2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oyy severim senin fasülyeni . Diğer gebeliğmde doktora fasülyem nasıl dediğimde fasülyen sırık olmuş demişti.
Maşallah canım

Kizlar ultrason kagidini pek anlamıyorum.dr kese gözüktü.5 hafta 5 günlük dedi.kalp atisi henüz insallah onuda duyarim.kanamam oldu bugün cok korktum.igne yaptırdım.ilac kullaniyorum

Eklentiler

• 20170727_222239-1.webp
    10 KB · Görüntüleme: 86
  • 20170727_221945-1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 83
Ohhh şükür canım Senden haber var mı dıye bütün yorumları okudum .dınlen bıraz

A
Allah razı olsun canım benim.burda kardeş gibi olduk.ortak noktamiz bebislerimiz.daha dogmadan sevebiliyoruz.Allahım hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
amin canım Bızleri bızlerden başka kim anlar kı Hem arkadas hem kardeş hemde doktoruz bırbırımıze

Bende haftasi oldugunu sonradan farkettim zaten canim. 6w3d yaziyor ingilizce 6 weeks 3days manasinda. Yeni yeni cozuyorum kagidi :)
Insaallah o da kesilir en kisa zamanda canim. Bu resim alttan mi bakildi karindan mi peki?
Amin canim.alttan baktı direkt.20 haziran sat.sata gore 5 hafta 2 günlüktü.ama dr 5 hafta 5 gunluk dedi.o nasıl oluyor anlamadım.kizlar hatta iliski günlerimizi biliyorum.28 haziran.30u 1 baglayan gece.bir de 3 temmuz.bu gec döllenme olmuyor herhalde

Bebegin boyuna gore cihaz otomatik cikariyor gununu haftasini canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…