2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde icim bulanir gibi olurdu iki gundur gitti acaba bisimi oldu diyorum.yarin ilk defa doktora gidicem bakalim kalp atisi icin erken sanirim duyamayiz

Benim ilk gebeligimde o refluden oyle bir çektimki ne yersem yaniyordu midem belki 500 şise gaviscon bitirmisimdir sadece o rahatlatiyordu hani buyukler derlerya bebek saçliysa miden cok yanar diye tabi bunun tıbbi bi açiklamasi yok ama benim oglan 1 ton saçla dogmustu ve benim mide yanmalarim cocuk saclanmaya basladigi zaman baslamisti simdi daha baslamadi umarim ayni olmaz gercekten fena zorluyor

Benimde 17 haziran transferim :) 3. Gün embriyosu benimkilerde :) bende bu gece rüyamda üçüz doğurduğumu gördüm bebişleri şekilden şekle sokup fotoğraf çekiyodum sırayla hepsini emziriyordum ben ne zaman uyuyacam emzirmekten diye düşünüp duruyordum

O refluden ilk hamileligimde bende cok cektim bisi yiyip yatamazdim geri gelirdi oldugu gibi.surekli cok yemis gibi hissederdim 9 ay boyunca aldigim kilo 7 di.cok sukur oglum 3.500 dogdu.

Kızlar aşırı baş ağrılarım var benim. Üç gün sonrata kontrolüm var ama endişeliyim varmı aranızda baş ağrıları yaşayan benim gibi.
Ne zaman geçecek acaba ?

Kızlar aşırı baş ağrılarım var benim. Üç gün sonrata kontrolüm var ama endişeliyim varmı aranızda baş ağrıları yaşayan benim gibi.
Ne zaman geçecek acaba ?
Su azmi iciyosun su eksikliginden bas agrisi olurmus oyle okumustum bir yerde ama.

Ne zaman geçecek acaba ?
Beşinci altıncı haftaydı sanırım çok baş ağrısı yaşamıştım.şimdi 9. Haftayı doldurdum geçti baş ağrılarım.sadece duşa girdiğimde alnıma sıcak su direk geldiğinde ağrı giriyor.

Su azmi iciyosun su eksikliginden bas agrisi olurmus oyle okumustum bir yerde ama.
Evet , sanırım onunda etkisi var.
Çok fazla yemek yiyemiyorum ondan dolayıda su içtiğim zamanlarda midem kötü oluyor. İlaç ta içmek istemiyorum şuan , danışacağım doktora cuma günü. Tşk ederim

Evet , bende 6 . Haftamdayım şuan. Geçer inşallah , hayattan ilişiğim koptu resmen bikaç gündür. Hiç iyi değilim etkiledi herşeyimi
Tşk ederim...

A andromeda7 ben cok güvendiğim bir çiftçiden alıyorum sütümü onunla mayaladigimiz yogurdun lezzeti hicbir seyde yok. Kaynatıyoruz üstelik yani zararlı bir durum olmaz bence.

bn de clexane 45lik kullanıyorum günde bir tane. Karnım sisince napicam kara kara düşünüyorum. Bu arada dun bebeginin kontrolu vardi sanirim umarim iyi geçmiştir.. suleyuksel

Ok kib by.

Gavisconu sadece şikayetin oluncamı alıyorsun yoksa devamlımı?

Ben kullaniyorum canim. Karnimda sislik var simdi bile korkuyorum yaparken. Belli bur sure sonra kola geceriz insallah. Kaclik kullaniyorsun
Clexane 0.6 canım sen?şişlik ilacı hızlı verince daha çok oluyor bende gayet yavaş olursa morarmıyor şişmiyor ama ona da dayanmak sıkıntı

Kontrolümüz yarın hayırlısı ile :) heyecanlıyız

Kızlar cuma öğrendim gebeliğimi adet olacakmış gibi karnım ağrıyormuş normal mi bu kanamam filan yok

Kızlar cuma öğrendim gebeliğimi adet olacakmış gibi karnım ağrıyormuş normal mi bu kanamam filan yok
Gözün aydın canım.
Normaldir bence , burada hepimiz hemen hemen yaşamısız bu ağrıyı. Kramp gibi, adet sancısı veya batma tarznda oluyo genelde ilk haftalarda.

Gözün aydın canım.
Normaldir bence , burada hepimiz hemen hemen yaşamısız bu ağrıyı. Kramp gibi, adet sancısı veya batma tarznda oluyo genelde ilk haftalarda.
Amin Çan'ım senin de Ahh öyle dimi ohh çok şükür ya benim bir şeyim var kıskanç korkuttu beni yok dış gebelik yok kimyasal gebelik o yüzden çok korkuyorum arada bir ağrıyor sürekli değil aynı adet gibi

Hiç korkma çok normal bir süre ara ara oluyor o ağrılar .Sen dinlenmene bak hayat ritmini 5. Vitesten 2 ye düşür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…