2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ay evet ne tarafa yatarsam tersine toplanıyorlar benimkilerde :) ve ben yatıp ellerimi karnıma koyduğumda sanki kalp atışlarını duyuyorum banamı öyle geliyo bilmiyorum ama pıt pıt kalp atıyo sanki :)

Evet hayal kurmuyor ve kurdurmuyor bana ben gece yatınca genellikle başlıyorum hayal edip onada anlatmaya adam ruhsuz bi şekilde hadi uyu hayatım diyo bende istiyorum ki oda kurşun hayal hissetsin elini karnıma koymaya bile çekiniyo zorla alıp koyuyorum elini sev çocuklarını diyorum ona çok saçma geliyo sanırım

çok iyiydi bu
Dr konusunda netleşti mi fikrin canım. Kontrolün güzel geçmesine sevindim :) bebişin görüntüsü varsa bizde tahmin yapabiliriz belki istersen. Bir de bu halini sordun mu canım, herhangi bir önerisi oldu mu, senden farksızım geçse diye dua ediyorum enerjim hiç yok ya.
Ben geçenki migrenimde karabiber kolonya ikilisini denedim ve faydasını gördüm. O delirten zonklamalar azaldı öylece uyumuşum. Dene istersen canım geçmiş olsun

bence evlat aşkı eşe duyulan aşktan bambaşkadır. Herkesin yeri ayrı :) ben şimdiden eşimin pabucunu dama attım gibime geliyor :):)
Evet evlatlarımı illaki herkesten herşeyden daha çok sevicem ama eşime olan sevgim çok başka benim ya bunca yıldır tek odağım oydu onun pabucu dama atılmaz sanki

Rica ederim canım Allah şifa versin inşallah hepimize..

Hamilelikte bu baş ağrısı insanı öldürüyor kızlar migrenim var zaten baya kötü oluyor siz neler yapıyorsunuz baş ağrısı için
benim de 2 haftadır başım ağrıyor. daha çok uyku düzensizliğinde ve aç kalınca oluyor.
uyku ve aç kalmamaya özen gösterince başım ağrımıyor

Selam güzel anneler.Benim kalçam genişledi kız bebek dediler.Sürekli ekşi yedim ayşe olacak dediler. suratım sivilce doldu kız güzelliği alır annenin dediler.Karnın sivri değil yayvan kesin kız olacak dediler. Miden çok bulanıyorsa kızdır dediler.Bugün öğrendim ki oğluşum olacakmış :)))))

aaa ciddi misin soyledigin orneklerin hepsi bende de var kiz diyip duruyor herkes pazartesi kontrolum var bu sefer ogrenirim ins bende ama hep kiz belirtileri var bende de umarim yaniltmaz bizi

Doktorumdan öğrendiğim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Benim beyaz sulu kokulu akıntım vardı.Randevumu bekleyemedim erkenden gittim doktora.Mantar varmış.Gebelik boyunca vajina mantar üretmeye elverişli hale geliyormuş.Fitil ve krem verdi.Ayrıca hamileliğin boyunca üzüm sirkesiyle sil yatmadan dedi.Bilginiz olsun

aaa ciddi misin soyledigin orneklerin hepsi bende de var kiz diyip duruyor herkes pazartesi kontrolum var bu sefer ogrenirim ins bende ama hep kiz belirtileri var bende de umarim yaniltmaz bizi
Canım bizde de herkes şok oldu :)) Bizim ilk bebek olunca çok fark etmiyordu ama tüm belirtiler kız diyordu. Allah gönlüne göre verir inşallah

Sizin ilk bebeğiniz değilmi?
Emin olun babaların %90 ı böyle . Ne bir heves sanki ne heyecan bizim gibi endişe yok ama annelik hamilelik başlar başlamaz kadına verilen bir lütuf, babalık ise sonradan öğreniliyor .
İnşallah zaman geçsin bebeklerin bir kucağınıza gelsin sen o babayı tanıyamazsın , bazen çocuklarımı kıskandığım bile olurdu ilk dönemlerde :) öyle aşkla öyle şefkatle bakarki babalar
Tekmeleri izlerken kafasını dayar karnına yakında merak etme

Geçmiş olsun canım , birkaç gündür benide çıldırtıyor bu mantar illeti, antibiyotik ne zaman kullansam tekrarlıyor bende , endişelenmiştim hamilelikte olunca.
Sirke yi bende netten okudum gerçekten işe yarıyor , sürekli kuru tutmaya çalışmak günlük ped değil ama peçete kağıt havlu vb . Birde iç çamaşırı çok önemli pamuklu olması gerekiyormuş , naylonsu çamaşırlarda mantar daha kolay ürüyormuş.
Şimdilik benim ki geçti gibi , tekrarlamaz umarım sizinki de

Ay evet ne tarafa yatarsam tersine toplanıyorlar benimkilerde :) ve ben yatıp ellerimi karnıma koyduğumda sanki kalp atışlarını duyuyorum banamı öyle geliyo bilmiyorum ama pıt pıt kalp atıyo sanki :)
Bilmem hissedilebilir mi ki kalp atışları? :) ama eğer hissediyorsan süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…