2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ayaklı tulumlar var ya patikli olanlar onları 0-3mü alıyorsunuz 3-6 mı? Bende bir iki tane alayım diyorumda karar veremedim ayına
Valla 0-3 bisürü oldu canım bence çok kirletiyorlar 2 güne bir çamaşır yıkarsam yine 8 kıyafet gerekir gibi geliyor hatırlamıyorum ama kızım çocuk k kirletiyordu

lilpinonun_dukkani canım adresi...girip bakabilirsiniz...sabunlar da çok güzel
Hemen giriyorum canım sağol :)

Benim o canım. Şuan yanıyor mesela ama daha hafif. Bazen çok şiddetli yanıyor yorgunluğa göre mi yediklerime göre çok merak ediyorum
Bir de sen tatlı yiyor musun ya herkes ondandır diyor
Ya zaten yaz ayında hamile olmak çok zor yakın çevremde gördüm bizim aylarımız çok güzel

Biliyor musum birebir halim bu. Ve çok çok erken ya. Daha kaç haftam var diye üzülüyorum çok mu kilo aldık acaba biz ya

Canım 63 ile hamile kaldim ayın 17 sinde 66 olmuştum. 1 kilo daha aldım diyelim. 4 kilo bu kadar rahatsız etmez diye düşünüyorum ama bilemem.

Ayak yanması reflü bunlar bendede mevcut vee şuu rüyalar bide yoruluyorum artık rüyadan nefes nefese kalkıyorum... Ayaklarım hep dışarda üstüm hep açık eşim kızıyor ama beni anlamıyor ki resmen ateş altları bunları in hepsi gebelikten biliyorum ama doğum yapınca uçup gidecek hepsi İnşallah... Şaka gibi olucak bu defada bebekler uyutmuyacak

Canım 63 ile hamile kaldim ayın 17 sinde 66 olmuştum. 1 kilo daha aldım diyelim. 4 kilo bu kadar rahatsız etmez diye düşünüyorum ama bilemem.
57 ile kaldım 61.5 oldum sanki gemi gibi hissediyorum kendimi hayatımda ilk kez 59 üstünü görüyorum inanamıyorum bakalım kaçta kalıcak ibre... Doğum dan sonra spor falan şart oldu bide yumşadımki sorma resmen sallanıyo etler nasıl oldu böyle

Canım oglum da 55 'le hamile kaldım 70 'le doğuma gittim. Ilk defa 70 i o zaman gordum. Simdi ise Hamile kalmadan önce 65 idim. Birden 63 e düşüp hamile kaldim. Yanı bu kilo bana uzak değil. Inşallah 75 i geçmeden doğuma giderim. Çünkü son aylarda bebek kilo alıyor aylık 2 kilo alabilirsin dedi hemsirem yani sadece bebiş kilo alcak ben yerimde sayicam ozaman bile 74 oluyorum. Kafamda deli hesaplamalar

yani bagirmamak gerektini biliyorum eger bagirursam ogrenme suresini sadece uzatacami onu korkutabilcemi biliyorum. benimki benden utaniyor donunuda inderemedigi icin ustune kacirdi bi denedim tuvalet egitimi sonradan ara verdim. cunku bana hep yok diyor bir dakka sonra gidip kiyafet uzeri isiyor lazimliga oturup . bida bacakdan asa yikayinca bana deli oluyor hic bagirmadim ama bi sure sonra oksurme baslayinca vazgectim. anlattim ama hayir diyor. ama bezine isese hemen rahatsiz oluyor. annecim bezimi degisirmisin diyor. pih koktu yapiyor eliyle burnu tutuyor komik oluyor cok asiri su iciyor gece kac defa suya kalkiyor gunduzde iciyor. bazen deli oluyorum gece uyandiriyor beni su su ama nasil inan 5 dakkada bir diyorum bune bazen yedek aldim sular bitiyor tekrar su aliyoruz mutfakdan uykum kaciyor. bende bakalim bi zamana yazilmis doyorum suanlik ama esim ogretmem icin cok israr ediyor gel gorku kizimdan beter ben kendimi hazir hissetmiyorum.

kizlar benim gibi elleriniz ayaklariniz uyusuyormu burnum hergun kanamaya basladi gozleri bazen bulanik goruyor. reflu bendede var geceleri pek uyaymiyorum gunduz hic zaten. sizler nasilsiniz

gunaydin kizlar.nasilsiniz?moralim cok.bozuk.8kilo almisim ve 4kiloyuda son 1ayda almisim.istahim cok acik.canim hep tatli seyler istiyor.ne yapayim ne edeyim cok kotuyum surekli midrm kaziniyo yaa.gebelik sekerim yok.neden boyleyim o.zaman

Ya ben emanet gibi devmem öyle üstüne tam olsun diye 0-1 bile aldım :)) Neyse artık hacır indirimler varken alırız yine :)

Yaa kilo demeyin kızım da 57 ile hamime kalıp 80 civarı doğum yaptım gerçi fazlasını verdim sonra :) Şimdi 55 ile hamile kaldım veeeee 67 olmuşummm wuuuuuu

kizlar benim gibi elleriniz ayaklariniz uyusuyormu burnum hergun kanamaya basladi gozleri bazen bulanik goruyor. reflu bendede var geceleri pek uyaymiyorum gunduz hic zaten. sizler nasilsiniz
evet ellerim uyusuyor burnum arara kaniyor dislerimi fircalsmak istemiyorum cok koyu kaniyor dr sordum kalsiyum artir dedi kan tahlili yapti herşey normal gorunuyor ama arara gozlerim kotu oluyor başım dönüyor

ay çok güzelmiş canım.herkesin ağzı tatlansın inşallah.ne kadara yapıyor bunu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…