- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.461
Ben solante kullanıyorum çok memnunum biodermada kullanmıştım oda cok güzeldi.Kızlar tatile gidicem güneş koruyucu almak istiyorum neler kullanabiliyoruz hangi marka alabilirim?
Canım son adetim 5 haziran yani bu telfnlardaki uygulamalardada doktorda da 11+3 şuan yani 17 mart doğum veriyor burda sizi görünce bende merkettm
Evet daha once de yazmistim diyetle normal seviyeye dusurebilirsin normalde bende de şeker yok ama ilk gebeliginde cikmisti hormonlar tetikliyor.diyet yaparsan geçer.Doktorumun bilgisi var kadın doğumunun yani şekerin tehlikeli şekilde yüksek değil dedi boşa ilaç kullanmanı istemiyorum dedi tansiyon için tuzsuz Yemen ve sinir yapmaman Laz'ım dedi doktorlar biraz relax oluyor insan bazen şüphe ediyor ama doktorum iyi yani arasam hatta mesaj atsam bi sorun olduğunda hemen cevap verir ne gerekiyorsa yapar hamileliğe bağlı yükselebiliyormuş yani normalde 90,80 olan açlık şekeri hamilelikte 100 ve daha fazla çıkabiliyormuş senin korkulacak şekilde yüksek değil dedi işte ne bileyim insan evham yapıyor zor olunca da zaten bebeğim için çok uğraştık o yüzden evhamlıyım
Tatlı ve tuzludan uzak duruyorum canım elimden geldiği kadar ama çok acıkıyorum elimde olmadan yiyorum akşam yemeğinden sonra acıkma oluyor gece ya sandviç yapıyorum ya da çorba varsa ısıtıp içiyorum ya da yoğurt falan yiyorum yoksa yatamıyorumEvet daha once de yazmistim diyetle normal seviyeye dusurebilirsin normalde bende de şeker yok ama ilk gebeliginde cikmisti hormonlar tetikliyor.diyet yaparsan geçer.
Benim ilk oglumda ozamanlarki sevgili mudurum zaten yarim gun calisiyorsun sut iznine gerek yok deme curetinde bulunmustuki zaten ondan izin de istememiştim sadece 15 saat ders aldığım için derslerimin dagitilarak degil de ust uste olmasini rica etmiştim ve tartismistuk kendisiyle neyseki cabuk gitti kurtulduk.iyi ve guvenilir bir bakici bulursunuz canim ben bakicimdan memnunum saolsun ev islerimin de büyük bölümünü yapiyor cok yardimci oluyor saolsun.hatta bakiciya basladigimizda ben rahat bile ettim cok iyi oldu.yarim güne 850 veriyorduk simdi 1000 oldu 5 eylülde başlayacak tekrar oğluşa da cok iyi bakiyor gozum arkada kalmoyor.Arkadaşlar merhaba, yaşadığım şehirde doğacak çocuğumu tüm gün emanet edebileceğim kimsem yok ve çalışan bir anne olarak her gün bebeğime kim bakacak, nasıl olacak, kime güvenilir bin türlü soruyla hayatımın en güzel geçmesi gereken şu günlerini kaygıyla yaşıyorum. devlet memuruyum, anneler için yarım gün çalışma yasası yürürlüğe girdi ancak uygulama açısından hala bir gelişme yok. bimer e konuyla ilgili gelecekteki mağduriyetimizin engellenmesinin yalnızca biz annelerin gönül rahatlığı için değil annesiyle daha çok vakit geçirebilmiş sağlıklı ve mutlu nesillerle daha güçlü bir memleket geleceği için de ne kadar önemli olduğunu belirttiğim bir yazı yazdım. bu konuda bir farkındalık yaratmak adına sizleri de bimer cimer gibi başvuru-öneri kanallarını kullanmaya davet ediyorum. sevgiler...
Kızlar evime tam 2 haftadır ne süpürge açıldı ne silindi balkon toz içinde biliyorsunuz kanamam oluyor sürekli riskli gebeliğim bi tane insan Yok gelip yapacak ve ben çok rahatsız oluyorum evin pis olmasından şimdi süpürge bana bakıyor ben süpürgeye halıları önceki gibi silkelemek isterdim şöyle karşı apartmanın duvarına sesi çarpıp bana gelirdi of deliriyorum galiba
Boşver canım evin pis kalsın ama sağlığınız yerinde olsun. Kınayacak olan zaten gelmesin. Benimde hiç halim yok. Toplasam da cocuk var yine dağılıyor. 2 iş yapsam yoruluyorum. Canını sıktığına bile değmez. Bende dağınıklığa hiç gelemiyorum ama napıyım sallıyorum mecburen. İdrarın o şekilde olması bebeğin yaptığı baskıyla alakalı olabilir canım. Ya da mesanede tortu olabilir dr söylemişti banada. İlkinde ben sıkışsamda idrarım yavaş geliyodu ya da tam boşalmıyodu huzursuzluk veriyodu. Dr önce tahlil yaptı sonra da tek kullanımlık şaselerden verdi. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldiSıkışık uyanıyorum birde çok az ve yavaş geliyor idrar neden oluyor acaba yanma falan Yok ama
Benim ilk oglumda ozamanlarki sevgili mudurum zaten yarim gun calisiyorsun sut iznine gerek yok deme curetinde bulunmustuki zaten ondan izin de istememiştim sadece 15 saat ders aldığım için derslerimin dagitilarak degil de ust uste olmasini rica etmiştim ve tartismistuk kendisiyle neyseki cabuk gitti kurtulduk.iyi ve guvenilir bir bakici bulursunuz canim ben bakicimdan memnunum saolsun ev islerimin de büyük bölümünü yapiyor cok yardimci oluyor saolsun.hatta bakiciya basladigimizda ben rahat bile ettim cok iyi oldu.yarim güne 850 veriyorduk simdi 1000 oldu 5 eylülde başlayacak tekrar oğluşa da cok iyi bakiyor gozum arkada kalmoyor.
