- 30 Aralık 2016
- 104
- 58
- 18
- 36
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.581
Doğru söylüyorsun hemde ne stres. Ama Allah izin verirse Bayram öncesi bitecek gibi inşallahStresten dir canım seninki . İşleri yoluna koyunca bolca dinlen. Suyu az içmekte baş ağrısı yapıyordu bende.
Birde, sol elinin baş ve işaret parmağının arasını sık akupunktur gibi dayanabileceğin kadar bir kaç dakika fayfası oluyor...
Temızlıkcılere ılk yatak odasını temızlet vur kafayı yat suan kalktığında mis gıbı benım evi bır görsen senden kotu durumda temızlıkcıde yok(( bendeki tembellik ne olacak bılmıyorum yemınle nefes almaya usenıyorum nerdeyse
Bana doktorum günde üç gün kurusu kuru kayısı be ceviz önerdi kramplara iyi geliyor diye bi dene benceOy kızlar beni bu ayak ağrısı öldürecek komple kasılıyor ya
Tecrübeyle sabit aynen öyle olacaksın :) ben eskiden çeyizdeki bi sürü şeye sinir olurdum bu kış kızlarıma yavaş yavaş çeyiz hazırlığı başlıcam inşallah :) iğne oyaları falan .Annem Almanya'dan cay tarzı birşey getirtmiş. Doğumdan sonra gaz sancısı azaltmaya ve şutu arttırmak icin. Hayretler içinde dinledim. Yanı daha dur falan diyecektim ama kıyamadım. Danteller çıkarttı. Doğumdan sonra yatağına nevresim yaptıralım mi bunlardan dedi. Anne ben anlamam ve takılmam böyle ritüellere ama hevesin varsa yapalım tabisi dedim.
İlerde bizde mi böyle olucaz bu yavrulara :)
Yen'i evin hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla bereketle aşkla oturmak nasip olsun. :)Doğru söylüyorsun hemde ne stres. Ama Allah izin verirse Bayram öncesi bitecek gibi inşallah
Dün evi bi görseydiniz o kadar curcunalıydı ki , evde üç kadın Benim iki kız mütahitin hala eksikleri olduğu için ustalar ve mobilya kurulumu için ustalar .
Benim yatma gibi bi şansım olmadı çünkü mecbur ne nereye konacak diye sordular.
Yatak odam bugün geliyor kısmet olursa, perdeler ve Ankestrelerde bugün inşallah.
Bizde akşama kedimizi yıkayıp Yen'i evde kalırız artık diye düşünüyoruz :)
ezgish alnımdan başlıyor ağrı .çare olarak şimdilik sadece masaj
Bana doktorum günde üç gün kurusu kuru kayısı be ceviz önerdi kramplara iyi geliyor diye bi dene bence
Olsun canım hallolcak bişekilde , birhafta oldu bize eksikler var yinede.Tecrübeyle sabit aynen öyle olacaksın :) ben eskiden çeyizdeki bi sürü şeye sinir olurdum bu kış kızlarıma yavaş yavaş çeyiz hazırlığı başlıcam inşallah :) iğne oyaları falan .
İhmal etme canım, önce kadındoğumcuna söyle , ardından dahiliyr ye görün. Benimde vardı gebelik şekerim ikinci hamileliğimde, bunda da çıkacak zannımca belirtiler den hissediyorum. Ölçüm sadece açlık baktılar bana şuana kadar , onda problem yok tokluk yüksek çıkıyordu bendede. İnsülin kullanmıştım 37. Haftadan doğuma kadar.Kızlar sık sık bakamıyorum mesajlara.Sekerim yüksek çıkıyor özellikle tokluk şekeri 170-180...o kadar dikkat ettiğim halde hemde.resmen aç geziyorum ama yine yüksek.bebek için endişeleniyorum
Daha önce bi çok kötü deneyimim var canım kürtajla sonuçlanan.. o yüzden kimseye haber vermedim hep korkuyla ilk 3 ayımın dolmasını bekledim.. çok şükür doldurduk, bu cumartesi doğumgünüm. Tüm ailemi eve toplayıp parti kutlaması adı altında açıklayacağım hamile olduğumu :) eminim herkes şok olacak 3 ayın bittiğine..Gerçekten söylemedinmi kimseye ayy hayran oluyorum böyle sabırlı insanlara sözde bizde kalp atışlarını duyana kadar kimseye birşey demicektik ama pozitifi gördüğümüz an sağır sultan duydu
Bende tazeyse bisi olmaz diye biliyorum cnm.İnşallah canım yaa nasıl uykum vardı bütün uykum kaçtı panik oldum birden. Kefiri içtikten sonra aklıma geldi balık yediğim bide kafa nerdeyse artık:)
Bende ilk oglumda sadece ailelere soylemistik 3 ay olunca is yerindekilere soylemistim.tabi herkez sokGerçekten söylemedinmi kimseye ayy hayran oluyorum böyle sabırlı insanlara sözde bizde kalp atışlarını duyana kadar kimseye birşey demicektik ama pozitifi gördüğümüz an sağır sultan duydu
