2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bu arada kan sulandırıcı iğne kullanan var mı arkadaşlar .Şimdi iyi hoş yapıyorum da ilerleyen gebelik haftalarında karnım şişince nasıl yapacağımdan korkuyorum
Ben kullaniyorum canim. Karnimda sislik var simdi bile korkuyorum yaparken. Belli bur sure sonra kola geceriz insallah. Kaclik kullaniyorsun

Kızlar sabah lekelenme olunca korktum, doktora gittim, ultrasondan bakınca çok net duyamadi kalbini. Vajinal yoldan baktı, gördü, kalbi atıyor dedi. Sesini duyamadım ama.

Kızlar sabah lekelenme olunca korktum, doktora gittim, ultrasondan bakınca çok net duyamadi kalbini. Vajinal yoldan baktı, gördü, kalbi atıyor dedi. Sesini duyamadım ama.
benim dr. sesini bebeğe zararlı diye hiç dinletmedi daha.. sadece kalbinin hareketini gösterdi

Kızlar bugün sabahtan beri mide ağrım var. Bulanti degil sırtıma kadar vuran bir agri. Böyle bisey yasayaniniz oldu mu normal midir ki?

boş mide daha çok bulantı yapar ekmeği sade yeme peynirle ye ,yoğurtla ye ama yanına ekle bişeyler
ah yoğurt yiyebilsem keşke.. sabah peynir ekmek yiyorum. şimdi canım peynirde istemedi. canımın istemediği bişey yeyince çıkarıyorum, korktum iyice

Canım çok gecmis olsun.benimde kanamadan sonra ara ara lekelenmelerim oluyor.insallah bir situn yoktur diye dua ediyorum.daha hic duymadık kalp atışını.insallah cuma gunu gittigimizde duyarız

Canım yanlış yapmadın, ben de birinci hamileliğimde folbiol 5 mg lık kullandım, ha ne zaman fazla gelir kullandığın folik asit, gerçekten mükemmel beslenip harika folik asit alıyorsundur yediğin yiyeceklerle tamam üstüne hap fazla gelir belki, evimizde değiliz çalışıyoruz çok yeterli beslenemiyoruz, mesela ben haftada iki kez balık, hergün yeşil yapraklı sebze ve her gün belli miktarda ceviz yiyemiyorum mesela, sen böyle beslenebiliyorsan ve hap alıyorsan hap fazla gelebilir, ama böyle beslenemiyorsan boşuna üzülme derim

Canım yanlış yapmadın, ben de birinci hamileliğimde folbiol 5 mg lık kullandım, ha ne zaman fazla gelir kullandığın folik asit, gerçekten mükemmel beslenip harika folik asit alıyorsundur yediğin yiyeceklerle tamam üstüne hap fazla gelir belki, evimizde değiliz çalışıyoruz çok yeterli beslenemiyoruz, mesela ben haftada iki kez balık, hergün yeşil yapraklı sebze ve her gün belli miktarda ceviz yiyemiyorum mesela, sen böyle beslenebiliyorsan ve hap alıyorsan hap fazla gelebilir, ama böyle beslenemiyorsan boşuna üzülme derim.

Kızlar bugün sabahtan beri mide ağrım var. Bulanti degil sırtıma kadar vuran bir agri. Böyle bisey yasayaniniz oldu mu normal midir ki?
Ah canım ona kramp diyoruz migdemdr şişlik gaz ve kramplar var reflu başlamış gaviscon sürüp verdi yatağının başlığının altına takoz koy yukarda olsun bas ucun iki yastık koysanda bi isi yaramaz migdem havada olmuyor çünkü dedi migdem çok kotu durumda boğazın eksiyo migdem bulanıyor migdem ağrıyı kramp var

Ay canim neyle ilgili bilmiyorum ama geciremedim bir turlu. Nana limon icicem simdi insallah hafifler..

Kızlar ben o kadar bitkinim ki başımı kaldıramıyorum uyuyasım var sürekli bide 5 yaşında kızım var çok fenayım ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…