2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynı sayılır muhtemel doğum tarihlerimiz , siz bebeği gördünüz mü daha önce kontrole falan gittiniz mi acaba?

Aynı sayılır muhtemel doğum tarihlerimiz , siz bebeği gördünüz mü daha önce kontrole falan gittiniz mi acaba?
ben tam 1 hafta önce gittim sata göre 5+4 tüm vajinal ultrasonla kese 5.52 mm gözüktü. Doktor 5+0 dedi. 15 gün sonra çağırdı.Tam haftaya perşembe gidicem yeniden doktorun dediğine göre 7+0 olmuş olacağım, şu an 6+0 ım. Bebeği ve kalp atışını görebiliriz dedi yine vajinal bakacağını söyledi.

Hayırlısı bakalım bizde de aynı durum var. 5+4 de göremedik ne bebeği ne yolk sacı 10 gün sonraya gel dedi. Ama ben artık bekleyemiyeceğim 8. Günde gidiyorum duyarız inşallah hep beraber...

Hayırlısı bakalım bizde de aynı durum var. 5+4 de göremedik ne bebeği ne yolk sacı 10 gün sonraya gel dedi. Ama ben artık bekleyemiyeceğim 8. Günde gidiyorum duyarız inşallah hep beraber...

inşallah canım. hepimiz güzel haberler alırız inşallah. ama gerçekten sabırlı olmak gerekiyormuş ve herkesin hamileliğin bir olmadığını anladım. o yüzden bekleyip göreceğiz yapacak bir şeyler yok. iyi şeyler düşünelim iyi olsun.

Merhaba ☺BEN BUGUN BEBEGI VE KALP ATIŞINI GORDUM AMA DOKTOR DUYAMAZSIN SIMDI DEDI COK MUTLUYUM. KESE BOYUTUNA DA 8 CM GIBI BI SEY DEDI ORASINI TAM DINLEYEMEDIM HEYECANDAN INSALLAH GORMEYI BEKLEYEN HERKES GORUR

Allah yardımcın olsun.Rabbim herşeyin en iyisini, en hayırlısını bilendir bizim için.Lütfen üzme kendini.Allah'a emanet ol.

Merhaba ☺BEN BUGUN BEBEGI VE KALP ATIŞINI GORDUM AMA DOKTOR DUYAMAZSIN SIMDI DEDI COK MUTLUYUM. KESE BOYUTUNA DA 8 CM GIBI BI SEY DEDI ORASINI TAM DINLEYEMEDIM HEYECANDAN INSALLAH GORMEYI BEKLEYEN HERKES GORUR
Bize de dinletmemişti kalp atışını ama görmüştük ekranda. Bebek görününce artık keseyi ölçmez doktor bebeği ölçer o da ultrason resminde yazar

Allah yardımcın olsun.En kısa zamanda tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba. Biraz önce dr dan geldim. Canım biraz sıkkın açıkçası. Sat a göre 8+4 üm. Yaklaşık 2 hafta önce gittiğimde sadece yolk sac vardı. Bebeği görememiştik. Bu sefer gördük, kalbi atıyor gördüm dedi dr ama bana bişey göstermedi ve dinletmedi. Bebek haftasına göre baya küçük. 4 mm dedi. 6 haftalık görünüyor dedi. 2 hafta sonra gel dedi tekrar. Ben yurtdışında yaşıyorum ve dr çok bilgi vermiyor, yabancı dilim de iyi değil. Geç döllenme de olabilir, anomali de olabilir bekleyeceğiz dedi. Zaman nasıl geçer bilmiyorum. Çok geriden takip ediyor. Hiç birinizde bu kadar fark duymadım. Beta da zaten 2 ye katlamıyordu.. Napcam bilmiyorum

Canım okurken öyle acıdı ki içim. .ne zor seyler yaşamışsın. .inşallah kafanı toparladiktan sonra sağlıcakla bebeğini kucağına alır biraz da olsun teselli olursun..

Bana sorarsan geç döllenme sıkıntı yapma kendine doktorlar herzaman en kötüsünü söylüyor.. .

kizlar acaba icinizde en son 18 haziranda adet goren varmi.
benim en son adet gunum 18 haziran
18 temmuzda adet gormedim dedim normaldir zat(en ondan onceki ayda gecikmisti ama bu sefer tam 10 gun gecti bende icim rahat olsun diye gittim test aldim bide ne gorim 2 tane kirmizi cizgi ertesi gun gittim kan vermeye degerlerim 10.380 cikti .ayin 10 da rendevum var haftay-a persembe gunu bugun internete gore -6 arti 4 dum. kizlar aranizda en son 18 haziranda adet goren var mi?

Ikinci çocuk mu canim hayirli olsun vardir muhakkak

Canım benim de 18 hazirandı son adetim aynıyız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…