadım.Çünkü bir önceki düşükte yaşadığım durumu bunda gözlemlemedim, devaml dr kalkmadan yatmak, iğne derken biraz zorlu geçmişti o günler.
Çok şükür yarın dr gideceğim, her gibi benimde aklımda sorular, sorular...
Sizce kese ve kalp atışı için erken mi. Yoksa görülebilir mi .

Sat tarihlerimuz aynı canim seninki iyi çıkmış benim sadece kese göründü pazar tesi günü 4+1 dedi doktor benim hesabıma göre 5+1 olması lazımdı kan değerinde çok yüksek normal de ama kese ufak göründü iliski günler i benimde 30 haziran son iliski geç dollenme de olamaz anlayamadim

Ben de aynisini yapmistim canim.cunku artik kan testlerinden o kadar sıkıldım ki. Zaten 6. Haftadan once gidince keseyi gormuyo buyuk ihtimal.

Hayırlı olsun ... 1000 i geçmesi lazım diyorlar ama ne kadar doğru bilemiuorum. Dört haftalıkken gittiğimizde kese göründü bizde , ama bebek için çok erken. Bir hafta daha bekleyin isterseniz, eğer benim gibi sabırsız değilseniz

son regl tarihini vermiyormusunuz doktora o tarihleri giriyor aynı burdaki takvimle birebir tutuyor..sizinki sadece ölçerekmi söylüyor
Evet onu veriyorsun ona gore bakiyor ama ultrason ekrani da ayrica kesenin yada gorunduyse bebegin buyujlugune gore haftasini soyluyor. Mesela diyor ya insanlar normalde sata gore 6+3um ama doktor 5+6 dedi diyor. Iste o cihazin cikardigi sonuc

Son düzenleme:

amin, kanı 15 temmuz ve 17 temmuzda verdim.
herşey yolındaysa tahminimce geçmiştir.
dün ve bugün biraz daha sakinim ama çarşamba günü fenaları oynuyordum ne kan verdim artışı takip etmek için, ne randevu günüm gelmek bildi derken geldi çattı...
seninde sağlıkla kucağına alman nasip olsun.

Biliyorum canım, dün gittik bizede 10 gün sonraya gel dedi, onca zaman nadıl geçecek bilmiyorum sizin ilk gebeliğiniz mi :)

Biliyorum canım, dün gittik bizede 10 gün sonraya gel dedi, onca zaman nadıl geçecek bilmiyorum sizin ilk gebeliğiniz mi :)
10 dile kolay, kalbe zor :)
zaman geçiyorda geçmesine, işi biraz zorlaştıran biziz aslında
benim 2. gebeliğim ilki düşmüştü.
bende 25-26 ay bekledim. Hiç bir sorunumuz yokken, çift çizgiyi 17 ve 26. aylarda görmek nasip oldu.
Çocuğum yok. Nasip olursa ilk olcak.
Kalp atışı için erken sanırım bana

Oyyy canım benimm. Maşalllah diyelim umarım sağlıkla , alırsın kucağına bebeğini... Herşey yolunda gitsinde bekleyelim bakalım.

Merhaba hanımlar ultrasona göre 7 haftalık hamileyim. 6+5 te bebeği gördük ama kalp atışını alamadık dr haftaya tekrar gel dedi. Böyle olan var mi aranızda çok korkuyorum.

Oyyy canım benimm. Maşalllah diyelim umarım sağlıkla , alırsın kucağına bebeğini... Herşey yolunda gitsinde bekleyelim bakalım.
amin rabbim olmayana bir an evvel nasip etsin, hamile olana en sağlıklısını, doğum yapmış olanada uzun ömür versin.
erken anne olmak isterdim 26 yaşında evlendim. 1 yıl bebek için eşim ikna etmeye çalıştı, 2 yılda olsun diye uğraştık. İnşallah vakti zamanı gelmiştir bizler için.Gönlümüzdekileri hayırlı kılıp ömrümüze nasip etsin rabbim.
Aynen bilsem ki herşey yolunda beklerim ben. Kaç yıl beklemişim 10 gün koymaz bana ama yarın öğrencez bakalım. Sende 10 gün sonra kalp atışı için mi gidiceksin

Kızlar bakarmısınız
Benim sat 18 haziran. Az evvel doktora gittim kese göründü bebeği görmedi. Sata göre 5+5 ama ultrasonda 4+2 çıktı. Geçen hafta salı hcg 420 çıkmıştı. Benzerini yaşayan var mı bebeği görenler ne zaman gördü?

Evet, kalp atışınıda bebeğide göremedik henüz . Sadece kese oluşmuştu❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…