2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Öyledir umarım kuzum. Tşk ederim.
Enn kötü huyum , tabi çok şükür bunlar güzel şeyler ama beklemek çokk kötü yaa. Sabırsızım hemde çok nefret ediyorum bu huyumdan :)
Ben ilk gittiğimde 12 mm di doktor bebek felan var demedi diğer gittiğimde kalbi gümbür gümbür dedi..iste diğer kese sikintili benim de ilk gittiğimde 10 mm di ikinci gittiğimde 13 mm olmuş ama o boştu.. banada 10 gün sonra gel dedi

Nete baktım 10 mm geçince vajinal ultrasonla görülür yazıyodu. Doktorunda ağzndan cımbızla laf alıyoruz. Ben soruyorum yolk kesesi falan oluşmuşmu diye. Ondan dolayı gerildim biraz. Birde bana geçen hafta gel kalp atışına bakalım dedi . Madem biliyosun bu hafta görülmeyeceğini nie beni stres ediyosun :) :) dedim dr. Bir ihtimal die düşündüm diyor

Bende o sekıldeyım ama ben gırmemeyı düşünüyorum.tabı senın fıkrın.

Bak benim 12 mm le görmedi 10 gün sonra gel dedi ozaman canlı dedi bebeği gördük kalp atımını duyduk stres yapma..heleki devlet olunca ben hic soramıyorum canim..

Vajinal nie bakmadı acaba? Haftasımı küçğkdü görünmediğinde
M meyremasin vajinal her doktor bakmıyor benim ilk gittiğimde sata göre 6 hafta 1 günlüktü ama 5 hafta 1 günlük gözüküyor dedi bebek gözükmedi yani sizin birde geç döllenme olabilir benim erken olduğuna cok eminim hatta 5 hafta 1 günle bire bire uyuyor du.....

Kese normal gununde cikti canm. Beni korkutan o zaten. Hatta 6+1de gittim.kese 6+3 cikti

Canlarım benim doktor eğer beş ve altıncı haftada karından görmezse alttan bakıyor bana beşinci Haftada alttan baktı kalp atımını duyduk sonra bidaha alttan bakmadı merak etmeyin bebeklerimiz bizimle

Allahım hepimizin yüzüne bakar inşallah yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız :) bebeğimin kese boyu önemli değil artık yolk salc falan bunları boşverin bebeklerinizi görünce bunları unutacaksınız bundan sonra onların boyunu konuşacağız burda :) çok heyecanlı mesela benim bebeğim 1.8 cm fasulye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…