2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
y-ok kiz benimkisi 3.cu cocuk 3.5 yil oldu evleneli 2 oglum var 1 t(anesi 2.5 y-asina girecek 1 taneside 8 ay-lik 3.cusu spriz oldu . korunur halde hamile kaldim y-as 23 bende 3 cocuk olacak bizden aceleci, y-ok galiba..
Bende sendenim üçüncü gebeliğim . Yaş 25 . Benimde iki oğlum var biri 6 diğeri 2 yaşında bende korunarak spiralle hamile kaldım. Hayırlısı olsun hepimiz için .

Bende sendenim üçüncü gebeliğim . Yaş 25 . Benimde iki oğlum var biri 6 diğeri 2 yaşında bende korunarak spiralle hamile kaldım. Hayırlısı olsun hepimiz için .
Bende bu gebeligimden sonra spiral taktirmak istiyordum ama etrafından da çok duymaya başladım onunla da hamile kalan ne yapicaz biz boyle nasıl korunacaz acaba

t(abiki canim kontrolere hast(aney-e gide bilirsin . zat(en burda 3 ay-lik olunca komple hast(aney-e kay-idini y-apt(iriy-orlar.

amin canim amin kiz harbiden mi bende diy-orum 3cuy-u dogurim spiral t(akt(irim . ne y-apacaz simdi zat(en bnim y-umurt(aliklar hamile kalmay-a megilli

amin canim amin kiz harbiden mi bende diy-orum 3cuy-u dogurim spiral t(akt(irim . ne y-apacaz simdi zat(en bnim y-umurt(aliklar hamile kalmay-a megilli
O zaman test değerin normal. Ben yanlış anlamışım adetin geçer geçmez o şekilde çıktı zannettim. Doktora göründünüz mü? Kese , bebek falan bakıldımı sizde?
Birlikte olmamak sanırım en kesin sonuç

y-ok canim daha ay-in 10 da rendevu var. ist(e normalde t(ekrar 18 t(emmuzda adet( olmam gerekt(i olmadim t(est( sonucu pozit(if
kiz adam dursa ben durmuy-orum ;D

Kizlar doktor bana folik asit olarak folic_1 verdi ama acmi tokmu bisi soylemedi siz nasil iciyosunuz
Bende o folikasitten kullanıyorum ve bazen aç karnına bazen tok karnına içiyorum nasıl denk gelirse :)

Bende bu gebeligimden sonra spiral taktirmak istiyordum ama etrafından da çok duymaya başladım onunla da hamile kalan ne yapicaz biz boyle nasıl korunacaz acaba
Ben ikinci çocuktan sonra hemen spiral taktırmıştım (bakır spiral) ve beş sene kaldı hamile kalmadım, normalde korunmadığım an hamile kalıyordum yani. Ara ara kontrole gidersen sorun olmaz genelde kaydığı zamanlar koruması azalıyor.

Merhaba kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. 6+6 günlük hamileyim bir kaç gündür sarı beyaz akıntım oluyor aranızda benzeri durum yaşayan var mı? Normal mi sizce?

Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Evet tabi biz yapmamız gerekenleri yapacağız sonra da tevekkül etmemiz lazım. Takdir Allahın.. Demek seninki de 4 mm. Toplu iğne başı gibiler herhalde Seni ne kadar süre sonra çağırdı? 2 hafta çoookk uzun ya benim için.. Çok telaşlı biri değilimdir aslında. İnsan merak ediyor işte..

Kızlar günaydın son iki gündür çok şiddetli öksürüyorum bebeğe zarar vermiş midir kriz geçiriyorum resmen

Gunde 1 kere aliyorum ben canim tok ictim bakalim.
Ben gün içinde halsiz oluyorum oturup kalkınca gözüm çok kararıyo tansiyonum hep düşük 9-5, 9-6 eczacıya sordum en iyi folic asit bana hangisi olur diye folic trio dedi.. günde 3 tane 1 e göre fazla gibi aslında ama inşallah yanlış bişey yapmıyorumdur..

Bu kutu biterse daha içmem zaten ilk 3 ay dolmuş oluyor..

Merhaba kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. 6+6 günlük hamileyim bir kaç gündür sarı beyaz akıntım oluyor aranızda benzeri durum yaşayan var mı? Normal mi sizce?
Hayırlı olsun canım gözünaydın.. ilk haftalarda sarı beyazdı benim sonra süt beyaza döndü akıntım ara ara geliyo hamilelikde normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…