2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bana da salladi gibi geldi hani 12.hafta falan olsa da birsey görüp tahmin etse anlicam sat a gore geriden geliyor zaten 8+0 bu kadar erken beklemiyordum.Tabi ki insan önce sağlık ister ama hemen soonrasinda cinsiyetini merak eder.Şu doktorlar soğukkanlılıkla anlayış arasindaki cizgiyi dengede tutamiyorlar maalesef.

Amin canım.dogru söylüyorsun ama işte insanın içi içini yıyo

Cok sevindim canim ben de seni yakipteydim darisi bana insallah

Mide bulantisindan ölüyorum 3 gundur ne kotu ne zor bi seymis normal mide bulantilarindan kat kat ağır kolumu kaldiracak halim yok

Bulantılarınız ne zaman başladı acaba ?benım kızımda bu sıralar baslamıstı .ama suan yok bulantım
6. hafta bittikten sonra başladı yavaş yavaş ama 2 gün olup 3 gün olmuyordu.. o kadar kötü değildim. oh iyi bu kadarcık olursa diyordum. 8. haftadan sonra arttı. 9. haftada biraz daha arttı 3 gündür bulanıyor. özellikle gece çıkarıyorum
belki bunda olmaz sizin

Mide bulantisindan ölüyorum 3 gundur ne kotu ne zor bi seymis normal mide bulantilarindan kat kat ağır kolumu kaldiracak halim yok
ben de 3 gündür öyleyim. bulantı insanı çok halsiz bırakıyo. dr. vinalac diye bitkisel zencefilli bir folik asit verdi. kahvaltıyla birlikte alıyorum 4-5 saat tutuyo.. ikindi vakti yine başlıyo

Bizim gelinimiz ilki sezeryan yaptı ikinci ve sanırım şimdi üçüncüyü de normal yapacak yurtdışında ilki sezeryansa hep sezeryan mantığı yok çok şükür .bizim doktorlar kendilerinde riski sevmiyor bence uğraşmamak İÇİN yapıyorlar istisnalar hariç tabi

Son düzenleme:
merhaba kizlar umarim herkes iy-idir benim mide bulant(ilarim var malesef isin kotusu 9 ay suruy-or oy-y- oy-y- ne y-apim ben nerelere gidem . ben hamileliklerim hep boy-le gidiy-or haa bide -6 ay-lik olunca mide y-anmasindan bahsetmiy-orum bile her hamile kaldigimda y-emin ediy-orum baska y-ok diy-e simdi 3.cuy-u tasiyorum
Anne olmak kolay- degil suan pilim bitmis durumday-im

9 ay mide bulantısı çok korkunç hafiflemiyormu 3v 3ya 4. aydan sonra.
3. iyi cesaret, sizde 4.nünde ışığını gördüm ben

ben de 3 gündür öyleyim. bulantı insanı çok halsiz bırakıyo. dr. vinalac diye bitkisel zencefilli bir folik asit verdi. kahvaltıyla birlikte alıyorum 4-5 saat tutuyo.. ikindi vakti yine başlıyo
Gecmis olsun aynen bulantidan bi sey yenmiyor halsizlik oluyo ustune.4-5 saat nefes almaya bile raziyim ben de doktorumdan ilac isteyecegim insallah birax dahi olsa rahatlarim

Güzelleşirsen erkek çirkinleşirsen kız olur derler :)
Benimde yüzümde sivilce çıkmaya başladı.
Bende de sivilce falan yok ama çokk solgunum,benzim sarardı resmen ilk oğlumda güzelleşmiştim farkımdayım ama ikinci oğlumda aşırı çirkinleştim bikaç foto dışında hiç fotoğrafım yok:)
Sanırım o bilgide efsane . Hep kızmı doğuracaksın çirkinleştin dedilerdi

Bilmiyorm ne kadar doğru ama bir muayene olduğum doktor, kemik yapısından az çok anlaşılabiliyor cinsiyeti demişti.
Doğruluk payı olabilir. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…