Cnm troidler icin muhakkak bir doktora gorun benimMerhaba arkadaşlar ne zamandır gıremiyorum buraya.bulantılar benı mahvettı ya.ilaçlarım bıle kesmiyor bulantımı.sızlerde durum ne.bırde tıroıtlerim cok hızlı çalışıyormuş .ıkız olduğu için baya düşmüş degerlerım.oda yorgunluk yapıyo sureklı
Merhaba arkadaşlar ne zamandır gıremiyorum buraya.bulantılar benı mahvettı ya.ilaçlarım bıle kesmiyor bulantımı.sızlerde durum ne.bırde tıroıtlerim cok hızlı çalışıyormuş .ıkız olduğu için baya düşmüş degerlerım.oda yorgunluk yapıyo sureklı
Cnm troid icin mukakka bir doktora gorun benim ilk gebeligim de cikmisti endoktrinolojiye yonlendirdi doktorum doguma kadar gozetimindeydim ilac ayarlamasi yapti dogumdan sonrada ameliyat oldum nodullerim vardi suanda da hamileleige gore biraz yuksek cikti gene doktora gorunucem.carpintida yapar ayrica.Merhaba arkadaşlar ne zamandır gıremiyorum buraya.bulantılar benı mahvettı ya.ilaçlarım bıle kesmiyor bulantımı.sızlerde durum ne.bırde tıroıtlerim cok hızlı çalışıyormuş .ıkız olduğu için baya düşmüş degerlerım.oda yorgunluk yapıyo sureklı
Bu haytta hıc düşündüklerimi yaşayamadım.. Düşünmeyi hep bos bulurum cunku bız bır olan kuruyoruz halbuki hıc ummadığımız bır planla karşılaşıyoruz...su durumda sadece hakkımda hayırlı olanı ıstıyorum. Ve biliyorum kı bu hayatta hıcbırsry kolay degıl senın hayatında kolay olmayacak ama ıstedıkden sonrada basaramıyacagın bır sey yok... Korkma düşünme sadece anı yasa.. Bır Bakmışsın oyle kapılar açılmış sende şaşıp kalıyorsun...tevekul et inan hersey yoluna tek tek girecek.. Kimi zaman zorlanacaksın kimi zaman Yoruldum yeter diyeceksin kimi zaman cok çalışacaksın kimi zaman benden bu kadar diyeceksin oturup hırsından ağladığın gunlerde olacak mutluluktan havaya uctugunda.. Bu hayatta bunyelerımız neye alısmadıkı herseyj kabul etti.. Sadece bulundugun şartlar uzere yogrulmayı öğreneceksin... Oda bebek doğmadan mumkun olmoyacak.. Cunku suan hıcbırımız neyle karsılasacagımızın farkında bıle değiliz.. Instgramda muzısyen anne sayfası var bana cok şeyi öğretti... Su durumda elden gelen sadece dua...Selamlar günaydın :) kızlar masallah üçüncüye dördüncüye hamile olanlar var. Allah tüm çocukları korusun. Ayaklarına taş bile değmesin omur boyu. Sizlere imrendim açıkcası. Ben bukadar güçlü olabilir miyim diye. Masallah diyim de siz güzel güçlü kadınlara nazar değmesin.
Çalışan arkadaşlar is hayatınızı nasıl dengeliyorsunuz. Yanı ben şimdiden kara kara düşünüyorum. Ki is yerim olanakları sunacak. Fakat bende ya sonra nolacak diye kafamın içi hiç durmaz. Suan 27 yaşındayım ve kariyer denilen kelime altında elimden geleni yapıyorum. İs yerim suan da olanakları sunuyor. Allah nasip ederse beş sene sonra isterim ikinci çocuğu. Ama ozaman nolacak diyorum. Ya is hayati sekteye uğrarsa. Ya işsizlik yasarsam. Ya da bukadar tempoyu çocukla birlikte götüremezsem. Mesela yurt dışına eğitime gitmem gerekiyor. Doğumdan önce halletmemiz lazım. ya şimdi diyeceksiniz dur kuzum dur koşma bir dur :) küçüklükten bu yana bir gün evleneceksin bir gün çocuğun olacak laflarını duymadan büyüdüm. Okuyacaksın is hayatına atılacaksın hep buydu. Evlenirken bile erken gözüyle bakıldı. Hayatımda ne gelinlik ne dugun hayalim oldu. Bu kafayla olunca da sanırım bu saçma sapan sorularla endişeler birbirine karışıyor :)
He bi de hem bebek hem ev hem is ben nasıl ypcam o dengeyi yaaaaa diye düşünüyorum bazen. O konuda da akıl alabilirim :)
Ayy çok duygulandım ağlıyorum yaaaDaha önce bi çok kötü deneyimim var canım kürtajla sonuçlanan.. o yüzden kimseye haber vermedim hep korkuyla ilk 3 ayımın dolmasını bekledim.. çok şükür doldurduk, bu cumartesi doğumgünüm. Tüm ailemi eve toplayıp parti kutlaması adı altında açıklayacağım hamile olduğumu :) eminim herkes şok olacak 3 ayın bittiğine..
