2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
evet önemli olan sağlıklı şekilde kucağımıza almamız, eşlerimiz de doğumdan sonra bebekleri kucaklarına aldıklarında anlayacaklar baba olduklarını. Şuan idrak edememeleri normal, tüm hissiyat bizim içimizde. Anneyiz biz :) :)

Aynısı bana da olyuor canım çok güzel bir his. Sola yatsam sola toplanıyorlar sağa yatsam sağa toplanıyorlar :) :)

Erkekler cok temkinli davranıyor. Benim eşim de suana kadar cok kendini kaptırmamıştı. Her an bisey olur diye hayal bile kuramıyorum demişti bana. Sanırım birimiz üzülürse diğeri ayakta kalsın diye kendini kalkan mi yapıyor anlamadım. Ama bu son kontrolden sonra daha iyi. Erkeklerin böyle olması cok normal. Cok gerçekçiler ve hayal kurmaktan cekiniyorlar. Oyuzden onları da anlamak lazım

Yaaa seninkiler ikisi birden gidiveriyorlardır sen nereye dönsen. Allahım düşününce söyle dışardan izlediğimi hayal ettim. Nasıl güler insan ya :) evet annemiz döndü evet o tarafa kayıyoruz gençler :))

ahahhaa aynen

bi doğsunlar da ısıra ısıra yemezsem onları :)
BiZde esimle sunu düşününce cok gülüyoruz hanı bir sessizlik oluyor ya. Bebek o anda pit pit pit pitpitpit diye yapıveriyor. Hahahaha Allahım hayal ediyorum böyle. Ya bak boynunu koklaya koklaya sevmem mi ben onu. Yaaaaa ama ben Eşimden sonra böyle bir askı yasıyorum. Adı da evlat askıymış ya :)

12 haftalik ultrason görüntumuz doktorumuz bacak arasinda sislik var simdilik erkek gibi ama bazen kizlarinda vajinalarindada sislik olabiliyor. 4 hafta sonra cinsiyetiyle alakali kesin birsey soyleyebilirim dedi

Eklentiler

• IMG-20170907-WA0005.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
bence evlat aşkı eşe duyulan aşktan bambaşkadır. Herkesin yeri ayrı :) ben şimdiden eşimin pabucunu dama attım gibime geliyor :):)

Benimde sağ tarafımda çok belli bir sertlik dokununca sağ ve sol bölge arasında farkedilir şekilde ve pıt pıt diye bazen atıyor özellikle su içip uzanınca anlıyorum

bence evlat aşkı eşe duyulan aşktan bambaşkadır. Herkesin yeri ayrı :) ben şimdiden eşimin pabucunu dama attım gibime geliyor :):)
Elbette yanı es askı anne baba askı evlat askı bunlar ayrı türden :) sevgi dolu insanların böyle de sevgi dolu bebekleri olacak insallah :)

kızlar listeye baktım şimdi erkek bebek çoğunlukta çok az kız var bu yıl erkek yılımı acaba ayrıca çin takvimi hiç güvenilir değil bende yanıldı erkek diyodu kızım olcakmış.göbüşün yayılmasıda ipucu size benm oğluşta öne doğru sivriydi yanlarım genişlemedi,bunda yayıldı yanlara doğru bide ekşi acı çok istedi canım bunda ilkinde çikolata falan çok yiyodum bunda istemiyor.bendeki farklar bunlar

Kontrolden geldik hayli vakit oldu ama ancak kendime gelebildim ayıla bayıla yazacak gücü Yeni buldum.Herşey çok güzel dedi doktorumuz haftasıyla uyumlu gelişimi gayet iyi dedi vede çok hareketliydi.Kalp atışlarını da dinledik gümbür gümbür bir cinsiyetimiz eksik kaldı.Çok istedim ama cinsiyet tahmini yapmadı bakıyorum nub teorisine ondan da çok anlayamadım birazdan oğlumun ultrason görüntülerini saklamıştım onlara bakcam.Bende Kendi kendime tahmin yaparım doktor yapmazsa

Benim Çin takvimi doğru çıktı ama tabi rabbim bilir onlar bi eğlence sadece

Kadın doğumcu olacak insanmışsın canim. Ben bakıyorum bakıyorum nerde çıkıntı var diye :))))
İlki kızdı cok arastırmıstım hatta cıkıntı ne ya demiştim olmadıgını gördüm onda simdi oğluş geliyor cıkıntıyı güzel farkediyorum :)))) 10 ve 12 hafta arası cinsel organlar benziyor o yüzden yanılma olabilir :)) ama oğlan diye geçti içimden :))
12 haftalik ultrason görüntumuz doktorumuz bacak arasinda sislik var simdilik erkek gibi ama bazen kizlarinda vajinalarindada sislik olabiliyor. 4 hafta sonra cinsiyetiyle alakali kesin birsey soyleyebilirim dedi
bana kız gibi geldi hayırlı olsun inşallah :)))

Benim sütyenler hep bol geliyordu çok küçük oldukları için anca anca doldurmaya başladım içlerini hala bir çok insanın normal göğüslerinden küçükler yaa dua ediyorum kafam kadar olsunlar diye
Allah iyiligini versin kiz ben suan 100 E takiyorum sut dolunca daha beter olacak 110 gecis yaparim heralde

Hamilelikte bu baş ağrısı insanı öldürüyor kızlar migrenim var zaten baya kötü oluyor siz neler yapıyorsunuz baş ağrısı için

Hamilelikte bu baş ağrısı insanı öldürüyor kızlar migrenim var zaten baya kötü oluyor siz neler yapıyorsunuz baş ağrısı için
Canım sade sodanın içine limon sık biraz iç o rahatlatıyor, bol bol su iç bir de, susuz kalınca çok uyuyunca ve sıcaklarda çok ağrır benim başım da..

Canım sade sodanın içine limon sık biraz iç o rahatlatıyor, bol bol su iç bir de, susuz kalınca çok uyuyunca ve sıcaklarda çok ağrır benim başım da..
Sade soda içemiyorum hatta ayaklarım ağrıyor diye kalsiyum hapı yazdı doktor..normal zaman zor geçiyor hamilelikte hiç çekilmiyor baş ağrısı Rabbim yardımcımız olsun..su içeyim ben en iyisi uyumaya çalışayım çok sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…