2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Buraya çok giremiyorum ben ama takipteyim aslında. Bu hafta duygularım çok karışık çok ağlak oldum korku geliyor zaman zaman hormonlardan mı yoksa ilk bebeğimi kaybetmemden dolayımı anlamadım.Vesvese geliyor içime beni endişelendiriyor.Dua ediyorum bol bol benim gibi olan var mı aranızda?
11+3 haftalığım

Canım son adetim 5 haziran yani bu telfnlardaki uygulamalardada doktorda da 11+3 şuan yani 17 mart doğum veriyor burda sizi görünce bende merkettm

Her bir hafta bittiğinde yeni bir haftanın içinde oluyorsunuz yani şu an siz 12nin içindesiniz alttaki takvimlerde de içinde diye yazar yani 12+0 olduğunuz gün 13. Haftaya girmiş olacaksiniz 13+0 olduğunda da 14. Haftaya girmiş olacaksiniz

Evet daha once de yazmistim diyetle normal seviyeye dusurebilirsin normalde bende de şeker yok ama ilk gebeliginde cikmisti hormonlar tetikliyor.diyet yaparsan geçer.

Evet daha once de yazmistim diyetle normal seviyeye dusurebilirsin normalde bende de şeker yok ama ilk gebeliginde cikmisti hormonlar tetikliyor.diyet yaparsan geçer.
Tatlı ve tuzludan uzak duruyorum canım elimden geldiği kadar ama çok acıkıyorum elimde olmadan yiyorum akşam yemeğinden sonra acıkma oluyor gece ya sandviç yapıyorum ya da çorba varsa ısıtıp içiyorum ya da yoğurt falan yiyorum yoksa yatamıyorum

Arkadaşlar merhaba, yaşadığım şehirde doğacak çocuğumu tüm gün emanet edebileceğim kimsem yok ve çalışan bir anne olarak her gün bebeğime kim bakacak, nasıl olacak, kime güvenilir bin türlü soruyla hayatımın en güzel geçmesi gereken şu günlerini kaygıyla yaşıyorum. devlet memuruyum, anneler için yarım gün çalışma yasası yürürlüğe girdi ancak uygulama açısından hala bir gelişme yok. bimer e konuyla ilgili gelecekteki mağduriyetimizin engellenmesinin yalnızca biz annelerin gönül rahatlığı için değil annesiyle daha çok vakit geçirebilmiş sağlıklı ve mutlu nesillerle daha güçlü bir memleket geleceği için de ne kadar önemli olduğunu belirttiğim bir yazı yazdım. bu konuda bir farkındalık yaratmak adına sizleri de bimer cimer gibi başvuru-öneri kanallarını kullanmaya davet ediyorum. sevgiler...

Arkadaşlar merhabalar geride kalmış konuşulmuş olabilir ikili test hakkında be düşünüyorsunuz bugün kontrol vardı ense de burun da güzel dedi bize bıraktı Dr. yaptırmayan veya yaptırmayıp pişman olan var mı

Benim ilk oglumda ozamanlarki sevgili mudurum zaten yarim gun calisiyorsun sut iznine gerek yok deme curetinde bulunmustuki zaten ondan izin de istememiştim sadece 15 saat ders aldığım için derslerimin dagitilarak degil de ust uste olmasini rica etmiştim ve tartismistuk kendisiyle neyseki cabuk gitti kurtulduk.iyi ve guvenilir bir bakici bulursunuz canim ben bakicimdan memnunum saolsun ev islerimin de büyük bölümünü yapiyor cok yardimci oluyor saolsun.hatta bakiciya basladigimizda ben rahat bile ettim cok iyi oldu.yarim güne 850 veriyorduk simdi 1000 oldu 5 eylülde başlayacak tekrar oğluşa da cok iyi bakiyor gozum arkada kalmoyor.

Sıkışık uyanıyorum birde çok az ve yavaş geliyor idrar neden oluyor acaba yanma falan Yok ama
Boşver canım evin pis kalsın ama sağlığınız yerinde olsun. Kınayacak olan zaten gelmesin. Benimde hiç halim yok. Toplasam da cocuk var yine dağılıyor. 2 iş yapsam yoruluyorum. Canını sıktığına bile değmez. Bende dağınıklığa hiç gelemiyorum ama napıyım sallıyorum mecburen. İdrarın o şekilde olması bebeğin yaptığı baskıyla alakalı olabilir canım. Ya da mesanede tortu olabilir dr söylemişti banada. İlkinde ben sıkışsamda idrarım yavaş geliyodu ya da tam boşalmıyodu huzursuzluk veriyodu. Dr önce tahlil yaptı sonra da tek kullanımlık şaselerden verdi. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi

yarım güne 1000 tl..... zaten yarım gün çalışınca yarım maaş almayacak mıyız? benim bugünkü şartlarda maaşımın yarısı 1300 tl :) basit bir matematiksel hesapla ücretsiz izne çıkıp kendim bakmam daha mantıklı galiba

Canım son adetim 5 haziran yani bu telfnlardaki uygulamalardada doktorda da 11+3 şuan yani 17 mart doğum veriyor burda sizi görünce bende merkettm
Ben şimdi hesaplattım sat 5 haziran olarak girince 12+1 çıkıyor canım 13.haftadasın yani. 17 mart dediyse dr geç döllenme vs olmuş olabilir

Merhaba uzun zamandır sessız takıpcınızım kızlar.10+5 haftalık hamileydim,bugün kontrolüm vardı herşey ıyı çok şükür. Hepinize hayırlı saglıklı doğumlar dılıyorum. Ikıncı çocuğum olacak inş. Bir oğlum var 3 yasında. Ekte bugünkü ultrason görüntüm var Rıca etsem Durumleyla cinsiyet tahmını yaparmısın banada

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
Evet canim gercekten cok yuksek ben izmirdeyim ve burda hep boyle rakamlar hatta bir coğu sigorta ve asgari ucret istiyor benimki azkimda tam yarim gun ile degil ders saatime gore bazen 4 bazen 5 saat kalır gider.

Evet canim gercekten cok yuksek ben izmirdeyim ve burda hep boyle rakamlar hatta bir coğu sigorta ve asgari ucret istiyor benimki azkimda tam yarim gun ile degil ders saatime gore bazen 4 bazen 5 saat kalır gider.

ben kocaelinin bir ilçesindeyim, sanıyor ve temenni ediyorum ki burada o kadar yüksek talep etmesin bakıcılar :) bir de ben öğretmen değilim sgk da memurum bizim her gün 8.30-17.30 mesai. tek avantajım iş ev arası yürüyerek 10 dk... Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim.

O zaman gittiğimde ben doktora bu durumu söyleyeyim şükür progestan bitti 4.aya girdiğimiz için iğne yerlerim düzeliyor yavaş yavaş eşimle konuştum biraz önce yavaş yavaş temizlik yapacağım diye aman şakın yapmıyorsun dedi yarın erken geleceğim ben yaparım dedi açıkçası çok korkuyorum bidaha kanama olacak bebeğime bişey olacak diye geldik buralara kadar o kadar emek verdik çile çektik sıkmam Laz'ım dişimi bayram da kimse gelmez zaten bize şeker toplamak için bi kaç çocuk bende kimseye gitmeyeceğim evimde yapacağım yemeğimi Eti'mi sütümü bakacağım keyfime o büyükler var ya aranmayı bile haketmiyor ama bana yakışmaz arayacağım kutlayıp kapatacağım

Canım nasıl gecti r
insallah güzel haberlerle gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…