2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hatmi çiçeğini yazdan topluyoru ben kurutup saklıyorum oğlumun faranjiti var... Ama gebeyken dikkat etmek lazım tabi aktarlar bilir heralde

Yaa ben 0-1 çok fazla almışım sanırım :) 0-3 ay da var ama kafam çok karıştı kızımda ne aldım ne ettim hatırlamıyorum :) Ama 1 ay sonra falan kısa kollu giydiririz sanırım dimi ? Ya kıızm nisan 2016 doğumlu ve ben ne aldım ne giydirdim hatırlamıyorım

Ben cok korkuyorum.okadar ara verdimki 8yil aradan sonra cok alismisim rahata

Canim nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul bu yil cok gec isindi .haziranda tam isinmamisti.havalar da eskisi gb degil.

Ay canım takmamaya calısıyorum ama artık tıkanana kadar yiyince cok takıyorum bu seferde. Aynen dediğin gibi aslında bebeklerimiz iyi olsunlarda herşey hallolur inşallah. Bugün kendimi frenleyim dedim sonra saldım gitti valla durduramayacağım sanırım.

Canim nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul bu yil cok gec isindi .haziranda tam isinmamisti.havalar da eskisi gb degil.

İstanbuldayım canım ya çok garip ama geçmiş zamanı çok hatırlamıyorum 0-3 aylarda uzun kollu allahtan 10 tane 0-1 var. 6 tane faşan tane 0-3 uzun kollu var yeter mi acaba kafamda deli sorular :)

Neden agriyor ki yaa? Doktor bir sey demiyor mu? Benim de agriyor ama az. Oyle uyutmayacak veya aglatacak cinsten degil. İnsallah yasamam

Valla canım genelde magnezyum eksikliğindenmiş en son dr öyle dedi. Magnezyumda vitaminde içiyorum ama fayda etmedi bana çarşamba doktoruma bir daha sorcam bakalım ne diyecek. Göğüslerim birden çok büyüdü acaba ondanmı diyorum. Akşama kadar masa başındayım ondanmı diyorum bulamadım bir türlü sebebini. Harekette yapıyorum ama geçmiyor. İnşallah kimsede olmaz uyumamak ağrı çok kötü.

İstanbuldayım canım ya çok garip ama geçmiş zamanı çok hatırlamıyorum 0-3 aylarda uzun kollu allahtan 10 tane 0-1 var. 6 tane faşan tane 0-3 uzun kollu var yeter mi acaba kafamda deli sorular :)
Yeter gibi canim bak bunu nette buldum .
Sayi olarak ornk alabiliriz.
Ben cok almistim oglumda kirletince degistirip giydirdim. Ama gorumcem oyle yapmadi mesela buyuk aldi kollarini pacalarini katlayip giydirdi tercih meselesi

Kızlar ben bugün yine yatak almaya diye çıkıp bir sürü şey aldım. Park yatak içinde yatağı kalın alcaktım ama tavsiye etmediler ince yataklardan aldım. Banyo setini aldım. E bebekte çok indirim vardı 12 liraya 8 liraya alt üst takımlar aldım. Havlusunu tırnak makasını emziğini aldım. Ateş ölçer aldım 160 lira pahalımı geldi bilmiyorum ama temassız olanlardan aldım. Kıyafet olarak hep 0-3 ay aldım 3-6 ay hiçbirşey almadım almalımıyım acaba ya eşim büyüsün gider alırız diyor. Birde hastane çıkışını aldım 2 tanesini 100 liraya. Bugün bir yere topladım hepsini baya baya bitirdim gibi.

O
Ben cok korkuyorum.okadar ara verdimki 8yil aradan sonra cok alismisim rahata
Başka mesele tabiki rahata alıştık canım istese gece çıkıyor geziyorduk hadi şimdi çık görelim... Tatilde keyf yapardım... Geceleri mışıl mışıl uyurdum... Rahat yemek yerdim... Şimdi sil baştan biliyorum ama olsun yavrumu kaybedince her lokma boğazımda kaldı. Geceleri hiç uyumadım ağlamaktan, tatilde keşke yavrum olaydıda evde oturaydım dedim, Oyüzden çok takılmıyorum... Eşim arada bi diyo tatil de ayarlayamıyıruz bebek olucak diye obile mutlu ediyor beni sağlıklı olup büyümeyen varmı.. 2 3 sene sıkıcaz kendimizi İnş sonra onlarda büyücek İnşallah

Gözünü doyur yıka basa yemesende

Canım zaten benim bu hafta itibariyle toplam 8 kilo oluyor her tempolu yürüyorum doktorum da bu şekilde devam et dedi testi tekrarlamak istemedi...aşırı iştahım da yok zaten öyle gözüm dönerek yiyip de zayıf kalmıyorum şeker hastaları zaten direk kilo kaybediyor genellikle...kahvaltıdaki patates kızartmasını bile 1 tane tadına bakmak için yiyorum

Güle güle giysin yavrun İnş canım ateş ölçer civalı gibisi yok valla ama yeni doğan için zor ama şu dijital ler iyi aslında benim kulaktan ölçer var 130 liiraya almıştım malesef kullanamadım pek ama temassız güzel olabilir canım güle güle kullan

Canım park yatağa kalın yatağı neden önermediler. Ben de içine yataştan yarı ortopedik yatak almayı düşünüyordum

Kızlar ben de bunlardan düşünüyorum kuzenim yapıyor sabun, koku falan da var isterseniz bakın instagramdan
Çok güzelmiş bu da hangi sayfa acaba :)
Biliyor musum birebir halim bu. Ve çok çok erken ya. Daha kaç haftam var diye üzülüyorum çok mu kilo aldık acaba biz ya
Hatunlar bu katlanilir kuvet nedir bilgisi olan var mi
Canım ben de var yumuşak plastikten yapılıyor sanırım düz bir hale geliyor çok gerekli değil belki ama yer sıkıntısı olup evi küçük olanlar için güzel bir seçenek ben çok memnunum.
canım kolestrol da yanma yapabilir
Ya öyle mi hemen araştırayım yarın testler bar yaptırılacak zaten ona da bakacaklar sanırım sağolasın
Süt işe yarıyor mu Kızlar. Bir de bulgur soğan tarzı şeyler yememeye çalışın. Karbonhidratı tamamen kesince azalacaktır

Kizlar iyi geceler bir arkadasimiz ayak yanmasindan bahsetmis bende ayni skintidan muzdaribim ayaklarim cok yaniyor gece uyuyamiyorum uzerimdeki kiyafetler bile fazlaymis gibi geliyor ates basmasindan allahdan kiş ayindayiz yaz olsa neyaprdik bilmiyorum

lilpinonun_dukkani canım adresi...girip bakabilirsiniz...sabunlar da çok güzel

Gule gule kullanin canim insallah .
aynen canim insallah saglikla gelsinler buyusunler biz hepsini unuturuz ins

Ben petekleri kapatiyorum soguk olsun die esim farkedince kizip aciyor.ama ayaklara hicbi faydasi olmuyor.maden suyu icmeyi deneyin kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…