2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar doktor bana folik asit olarak folic_1 verdi ama acmi tokmu bisi soylemedi siz nasil iciyosunuz

bugün çarşıya çıktım biraz alışveriş yaptım. uzun süre yattım bende. artık kanama olmayınca biraz daha rahat davranıyorum. ben öğretmen olduğumdan yaz tatiline denk gelmesi iyi oldu. doktor yat falan demedi ama zaten mide bulantısı halsizlikten yattım birazda.
kanaman varsa dikkat et bence

bir de başka doktora görün bence.

Kızlar bugün öğleden sonra baygınlık gecirdim.halsizlik, basdonmesi,elim ayağım bosaldi ,bir tuhaf oldum.basladim ağlamaya.progestan kullaniyorum 200mglik ve gunde 3 kere.sanirim cok agir geldi bu ilac bana.yarin dr söyleyeceğim ama insallah önce hayirlisi ile kalbini duyarız

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 200 luk progestan sabah akşam seklinde alıyorum. Bende su gibi akinti yapıyor. Fitil şeklinde alıyorum. Acaba sizde de benzer bir durum var mı? Dr ilaçtandır dedi ama ben yine de emin olmak istiyorum.

Henüz doktor araştırırken böyle bir durum oldu. Doktorum özel değil

Canım benim son adet tarihim 9 haziran ama pazartesi gittigimde doktor 10 günlük bir gecikme görüyorum bebegin 6 haftalik dedi. Kalp atışını da gosterdi. O gostermese ben fark edemezdim. O kadar küçük ki 4 mm suan bir pirinç kadar dedi. Hiç üzülme seninle ayni durumdayiz her sey normal sakin ol. Cok da uzerine düşüp irdeleme Allahin takdirine birak. Çünkü ben bebegimin birini dogarken kaybettim. Demek ki nasibi yokmus. Anladım ki neyi cok istersem neyi Allahtan ileri koymaya durursam Allah onu elimden aliyor. Eskiden annelerimiz kendi kendilerine dogururmus dusun doktor mu varmis. Cok şükür suan imkanlar fazla biz sürekli takipteyiz. Ama keşke bu kadar her seyi bilmeseydik. Ne cok kaygilaniyoruz baksana

Teşekkür ederim durumumuz çok benzermiş. Kanamanız kaç gün sürdü ve şiddeti ile rengi nasıldı?

Teşekkür ederim durumumuz çok benzermiş. Kanamanız kaç gün sürdü ve şiddeti ile rengi nasıldı?
2 hafta içinde toplamda 3 kez kanama yaşadım bunun yani sira biten kanamalar sonrası lekelenmem oldu. İlk 2 kanama kahverengiydi. Ancak son geçirdiğim bildiğiniz kıpkırmızı kandı. Rengini görünce daha çok korktum. Hiç bir kanama öyle saatlerce sürmedi ama az da değillerdi kesinlikle. Açıkçası arastirmaktan helak oldum. Umarım tekrar yaşamam. Duyduğum kadarıyla progesteron harici bir çözüm de sunmuyorlar. Bir de su gibi akıntım oluyor benim ama dr progestan kaynaklı olduğunu söyledi. Sizde böyle oluyor mu? Ekstradan duyduğunuz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim. Allah bebeklerimizi korusun inşallah.

hmm anladim canim. bende 2-6 temmuzda kan tahlili y-apt(irdim arada 8 gun var o kadar cogaliy-or mu y-aa. kiz benimkisi ikiz olmsasin + ikiz anneleri sizin degerleriniz kac cikt(i..?

Doktorunla konusup, vajinal yoldan fitil seklinde kullan, hem daha etkili ve yan etkileri cok az. Ben gunde 2 tane agizdan kullaniyordum, dengem bozulmustu. Sarhos gibiydim, kendimi toparlayamiyordum. Simdi gunde 6 tane vajinal fitil seklinde aliyorum, cok daha rahatim.

marsilya canim sen?
Ben de Lyon'dayim :) Benim ilk cocugum deneyimsizim. Dogum icin simdiden hastaneye basvurmak gerekir diyorlar, dogru mu?

Su gibi akinti bende de oluyor, Progestan'i aldiktan yarim saat sonra. Bazen sari bazen beyaz akinti gibi geliyor. Doktorum cok normal, telas etme dedi.

Fenayim bu aksam.oglum illa pizza istedi kres cikisi.iki dilim bende yedim simdi karnimda bir gurultu.umarim dokunmaz.hava da cok sicak yarabbim serinlese artik bir nefes alsak hic dayanamiyorum sicaga

Ben onun trio olanını günde 3 kez tok sabah öğle akşam içiyorum canım seninki günde 2 taneyse sabah akşam tok iç bence
Neden 3 veya 2 alıyorsunuz folik asiti? Pregniofol kullaniyorum ben doktorum günde 3 tane dedi. Ben başka 2 doktora daha sordum bir de hamile bir arkadaşımdan biliyordum diğer herkes günde 1 tane alacağımı söyledi. O yüzden bende 1e dusürdüm.

20 haziran kuzum benimkide son adet tarihim.
yaptığın kan testindeki hcg 10 bin küsür yazmışınya, ne zamanın testi, yani adetinden ne süre sonra yaptın da 10 bin çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…