Hala inanamıyorum şükürler olsun ne kadar şükretsek az valla..Ayy çok duygulandım ağlıyorum yaaane güzel hem Doğum günü hem Bayram hemde böyle muhteşem bir haberi duyurmak hemde ikiz ayy çok muhteşem birşey
Maşallah ne kadar güzel , kendinize arkadaş , evlat camyoldaşı. Evlenip gidecek diye şimdiden düşünmeyin yaa uzun yıllar güzel şeyler yaşayacaksınız, okulunu bitirecekk, ohooo kardeşini büyütcek daha :)Kızlar mrb bugün çok duygusallaştım kızımın Doğum günü doğduğu gün kucağıma verdikleri an gözümün önüne geliyor ilk bakışmamız pembe tavşanlı tulumu erken doğmuştu ama çok güçlüydü korkuttular bizi ama o öyle bi sıkıca tutundu Ki hayata heyt ben anamın kızıyım öyle kolay değil beni yıldırmak dedi bi gün olsun uykusuzluk çekmedim ne uyumsuzluk yapar ne sesi çıkar hala öyle şimdi bi kardeşi daha olacak diye evin yataklarını o toplar çay koyar sofra kurar evimin küçük annesi prensesi ben ağlarım Benimle ağlar hiç dayanamaz bana bi arkadaşım gibi yoldaşım nereye gitsem yanımda onun varlığı bana güven veriyor iyi ki var iyi ki olmuş hiç pişman olmadım onu doğurduğuma şimdi ise tek korkum büyüyor bi gün evlenmek isteyecek ben onsuz ne yapacağım zaman çok çabuk geçiyor mazur görün beni 10 yılı arkada bıraktık canım kızım yoldaşımla ilk çocuğun kız olması çok güzel bi duygu
Bebekken derdim buüyücekte okula gidecek büyüdü gidiyor zaman su gibi akıyor tabi evlilik son planda ama kendisi isterse uygun biri olursa karşı çıkmam kaynanalık yapmam ben çünkü benim kaynanam çok yıpratıyor beni eşimi kıskanıyor benden hala neredeyse dudağından öpüyor oğlunun değişik bi kadın pek ilgilenmiyorum sürekli her şeyin yedeği var ananın babanın Yok vs yani senden yine bulur takmıyorum fazla görüşmüyorum bende onun gibi olup çocuklarımı kendimden uzaklaştırmam onları seviyorum oğlum da var şimdiden aşık oluyor teyzesi ohooo çok yakışıklı kızlar peşinde koşuyor yandık biz babası diyor işte kaç tane sevgilin olacak o da diyor bi tane emin misin kızıyorum benim oğlum o hiçbir kadının Çan'ını yakmayacak vallahi karşısında ilk beni bulur benim gelinim olacak çok şanslı vallahi inşallah rabbim iyiylerle karşılaştırsın hepimizin evlatlarınıMaşallah ne kadar güzel , kendinize arkadaş , evlat camyoldaşı. Evlenip gidecek diye şimdiden düşünmeyin yaa uzun yıllar güzel şeyler yaşayacaksınız, okulunu bitirecekk, ohooo kardeşini büyütcek daha :)
Zaten , oğlanda olsa kızda olsa gidiyorki kuzum evdenşimdiden kaynanalık duygularım benimde beliriyor arada bir.
Canları sağolsun , mutlu olsunlarda hepsi kolay şeyler
Ailelerde mi bilmiyor canım gerçekten buyuk supriz olacak ben ilkinde dokuz köye duyurmuştum sonrada taramalarda sorun cikinca bin pişman olmustum bunda temjinli davrandım sadece aileler ve bikac arkadasim biliyo.normalde boşboğazımdir dayanamam soylerim ama bunda soylenedim kimseye ben de bayramda açıklayacağım akrabalara falanHala inanamıyorum şükürler olsun ne kadar şükretsek az valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?