2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
y-ok kiz benimkisi 3.cu cocuk 3.5 yil oldu evleneli 2 oglum var 1 t(anesi 2.5 y-asina girecek 1 taneside 8 ay-lik 3.cusu spriz oldu . korunur halde hamile kaldim y-as 23 bende 3 cocuk olacak bizden aceleci, y-ok galiba..
Hay maşallah bu ne hız bu ne cesaret tebrik ederim ben senin yaşındayken evlenmeye bile cesaret edemezken sen çocuklarını büyütüyorsun gerçekten tebrik ediyorum ne güzel çocuklarınla arkadaş gibi olacaksın bende senden 10 yaş büyüğüm ilk hamileliğim ve bakabilirmiyim acaba becerebilirmiyim diye düşünüyorum

:)))))))benim bulantılar yerini kaynamaya bırakınca gaviscon aldım biraz iyi geliyor halsizliğimde nispeten azaldı çok şükür ,hep iyi oluyorum tamam diyorum ertesi gün 5. gebelik haftama geri dönüyorum bulantı halsizlik kusma hepsi sıraya giriyor,artık bu şekilde kalayım Allahım neolur şuan iyiyim buna razıyım sen nasılsın?

Merhaba kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. 6+6 günlük hamileyim bir kaç gündür sarı beyaz akıntım oluyor aranızda benzeri durum yaşayan var mı? Normal mi sizce?
Evet benimde o şekilde akıntılarım normal endişelenme
Gaviscon açmı tokmu alınıyor birde ne ölçüde içiyorsunuz acaba?

günaydın güzel anneler.çok şükür ankara serinledi biraz rabbim sesimi duydu bende hala bulantılar başlamadı ilkinde de hiç olmamişti zaten maşallah diyeyim bulantısı olmayana erkek diyorlar hep ama pek inancım yok öyle şeylere. ilk hamileliğimde erkek olduğunu hissetmiştim bunda hep kız hissettim.bakalım hislerim beni yanıltacak mı.sağlıklı olsunlar minikler de cinsiyetlerini rabbim bilir.umarım tüm annneler iyidir.haftanın son iş gününde zaman biran önce bitsinde eve gidelim

Günaydın benim yüzümü n her yerinde sivilceler çıktı çok kötü oldu neden olur acaba normalde hiç cikmazdi benim gibi olan arkadaşlar varmi

Bana o metpamid hic bi ise yaramadi ya zencefil cayi iciyorum o daha dogal enazndan. Birde bulanti bilekligi varmis. Memnun kalan cok ama ise yararmi bilmiyorum. Yinede deniycem mide bulantisina bide halsizlik eklenince kipirdayamiyorum

Günaydın kızlar bu sabah ilk defa kahverengi akıntım oldu evde progestron jel olanından vardı hemen kullandım ay çok modum düştü dr randevum Salı'ya ama devam ederse bugüne alabilirmiyim acaba randevuyu ki off çok da dolu dr un randevuları

canım inşallah alabilirsin randevuyu telaş yapma sakin bir şekilde doktoruna ulaşmaya çalış o olmazsa başka bir doktora.bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.umarım hemen geçer

bakarsin abla bakarsi m.etme

Günaydın benim yüzümü n her yerinde sivilceler çıktı çok kötü oldu neden olur acaba normalde hiç cikmazdi benim gibi olan arkadaşlar varmi
günaydın benim yüzüm de sivilce içinde. bi de kocaman kocaman baş yaptılar. Ama hiç bir sey uygulamauyorum kullanmıyorum kendi hallerine bıraktım biri pısıyor biri çıkıyor

günaydın kızlar, kasıklarında karnında yoğun ağrılar yaşayan var mı ben gibi. birde bugün hafif sersemlik var başım dönüyor yada uyuşuyor gibi ..

günaydın benim yüzüm de sivilce içinde. bi de kocaman kocaman baş yaptılar. Ama hiç bir sey uygulamauyorum kullanmıyorum kendi hallerine bıraktım biri pısıyor biri çıkıyor
Ben de kendi hallerine bıraktım geçer herhalde aynaya bakınca çirkin gorunuyo ama bebeklerimiz için her şeye deger

Günaydın kızlar dün doktora gittim ben de tam 6 haftalık görünüyor bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür yalnız ultrasondan gösterdi doktorm hafif bir kanama alanı varmış çok tedirgin oldum. İğne ve progestan verdi. Bol bol dinlen dedi Kullananlar vardı sanki aramızda faydası oldu mu merak ediyorum progestanı ağızdan alıyorum acaba diğer türlü daha mı etkili olur.

Ben de ilkinde kasılmalarımdan ötürü kullanmıştım yutarak tabi. Doktor diğer türlü gerekli görseydi öyle söylerdi o nasıl tasviye ettiyse öyle devam edin. Çok uyku yapıyor o hap da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…