- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.181
Gunde 1 kere aliyorum ben canim tok ictim bakalim.Ben onun trio olanını günde 3 kez tok sabah öğle akşam içiyorum canım seninki günde 2 taneyse sabah akşam tok iç bence
Bende sendenimy-ok kiz benimkisi 3.cu cocuk3.5 yil oldu evleneli 2 oglum var 1 t(anesi 2.5 y-asina girecek 1 taneside 8 ay-lik 3.cusu spriz oldu . korunur halde hamile kaldim y-as 23 bende 3 cocuk olacak bizden aceleci, y-ok galiba..
Bende bu gebeligimden sonra spiral taktirmak istiyordum ama etrafından da çok duymaya başladım onunla da hamile kalan ne yapicaz biz boyle nasıl korunacaz acabaBende sendenimüçüncü gebeliğim . Yaş 25 . Benimde iki oğlum var biri 6 diğeri 2 yaşında bende korunarak spiralle hamile kaldım . Hayırlısı olsun hepimiz için .
Hiç bilmiyorum inan şimdiden onun kaygısındayım. Güvenilir % 100 bir yöntem sanırım yokBende bu gebeligimden sonra spiral taktirmak istiyordum ama etrafından da çok duymaya başladım onunla da hamile kalan ne yapicaz biz boyle nasıl korunacaz acaba
t(abiki canim kontrolere hast(aney-e gide bilirsin . zat(en burda 3 ay-lik olunca komple hast(aney-e kay-idini y-apt(iriy-orlar.Doktorunla konusup, vajinal yoldan fitil seklinde kullan, hem daha etkili ve yan etkileri cok az. Ben gunde 2 tane agizdan kullaniyordum, dengem bozulmustu. Sarhos gibiydim, kendimi toparlayamiyordum. Simdi gunde 6 tane vajinal fitil seklinde aliyorum, cok daha rahatim.
Ben de Lyon'dayim :) Benim ilk cocugum deneyimsizim. Dogum icin simdiden hastaneye basvurmak gerekir diyorlar, dogru mu?
Su gibi akinti bende de oluyor, Progestan'i aldiktan yarim saat sonra. Bazen sari bazen beyaz akinti gibi geliyor. Doktorum cok normal, telas etme dedi.
ist(e en son adet(im 18 haziran bende 2-6 y-irmi alt(i t(emmuzd y-apt(irdim20 haziran kuzum benimkide son adet tarihim.
yaptığın kan testindeki hcg 10 bin küsür yazmışınya, ne zamanın testi, yani adetinden ne süre sonra yaptın da 10 bin çıktı?
amin canim amin kiz harbiden mi bende diy-orum 3cuy-u dogurim spiral t(akt(irim . ne y-apacaz simdi zat(en bnim y-umurt(aliklar hamile kalmay-a megilliBende sendenimüçüncü gebeliğim . Yaş 25 . Benimde iki oğlum var biri 6 diğeri 2 yaşında bende korunarak spiralle hamile kaldım . Hayırlısı olsun hepimiz için .
O zaman test değerin normal. Ben yanlış anlamışım adetin geçer geçmez o şekilde çıktı zannettim. Doktora göründünüz mü? Kese , bebek falan bakıldımı sizde?amin canim amin kiz harbiden mi bende diy-orum 3cuy-u dogurim spiral t(akt(irim . ne y-apacaz simdi zat(en bnim y-umurt(aliklar hamile kalmay-a megilli
y-ok canim daha ay-in 10 da rendevu var. ist(e normalde t(ekrar 18 t(emmuzda adet( olmam gerekt(i olmadim t(est( sonucu pozit(ifO zaman test değerin normal. Ben yanlış anlamışım adetin geçer geçmez o şekilde çıktı zannettim. Doktora göründünüz mü? Kese , bebek falan bakıldımı sizde?
Birlikte olmamak sanırım en kesin sonuç
Bende o folikasitten kullanıyorum ve bazen aç karnına bazen tok karnına içiyorum nasıl denk gelirse :)Kizlar doktor bana folik asit olarak folic_1 verdi ama acmi tokmu bisi soylemedi siz nasil iciyosunuz
Ben ikinci çocuktan sonra hemen spiral taktırmıştım (bakır spiral) ve beş sene kaldı hamile kalmadım, normalde korunmadığım an hamile kalıyordum yani. Ara ara kontrole gidersen sorun olmaz genelde kaydığı zamanlar koruması azalıyor.Bende bu gebeligimden sonra spiral taktirmak istiyordum ama etrafından da çok duymaya başladım onunla da hamile kalan ne yapicaz biz boyle nasıl korunacaz acaba
Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Evet tabi biz yapmamız gerekenleri yapacağız sonra da tevekkül etmemiz lazım. Takdir Allahın.. Demek seninki de 4 mm. Toplu iğne başı gibiler herhaldeCanım benim son adet tarihim 9 haziran ama pazartesi gittigimde doktor 10 günlük bir gecikme görüyorum bebegin 6 haftalik dedi. Kalp atışını da gosterdi. O gostermese ben fark edemezdim. O kadar küçük ki 4 mm suan bir pirinç kadar dedi. Hiç üzülme seninle ayni durumdayiz her sey normal sakin ol. Cok da uzerine düşüp irdeleme Allahin takdirine birak. Çünkü ben bebegimin birini dogarken kaybettim. Demek ki nasibi yokmus. Anladım ki neyi cok istersem neyi Allahtan ileri koymaya durursam Allah onu elimden aliyor. Eskiden annelerimiz kendi kendilerine dogururmus dusun doktor mu varmis. Cok şükür suan imkanlar fazla biz sürekli takipteyiz. Ama keşke bu kadar her seyi bilmeseydik. Ne cok kaygilaniyoruz baksana
bişy olmaz cnm merak etme millet öğürmekten geberiyor bişey olmuyorKızlar günaydın son iki gündür çok şiddetli öksürüyorum bebeğe zarar vermiş midir kriz geçiriyorum resmen
Ben gün içinde halsiz oluyorum oturup kalkınca gözüm çok kararıyo tansiyonum hep düşük 9-5, 9-6 eczacıya sordum en iyi folic asit bana hangisi olur diye folic trio dedi.. günde 3 tane 1 e göre fazla gibi aslında ama inşallah yanlış bişey yapmıyorumdur..Gunde 1 kere aliyorum ben canim tok ictim bakalim.
Hayırlı olsun canım gözünaydın.. ilk haftalarda sarı beyazdı benim sonra süt beyaza döndü akıntım ara ara geliyo hamilelikde normalmişMerhaba kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. 6+6 günlük hamileyim bir kaç gündür sarı beyaz akıntım oluyor aranızda benzeri durum yaşayan var mı? Normal mi sizce?
ben oğlumda kullanmıştım bir nebze azaltıyorBulantı için premesis kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?