- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.461
Valla 0-3 bisürü oldu canım bence çok kirletiyorlar 2 güne bir çamaşır yıkarsam yine 8 kıyafet gerekir gibi geliyor hatırlamıyorum ama kızım çocuk k kirletiyorduKızlar ayaklı tulumlar var ya patikli olanlar onları 0-3mü alıyorsunuz 3-6 mı? Bende bir iki tane alayım diyorumda karar veremedim ayına
Hemen giriyorum canım sağol :)lilpinonun_dukkani canım adresi...girip bakabilirsiniz...sabunlar da çok güzel
Benim o canım. Şuan yanıyor mesela ama daha hafif. Bazen çok şiddetli yanıyor yorgunluğa göre mi yediklerime göre çok merak ediyorumKizlar iyi geceler bir arkadasimiz ayak yanmasindan bahsetmis bende ayni skintidan muzdaribim ayaklarim cok yaniyor gece uyuyamiyorum uzerimdeki kiyafetler bile fazlaymis gibi geliyor ates basmasindan allahdan kiş ayindayiz yaz olsa neyaprdik bilmiyorum
Biliyor musum birebir halim bu. Ve çok çok erken ya. Daha kaç haftam var diye üzülüyorumçok mu kilo aldık acaba biz ya
57 ile kaldım 61.5 oldum sanki gemi gibi hissediyorum kendimi hayatımda ilk kez 59 üstünü görüyorum inanamıyorum bakalım kaçta kalıcak ibre... Doğum dan sonra spor falan şart oldu bide yumşadımki sorma resmen sallanıyo etler nasıl oldu böyleCanım 63 ile hamile kaldim ayın 17 sinde 66 olmuştum. 1 kilo daha aldım diyelim. 4 kilo bu kadar rahatsız etmez diye düşünüyorum ama bilemem.
57 ile kaldım 61.5 oldum sanki gemi gibi hissediyorum kendimi hayatımda ilk kez 59 üstünü görüyorum inanamıyorum bakalım kaçta kalıcak ibre... Doğum dan sonra spor falan şart oldu bide yumşadımki sorma resmen sallanıyo etler nasıl oldu böyle
Slm kızlar
Bu 3 saatte 3 defa su gibi geldi picamam ıslandı sizde olur mu
Ama ins dedigin gibidir bide ben serklajliyimIdrar olabilir. 1-2 kere idrara sikismadigim halde benimde iç çamaşırım ıslanmıştı. Idrar kaçırmıştım.
Canım kasları sıkılaştıysa çok kolay olucaktır ama şuan havalar serin biraz sıkıntı çekebilirsiniz... Ödül sistemi uygula çiş eğitiminde cezaya tada işeyen çocuğa bağırana deli oluyorum .... 1 saat laklak yapıp çocuğa hatırlatmasan tabi işer... Çok su içince ben bile tutamıyorum... Birde ben hep konuşma yöntemi seçtim çocukla çiş eğitiminde ise onun pipisi veya kutusuyla konuşup bu işi beraber başaracaklarını konuşmasını söyle ben iki çocuğumu öyle alıştırdım çok şükür 1 damla aktığını görmedim.... Allah yardım etsin inş sabırla başarıcaksınız... Canım şunu bilmeliyiz çocuklarımızın kullanım kılavuzu yokki robota değiller herzaman derim her çocuk ayrı eğitir anne babayı... Beraber büyür olgunlaşırız... Rabbim hayırlı ana baba olmayı nasip etsin hepimize
Normal mi sızce çom tedirgin oldum ağrım sancım yok şükür
Yeter gibi canim bak bunu nette buldum .Eki Görüntüle 2098348
Sayi olarak ornk alabiliriz.
Ben cok almistim oglumda kirletince degistirip giydirdim. Ama gorumcem oyle yapmadi mesela buyuk aldi kollarini pacalarini katlayip giydirdi tercih meselesi
evet ellerim uyusuyor burnum arara kaniyor dislerimi fircalsmak istemiyorum cok koyu kaniyor dr sordum kalsiyum artir dedi kan tahlili yapti herşey normal gorunuyor ama arara gozlerim kotu oluyor başım dönüyorkizlar benim gibi elleriniz ayaklariniz uyusuyormu burnum hergun kanamaya basladi gozleri bazen bulanik goruyor. reflu bendede var geceleri pek uyaymiyorum gunduz hic zaten. sizler nasilsiniz
Eki Görüntüle 2097479
Kızlarrrr bebek görmeye gelenlere vereceğimi buldum :)) çoook hoşuma gitti yaaa. Size de fikir olur dedim. Elde hazırlaması bile çok kolay. Benim ablam çikolatacı. Böyle seyler hazırlıyor. Zaten o yapacak benimki de. Bu farklı geldi. Büyük ihtimal tercihim bu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?