Ben şimdi hesaplattım sat 5 haziran olarak girince 12+1 çıkıyor canım 13.haftadasın yani. 17 mart dediyse dr geç döllenme vs olmuş olabilirCanım son adetim 5 haziran yani bu telfnlardaki uygulamalardada doktorda da 11+3 şuan yani 17 mart doğum veriyor burda sizi görünce bende merkettm
Evet canim gercekten cok yuksek ben izmirdeyim ve burda hep boyle rakamlar hatta bir coğu sigorta ve asgari ucret istiyor benimki azkimda tam yarim gun ile degil ders saatime gore bazen 4 bazen 5 saat kalır gider.yarım güne 1000 tl..... zaten yarım gün çalışınca yarım maaş almayacak mıyız? benim bugünkü şartlarda maaşımın yarısı 1300 tl :) basit bir matematiksel hesapla ücretsiz izne çıkıp kendim bakmam daha mantıklı galiba
Cok sağol canım ilgilendiğin içinBen şimdi hesaplattım sat 5 haziran olarak girince 12+1 çıkıyor canım 13.haftadasın yani. 17 mart dediyse dr geç döllenme vs olmuş olabilir
Rica ederim. Takvim içinde bizlerin takviminin altında link var ona tıkla, tarih alanına aralarınla - işareti koyarak yaz tarihi. 17-03-2018 gibi.Cok sağol canım ilgilendiğin için
Evet canim gercekten cok yuksek ben izmirdeyim ve burda hep boyle rakamlar hatta bir coğu sigorta ve asgari ucret istiyor benimki azkimda tam yarim gun ile degil ders saatime gore bazen 4 bazen 5 saat kalır gider.
O zaman gittiğimde ben doktora bu durumu söyleyeyim şükür progestan bitti 4.aya girdiğimiz için iğne yerlerim düzeliyor yavaş yavaş eşimle konuştum biraz önce yavaş yavaş temizlik yapacağım diye aman şakın yapmıyorsun dedi yarın erken geleceğim ben yaparım dedi açıkçası çok korkuyorum bidaha kanama olacak bebeğime bişey olacak diye geldik buralara kadar o kadar emek verdik çile çektik sıkmam Laz'ım dişimi bayram da kimse gelmez zaten bize şeker toplamak için bi kaç çocuk bende kimseye gitmeyeceğim evimde yapacağım yemeğimi Eti'mi sütümü bakacağım keyfime o büyükler var ya aranmayı bile haketmiyor ama bana yakışmaz arayacağım kutlayıp kapatacağımBoşver canım evin pis kalsın ama sağlığınız yerinde olsun. Kınayacak olan zaten gelmesin. Benimde hiç halim yok. Toplasam da cocuk var yine dağılıyor. 2 iş yapsam yoruluyorum. Canını sıktığına bile değmez. Bende dağınıklığa hiç gelemiyorum ama napıyım sallıyorum mecburen. İdrarın o şekilde olması bebeğin yaptığı baskıyla alakalı olabilir canım. Ya da mesanede tortu olabilir dr söylemişti banada. İlkinde ben sıkışsamda idrarım yavaş geliyodu ya da tam boşalmıyodu huzursuzluk veriyodu. Dr önce tahlil yaptı sonra da tek kullanımlık şaselerden verdi. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi
Canım ben sebamed kullanmıştım onda paraben yok.Kızlar tatile gidicem güneş koruyucu almak istiyorum neler kullanabiliyoruz hangi marka alabilirim?
Canım nasıl gecti rBugün saat 3 te doktor randevumuz var tarama testi yapilacak.Yüreğim pır pır bu tarama testi yüzünden ilk oğlumda kabus dolu günler yaşamıştım sanırım ondan olsa gerek çok sıkıntılı ve heyecanlıyım şuan.12+4olduk belki cinsiyeti de öğreniriz.lütfen benim için dua edin ayni kabusu birkere daha yaşamak istemiyorum her şey normal çıkar inşallah
insallah güzel haberlerle gelirsin canımBugün saat 3 te doktor randevumuz var tarama testi yapilacak.Yüreğim pır pır bu tarama testi yüzünden ilk oğlumda kabus dolu günler yaşamıştım sanırım ondan olsa gerek çok sıkıntılı ve heyecanlıyım şuan.12+4olduk belki cinsiyeti de öğreniriz.lütfen benim için dua edin ayni kabusu birkere daha yaşamak istemiyorum her şey normal çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?