2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım Allah korusun. İnşallah sorunsuz sıkıntısız hayırlısıyla normal çıkar. Bende meraktayım 10 gün sonra cıkar dediler. Bugün 9 gün oldu. İnşallah temiz çıkar hepimizin

29 yaşındayım canım

Evet canım gitsem iyi olur aslında ama açıkçası benim gebeliğim çok riskli eşim çalışıyor izin alamaz ben tek nasıl gideceğim hiç bilmiyorum insanın böyle durumlarda yalnız olması çok kötü Ki toplu taşımayla falan gitmem yasak bi yerlere bebeğim tüple oldu sıfırı tüketmiş durumdayız bilemiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bayan bi doktor var esenler de Züleyha gedik Cevahir eğer karşı tarafta oturuyor alaydım kesinlikle ona giderdim arkadaş gibi bi doktor

Teşekkürler canım cevabın için ama bayan dr tercihim ilgi hastanesini biliyorum yakın bana

Vallahi nerdeyse saat kuracağım geceleri nasıl uyanamıyorum tuvaletim gelince anlamıyorum

Eğer gitme durumun yoksa dediğim gibi yediklerine dikkat et kendi doktoruna gidene kadar gittiginde ona söylersin.

Kızlar birşey soracağım burada sistemdeki hamilelik takvimi 1 hafta öndemi gidiyor sanki hoş takvimide yapamadımda benim doktorun dediği muhtemel doğum tarihi 17 mart yani şuan 11 haftalığım ama burada benimşe bir olanlar 13-14 haftalarda görünüyor ? Bilemedim gerçi takvimide yapamadım kendime

Eğer gitme durumun yoksa dediğim gibi yediklerine dikkat et kendi doktoruna gidene kadar gittiginde ona söylersin.
Doktorumun bilgisi var kadın doğumunun yani şekerin tehlikeli şekilde yüksek değil dedi boşa ilaç kullanmanı istemiyorum dedi tansiyon için tuzsuz Yemen ve sinir yapmaman Laz'ım dedi doktorlar biraz relax oluyor insan bazen şüphe ediyor ama doktorum iyi yani arasam hatta mesaj atsam bi sorun olduğunda hemen cevap verir ne gerekiyorsa yapar hamileliğe bağlı yükselebiliyormuş yani normalde 90,80 olan açlık şekeri hamilelikte 100 ve daha fazla çıkabiliyormuş senin korkulacak şekilde yüksek değil dedi işte ne bileyim insan evham yapıyor zor olunca da zaten bebeğim için çok uğraştık o yüzden evhamlıyım

Vallahi nerdeyse saat kuracağım geceleri nasıl uyanamıyorum tuvaletim gelince anlamıyorum
Kalktığında normal mi geliyor idrarın, yoksa çok sıkışık mı uyanıyorsun sabahları?
Canım ben bugün 13+1 im yeni girdim 14e. Ama muhtemel doğum 5 mart. Son adet tarihine göre mi 17 mart senin yoksa dr ölçümlerine göre mi?

Kızlar tatile gidicem güneş koruyucu almak istiyorum neler kullanabiliyoruz hangi marka alabilirim?

Kızlar evime tam 2 haftadır ne süpürge açıldı ne silindi balkon toz içinde biliyorsunuz kanamam oluyor sürekli riskli gebeliğim bi tane insan Yok gelip yapacak ve ben çok rahatsız oluyorum evin pis olmasından şimdi süpürge bana bakıyor ben süpürgeye halıları önceki gibi silkelemek isterdim şöyle karşı apartmanın duvarına sesi çarpıp bana gelirdi of deliriyorum galiba

Sıkışık uyanıyorum birde çok az ve yavaş geliyor idrar neden oluyor acaba yanma falan Yok ama

Canım son adetim 5 haziran yani bu telfnlardaki uygulamalardada doktorda da 11+3 şuan yani 17 mart doğum veriyor burda sizi görünce bende merkettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…