2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gecmis olsun aynen bulantidan bi sey yenmiyor halsizlik oluyo ustune.4-5 saat nefes almaya bile raziyim ben de doktorumdan ilac isteyecegim insallah birax dahi olsa rahatlarim
dramamine diye bulantı kesici bi hap verdi ama mecbur kalmadıkça kullanmıyorum hemen uyutuyo.
vinalac ı beğendim. yan etkisiz

Kızlar bulantıya iyi gelir mi bilmiyorum ama bana çok iyi geliyor bi deneyin isterseniz her gun bir ara öğün yapiyorum hatta dün kahvaltı yaptim karısik kuru meyveli ve findikli müsliye soguk süt koyuyorum içine taze meyve de doğruyorum çok iyi geliyor bi deneyin isterseniz yulafın lif oranı yüksek yararlıda belki bulantiya da iyi gelir.

Benim de ayni. 2 gen heterezigot tek gen homozigottu. Benim cildim cok hassas her turlu morariyor malesef. Yavas yapinca da daha yakici oluyor bir daha kurtaj yasamayalim da raziyim bu acilara
Ben de cleksan 0.6 kullaniyorum..ilavinyavas verince hic acimiyor benim hizli verince aciyor. Saglik.ocaginda yaptiyordum.hep.progestan ignesini kullanirken. Simdi kendim yapiyorum saglik ocagindaki hamsireler cok hizli yapiyorlsrdi morartip.sisiyordu..kendim yapali daha iyi oldu sukur..bebislerimiz iyi olsun da gerisi onemli degil

Rabbım yardımcımız olsun CNm.inş tez zamanda düzelirsin

Benim ilk öğrendiğim zamanlar yüzümde bir duruluk vardı böyle şeffaflık olmuştu ışıl ışıldı hatta annem oğlun olcak demiştiama şimdi birkaç tane sivilcem çıktı küçük küçük bakalım bekleyip göreceğiz

Bu arada hanımlar sanırım birçoğunuzun ikinci hafta üçüncü çocukları maşallah subhanallah.Yaşlarınız kaç?Sanırım bir çoğunuz da gençsiniz.Benim gibi 40 a merdiven dayayan yok mu :))
40 değilim ama 34 bende 5 yaşında kızım 3 tane de düşüğüm var inşlh bu kez sorunsuz bir gebelik geçirmeyi nasip eder rabbim

Yavrucaklarimizi kucagimiza alalim da morarsak da sissek de olur

Ben geçen gebeliğimde kullanmıştım kahverengi lekelenmelerden dolayı progestan ağır bir ilaç gece Alman daha iyi olur hatta benim doktorum yan etkilerini azaltmak ve etkisini artırmak için vajinal kullan demişti iyi gelmişti diğer türlü sersemlik bulantı kusma halsizlik şişkinlik yapıyordu doktoruna danış ve vajinal kullanmaya çalış geçmiş olsun ama mutlaka kullan

benim hakkım var çok ara verdiğim için ama doktorum o riske girmeyelim dedi,bende kendiliğinden olsun diye bekliyim :)))
bende öyle istiyorum aldrıma taraftarı değilim erkenden.doktora söyledim normal doğum bile yapabilirsin dedi ilkindede aynı doktordu kordon boynuna dolandığı için normal yapamadım.senin müsait normal doğum yapmaya deneriz dedi

Benim o konuda deneyimin yok, iki defa normal Doğum yaptım ama Avrupa'da bu olay çok yaygın. Her doğumu ayrı değerlendiriyorlar, ilki sezeryan olsan bile ikincide bir sorun yoksa normal oluyor.
bencede ben çok istiyorum normal doğum yapmayı,ilkindede çok istemiştim ama kordon boynuna dolandığı için yapamadım,bunda denemek istiyorum

teşekkür ederim bi bakıyım bende gruba üye değilim.inş bu sefer hayırlısıyla normal doğum yaparım.çoğu doktor kabul etmiyormuş riske giremem diye hatta 37-38. haftada alıyolarmış bebeği.benim doktor ben yaptırırım normal doğum dedi

bencede ben çok istiyorum normal doğum yapmayı,ilkindede çok istemiştim ama kordon boynuna dolandığı için yapamadım,bunda denemek istiyorum
İnşallah istediğin gibi olur senin istemen çok önemli. Sen tereddüt edersen doktorda riske girmek istemeyebilir. Benim doğumlar biraz uzun sürdü ama yine olsa yine normal doğururdum, Doğumdan sonra hemen ayağı kalktım bir şey olmamış gibi.

Benim ilk Doğumda suyum gelmesine ve açılma olmasına rağmen bebek Doğum kanalına girmemişti çok yukarıdaydı. sezeryan olur böyle giderse dediler ama iyi bir ebe vardı o bazı hareketler deneyebiliriz dedi ve ben tamam deneyelim normal istiyorum dedim, epidural yapıldı ve hareketler yaptım (beş hareketleri) karnıma masaj yapıldı sıcak suya girdim vs ve bebek indi ve Doğum başladı 5 dakika bile sürmedi.

İkinci o kadar zor olmadı ama onda da en son ultrasonda bebek 4 kilonun üzeri riske girmek istemezsen sezeryan olabilirsin dediler ama ben zaten bu ikinci denemek istiyorum dedim. Suyum gelmişti ama açılma yeteri kadar olmadı ve süni sancı verdiler sonra açılma hızlandı ve ağrı kesici olmadan ilkinden daha hızlı oldu doğumum, oğlum 4040 gram doğdu.

MaşaAllah.. .

bende çok saçma buluyorum ilki sezeryan oldu diye hepsi öyle olacak mantığını.sezeryan nedeni önemli anneden kaynaklıysa tamam ona bişey yok ama bebekten dolayı olunduysa ve şimdiki hamileliğinde sorun yoksa normal doğum yaptırılmalı..risk diyorlarda o risk ilk doğumunu yapacak olanda da var her doğum risk sonuçta Allaha emanetiz

ne güzel nasip olmuş size.benimde ilkinde suyum gelmişti ama kordon boynuna dolandığı için aşağı hiç inemedi oğluşum riske atmadı doktorum bide günüde dolmuştu 41. haftaya girmiştik mecburen sezeryan oldu.inşş bunda nasip olur normal doğum doktorum yaptırabileceğini söyleyince dünyalar benim oldu

kizlar Rabbim herkese normal dogum y-apmay-i nasip etsin ilk dogum y-apacak olanlar korkmay-in en iy-isi normal dogum.. cok sukur Rabbime 2 t(ane dogum y-aptim 2.side normal oldu epidurale cok kolay. t(abi once Allah o ne derse o. yani normal dogumdan korkmay-in. vallahi cocugu emzirmek dogumdan daha zor o gogusler catliy-or mahfoluy-or insan.. her ney-se hersey- guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…