2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ilk defa senden duyuyorum. ama o saydıkların zaten 4000 civarı bişey olmaz mı..

Maşallah canım çok sevindim çok şükür ❤

Şehir dışındayız şu an eşimin memleketinde burda bi kontrole gitmek istedim cok mide bulantisi baş donmesi vardi.ultrasonda 8+0 çıktı bebek kalp atisı falan dinledik olçum falan yapti.Biz hic sormadan kız diye sallıyorum tutarsa hatırlatırsiniz dedi bu kadar erken tahmin beklemiyorduk.oğlumda 16.haftadan once hic tahmin bile etmemislerdi.kiz bebek kolay mi belli oluyor arkadaslar.becerebilirsem ultrason resmi aticam

İnş akıllanırlar canım.bızimki kardesı olacağı için çok heyecanli.

Canım ben 14 Ay önce başkent ünv hast doğumumu yaptım şimdi 2. Hamileliğim yine oraya gidiyorum memnunum

Merhaba kızlar cildinizde herhangi bir değişme var mı bozulma veya güzelleşme.benimki okadar güzelleştiki pırıl pırıl sanki özel bakım yaptırmışım gibi karbon peeling yaptirdiğimda bile böyle olmuyor suanda gunes kremi harici sürdüğüm bi şey de yok gebelik yaradı sanki cildime.

normalde dün ben Koru ile görüştüm 6000 diyor doğum paketleri hastanenin buna ama anlaşmalı sigorta şiketleri var burda alırsan mesela dün sigorta 4300 fiyat verdi
benim hiç aklıma gelmemişti burada hiç duymadım hastanelerden doğum paketi vs.
o zaman sigorta daha mantıklı

benimki aşırı solgun, kusmaktan sarardım soldum

Duyarsan haber et canım Benımde suan 6+2 deyız.daha doktora gıtmedım.7. Hafta sonuna doğru gıtmeyı düşünüyorum.duyamazsam dıye korkuyorum.onun için bıraz gec gıtmeyı düşünüyorum
Tabii ki söylerim canım ben birazda Beta hcgme güveniyorum 5. Haftada 3223.62 idi o zamana kadar 2 kat artıyor ya belki duyarım hem kese var mı falan merak ediyorum ..

sallamıştır ya .. benim pazartesi 9+2 idi. dr. a bir dahaki gelişimde cinsiyeti belli olur mu dedim. bell olabilirde olmayabilirdi bizim ilk önceliğimiz sağlık dedi. tabiki benim içinde sağlık ama merak işte dedim. tesr ters konuştu dr.umu değiştircem

Güzelleşirsen erkek çirkinleşirsen kız olur derler :)
Benimde yüzümde sivilce çıkmaya başladı.

Tabii ki söylerim canım ben birazda Beta hcgme güveniyorum 5. Haftada 3223.62 idi o zamana kadar 2 kat artıyor ya belki duyarım hem kese var mı falan merak ediyorum ..
Benım hcg dusuktu ondan dolayı da korkuyorum açıkçası Ins siz sağlıcakla duyar gelırsınız Kaçıncı haftada gıdeceksınız

Benım hcg dusuktu ondan dolayı da korkuyorum açıkçası Ins siz sağlıcakla duyar gelırsınız Kaçıncı haftada gıdeceksınız
Sıkma canını canım bol bol dua et ben hep dua ettim bu bebeğe sahip olmak için uğraştım biraz Allah'a çok şükür uzun süre aratmadı ama düşün bu ay tedavi ye başlayacaktım ki kendiliğinden oldu Rabbime binlerce kez şükür olsun yeterki umudunu kaybetme Allah neyin ne zaman doğru olduğunu daha iyi biliyor .. 6. Hafta başında canım cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…