2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet eger kimyasal oran yani kan testi kotuyse cok onemsememrk gerekiyir ama ultrasonda ense kalınligi ve burun olcumu kotu cikarsa allah korusun ozaman önemsemek gerekiyor.benim ilk hamileligimde kan sonucum cok cok kotu cikmisti ama ultrason olcumleri de aksine cok iyi cikmisti ve ben amniyosentez oldum sonucum gercekten de normal cikti doktorumda soylemisti zaten onemli olan ultrason sonucu diye her şey normal oldugu halde bhcg oranim 3. Aydan sonra dusnesi gerekiyor benimki dusmemisyi o yuzden kan testi sonucu 7/1 riskli cikmisti cok zor günlerdi ama aslinda her sey normalmis bis yere uzulmusum

Onları var ya odunla dövesim geliyor bazen işi bize bakmak ama istedikleri salla başı al maaşı

Bence artık görünür canım

Ben 5+2 de keseyi gördüm.7+0 da yeniden gittim o zaman bebeğide kalp atışınıda gördüm.

kızlar folik asit dışında herhangi bir vitamin kullanıyor musunuz?
ben henüz doktora gitmedim. Randevu için gün verdiğinde folik asite başla dedi, başka birşey söylemedi.
Yarın randevu günüm bakalım herhangi birşey söylücek mi? Gerçi kendiliğinden söyleyen dr bulmak zor, sormak gerekiyor.

kızlar merhaba şimdi doktordan geldim 5+5 teyim bugün.Doktor ultrasonda baktı sadece kese gözüktü bazen hemen gözükmez bebek dedi. bende yolk kesesi olması gerekiryormuş çok evham yapıyorum ben böyle okuyup öğrenip göremeyince dedim o da vajinal bakarsak görebilirz dedi. vajinal baktı sana bebeği gösterelim de bir rahat et dedi :) bebeği gördüm. sonra kalbi atmaya başlamış bak dedi,bir ses duymaya başladım kalbini de dinletti nasıl mutlu oldum rahatladım anlatamam. eşimi de içeri çağırdı bir kez daha dinledik kalbini heyecandan mutluluktan kaydetmeyi unuttuk tabi
zaten daha çok yeni atmaya başlamış ama ben nasıl rahatladım anlatamaminş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

okurken sanki ben yaşamışım gibi mutlu oldum, daimi olsun sevincin.
darısı bize inşallah.

kızlarr günaydınn...vakit geçmiyor yarın doktor kontrolüm var inşş bebişimi görürümm dua edinnn..bu arada mide bulantılarım çok azaldı sadece çok ymek yersem bulanıyo.az ve sık yemeyi deneyin işe yarıyo

benimde yarın randevum

okurken sanki ben yaşamışım gibi mutlu oldum, daimi olsun sevincin.
darısı bize inşallah.

hepimizin inşallah sevinçten gülücük saçıyorum etrafa

ultrasonda görünmezse vajinal ultrasonu doktor teklif etmezse siz teklif edin arkadaşlar çok fark var ikisi arasında vajinal bakınca herşeyi erkenden görebiliyorsunuz.

sat kaç canım :) bende dün doktordaydım 18 mm imiş bebişimm aynıymış bizim bebişler :) ama ultrason resmini vermedi doktor çok üzüldüm ya

Kizlar bir sey sorucam, ben sut icince ishal oluyorum. Bu normal mi sizce. Icmezsem de olmaz, bebisler icin olmazsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…